Νέα

Swing Club 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Swordmaster
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 301
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
πιστευω δε οτι αν στην ταυτοτητα και τις καμερες προστεθει ο αριθμός της πιστωτικης σας και ενα προσφατο εκκαθαριστικο και η ασφαλεια σας μεγαλωνει και η καυλα σας. Δοκιμάστε το!

εισαι θεα κουκλιτσα μου  :rockon: προφανως δεν εχεις καταλαβει οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα στο πουτανακι που πληρωνεις για μια παρτουζιτσα απο το Life style του swinging...εκει τον πρωτο λογο τον εχει η γυναικα η οποια και αποψη εχει και λογο και επιθυμιες και δεν ειναι το δουλακι για πιπες κανενος,ειπαμε ο συγκεκριμενος τροπος ζωης θελει και χρονο και χρημα οποτε χρηζει να υπαρχει και ασφαλεια οταν μιλαμε για παγκοσμια exclusive clubs τα οποια σαφως και θελουν να διατηρησουν ενα επιπεδο....ανωνυμια σε αυτο το εργο δεν παιζει και τοσο γιατι αφενος με τα χρονια γνωριζεσαι με πολυ κοσμο αφετερου δημιουργουνται φιλικες σχεσεις και οχι ελα να σε νοικιασω για μια ωρα με 100-200 ευρω...οποιος δεν εχει ζησει το εργο του swinging σε ολες του τις διαστασεις παρα μονο κανα γαμησι με καμια χαρτζηλικωμενη  λεει τις καραγκιοζιες που λες εσυ που προφανως εχεις παραμεινει στον ορο παρτουζα γιατι σιγουρα το swinging δεν ειναι αυτο :tits2:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
νομιζω πως μπορεις να μπεις (ασφαλεια καλη δε γινεται να υπαρξει σε καμια περιπτωση αν το κανουν οπως πρεπει θα χασουν πολυ κοσμο)

Φίλε επειδή σε βλέπω ψαγμένο στο μαγαζί ξέρεις αν στο πάρτι πρέπει να είμαστε 4 άτομα για να συμμετέχουμε ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο :rolleyes: :think:

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Φίλε επειδή σε βλέπω ψαγμένο στο μαγαζί ξέρεις αν στο πάρτι πρέπει να είμαστε 4 άτομα για να συμμετέχουμε ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο :rolleyes: :think:

οχι βεβαια. σιγα μη πηγαινουμε και σα τους χιωτες :-P

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
θελει και χρονο και χρημα οποτε :tits2:

γιατι θελει χρημα το swinging καλη μου? χρονο το καταλαβαινω. Χρημα γιατι? ποιος πληρωνεται? Φωτησε μας και εμας που γαμαμε με τα λεφτα μας και δεν αντιλαμβανομαστε τους ορους τοσο καλα οπως εσυ :bigdick:

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
γιατι χρυσε μου το swinging δεν ειναι κλεινουμε ενα ραντεβου για μια ωρα γαμιομαστε και γεια σας....αν θες να γνωρισεις ενα ζευγαρι θα πας για ποτο η φαγητο,το ιδιο βεβαια και εαν τους ξερεις δεν βγαινεις ετσι ξερα για ενα πηδημα παλι θα πας καπου,αν θες να παραυρεθεις σε ενα παρτυ στα μαγαζια που γινονται εκτος της εισοδου και τα ποτα θα πρεπει να εισαι ντυμενος και αναλογα με το εκαστοτε θεμα οποτε ψωνιζεις και γι αυτο,αν θες απο την αλλη να πας σε μεγαλο παρτυ σε βιλα που εχουν γινει καποια και ειναι σπανια η εισοδος ανερχεται στα 100 με 150 ευρω  (αξιζουν βεβαια) οπως και το οτι μπορει να κανονισεις να πας σε αλλη πολη για να βρεθεις με καποιο cpl η να κανονισεις σ/κ με ζευγαρι σε καλο ξενοδοχειο για fun,και αυτα στην ελλαδα....αν γουσταρεις ομως να παιξεις μπαλα και εξωτερικο στην ιταλια μονο για εισοδο στα κλαμπ πληρωνεις 120 περιπου το ζευγαρι το ιδιο και ολανδια...αν πας σε παρτυ εκτος της εισοδου εχεις και το dress code που ειναι πολυ αυστηρο,και βεβαια υπαρχουν τα 7ημερα παρτυ του sdc με κοστος μεσο ορο 1600 και το cap d"agde  που για 10 μερουλες θελεις 3000 so do the maths και πες μου εαν ειναι ακριβο το σπορ η οχι:)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
γιατι χρυσε μου το swinging δεν ειναι κλεινουμε ενα ραντεβου για μια ωρα γαμιομαστε και γεια σας....αν θες να γνωρισεις ενα ζευγαρι θα πας για ποτο η φαγητο,το ιδιο βεβαια και εαν τους ξερεις δεν βγαινεις ετσι ξερα για ενα πηδημα παλι θα πας καπου,αν θες να παραυρεθεις σε ενα παρτυ στα μαγαζια που γινονται εκτος της εισοδου και τα ποτα θα πρεπει να εισαι ντυμενος και αναλογα με το εκαστοτε θεμα οποτε ψωνιζεις και γι αυτο,αν θες απο την αλλη να πας σε μεγαλο παρτυ σε βιλα που εχουν γινει καποια και ειναι σπανια η εισοδος ανερχεται στα 100 με 150 ευρω  (αξιζουν βεβαια) οπως και το οτι μπορει να κανονισεις να πας σε αλλη πολη για να βρεθεις με καποιο cpl η να κανονισεις σ/κ με ζευγαρι σε καλο ξενοδοχειο για fun,και αυτα στην ελλαδα....αν γουσταρεις ομως να παιξεις μπαλα και εξωτερικο στην ιταλια μονο για εισοδο στα κλαμπ πληρωνεις 120 περιπου το ζευγαρι το ιδιο και ολανδια...αν πας σε παρτυ εκτος της εισοδου εχεις και το dress code που ειναι πολυ αυστηρο,και βεβαια υπαρχουν τα 7ημερα παρτυ του sdc με κοστος μεσο ορο 1600 και το cap d"agde  που για 10 μερουλες θελεις 3000 so do the maths και πες μου εαν ειναι ακριβο το σπορ η οχι:)

ετσι οπως το θετεις σαφως και ειναι. δεν χρειαζεται βεβαια να εισαι swinger για να πηγαινεις σε καλα εστιατορια η να ντυνεσαι καλα. αυτο η το κανεις η οχι ετσι και αλλιως. εκει που επισερχεται το χρημα ειναι εκει που αρχιζεις να πληρωνεις καποιο 3ο και οχι το αλλο ζευγαρι. Clubs και events δηλαδη που το βρισκω απολυτα φυσιολογικο. Δεν πιστευω ομως οτι απευθυνεται στο ζευγαρακι απο τα σεπολια που με 2 μπυριστες παρτουζωνεται στο Νιρβανα μεχρι εσχατων. και ουτε πιστευω οτι το λεβελ που θελεις να αναφερθεις ψωνιζουν απο σαιτ σαν και αυτο.

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
πληρωνεις αν θες να περασεις καλα και αυτο δεν γινεται στο νιρβανα αγαπητε...πριν απο λιγο καιρο ενα τριημερακι στο αμστερνταμ μας στοιχισε 1300 (μαζι με δυο βραδια στο fun) και μην πας μακρια να θες να εισαι μελος στο sdc πληρωνεις συνδρομη εξ ου και τα ζευγαρια εκει ειναι ανωτερου επιπεδου,και σου ξαναλεω αλλο ο κοσμος του νιρβανα που παιζει μεσος ορος 45+ και αλλο τα παρτυ στις βιλες που εχουμε παρευρεθει οπως και αλλος ο κοσμος που πηγαινει εξωτερικο....αν θες να παιζεις με οτι να ναι ναι οκ φτανει το νιρβανα αλλα νομιζω αυτο απευθυνετε σε αυτους που εχουν βαρεθει το γαμο τους και το swinging ειναι η δικαιολογια του φανερου κερατου...οσο για το να πληρωνεις 3ο ατομο δεν παιζει ειναι απειρα τα μπαλαντερακια και σε γυναικες και σε αντρες ειδικα σε αυτους που παιζουν full μαλλον δεν τα ξερεις καλα απ οτι φαινεται....σου τονιζω ομως οτι το swinging ειναι life style και αν θες να το υποστηριξεις οπως πρεπει χαλας χρημα...να σου τονισω βεβαια οτι τα ζευγαρακια που αναφερεις δεν ειναι της επιλογης των συνηδειτοποιημενων swinger μιας και δεν ξερουν τι θελουν και τα επιλεγουν αυτοι που απλως θελουν κατι να γαμησουν,οπως βεβαια παιζουν και αλλες παραμετροι για την επιλογη Bi γυναικα κτλ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
πληρωνεις αν θες να περασεις καλα και αυτο δεν γινεται στο νιρβανα αγαπητε...πριν απο λιγο καιρο ενα τριημερακι στο αμστερνταμ μας στοιχισε 1300 (μαζι με δυο βραδια στο fun) και μην πας μακρια να θες να εισαι μελος στο sdc πληρωνεις συνδρομη εξ ου και τα ζευγαρια εκει ειναι ανωτερου επιπεδου,και σου ξαναλεω αλλο ο κοσμος του νιρβανα που παιζει μεσος ορος 45+ και αλλο τα παρτυ στις βιλες που εχουμε παρευρεθει οπως και αλλος ο κοσμος που πηγαινει εξωτερικο....αν θες να παιζεις με οτι να ναι ναι οκ φτανει το νιρβανα αλλα νομιζω αυτο απευθυνετε σε αυτους που εχουν βαρεθει το γαμο τους και το swinging ειναι η δικαιολογια του φανερου κερατου...οσο για το να πληρωνεις 3ο ατομο δεν παιζει ειναι απειρα τα μπαλαντερακια και σε γυναικες και σε αντρες ειδικα σε αυτους που παιζουν full μαλλον δεν τα ξερεις καλα απ οτι φαινεται....σου τονιζω ομως οτι το swinging ειναι life style και αν θες να το υποστηριξεις οπως πρεπει χαλας χρημα...να σου τονισω βεβαια οτι τα ζευγαρακια που αναφερεις δεν ειναι της επιλογης των συνηδειτοποιημενων swinger μιας και δεν ξερουν τι θελουν και τα επιλεγουν αυτοι που απλως θελουν κατι να γαμησουν,οπως βεβαια παιζουν και αλλες παραμετροι για την επιλογη Bi γυναικα κτλ

εδω δεν μας τα λες καλα. λες οτι τα φτωχαδακια του νιρβανα δεν ειναι εγκεφαλικοι/life style swingers, φιλοσοφημενοι αλλα κεραταδες με παρωπιδες. το 80% δηλαδη των swingers ειναι τετοιοι και οι 'πραγματικοί' που το κανουν οπως πρεπει ειναι οι 45+ που μπορουν να ξοδεύουν 5.000€ το μηνα για να συνευρισκονται με τους ομοιους τους. Επειδή ειμαι και εγω ρατσιστης και πιστευω οτι ολοι δεν ειναι ισιοι θα συμφωνησω. Απλά να σταματησεις την καραμελα περι ''φιλοσοφιας ζωης' και 'επιλογης' απο 'παρτουζα'. το bottom line ειναι - οπως παντα- τα λεφτα. πες το να τελειωνουμε!  :2funny:

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
μα ειναι φυσικο το οτι για να υποστηριξεις αυτη τη φιλοσοφια ζωης παιζουν ρολο τα λεφτα και ναι φυσικα και ειπα οτι το 90% του νιρβανα ειναι χοντροι και γεροι που τους νοιαζει μονο να δουν καποια χαρα στα σκελια τους εκανες μονο λαθος στο οτι οι 45+ μπορουν να τα κανουν οπως πρεπει ,εμεις γνωριζουμε πολλα ζευγαρια κατω των 40 που υποστηριζουν το life style αριστα!! οσο για το παρτουζα οχι δεν ειναι δυο γκομενιτσες η 3 η 4 που στηνουν τον κωλο τους για τις γαμησουν ειναι τελειως διαφορετικο το παιχνιδι γι αυτο αλλωστε υπαρχουν και οι υποδιαιρεσεις του swinging (same-soft-full) και σου ξαναλεω ειναι παιχνιδι 4 η παραπανω και εχουν ολοι αποψη και γνωμη και οχι δυο-τρειων φιλων που νοικιαζουν μια γκομενιτσα(οπως η ρενια που απο οτι μας εχουν πει φιλοι ειναι αψογη στο να παιρνει ομαδες :P)και της κανουν αυτοι οτι γουσταρουν  :)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μα ειναι φυσικο το οτι για να υποστηριξεις αυτη τη φιλοσοφια ζωης παιζουν ρολο τα λεφτα και ναι φυσικα και ειπα οτι το 90% του νιρβανα ειναι χοντροι και γεροι που τους νοιαζει μονο να δουν καποια χαρα στα σκελια τους εκανες μονο λαθος στο οτι οι 45+ μπορουν να τα κανουν οπως πρεπει ,εμεις γνωριζουμε πολλα ζευγαρια κατω των 40 που υποστηριζουν το life style αριστα!! οσο για το παρτουζα οχι δεν ειναι δυο γκομενιτσες η 3 η 4 που στηνουν τον κωλο τους για τις γαμησουν ειναι τελειως διαφορετικο το παιχνιδι γι αυτο αλλωστε υπαρχουν και οι υποδιαιρεσεις του swinging (same-soft-full) και σου ξαναλεω ειναι παιχνιδι 4 η παραπανω και εχουν ολοι αποψη και γνωμη και οχι δυο-τρειων φιλων που νοικιαζουν μια γκομενιτσα(οπως η ρενια που απο οτι μας εχουν πει φιλοι ειναι αψογη στο να παιρνει ομαδες :P)και της κανουν αυτοι οτι γουσταρουν  :)

αρχιζουμε να συνενοουμαστε. απλα πρεπει να αντιληφθεις οτι δεν εχουν ολοι τη διαθεση να παρτουζοθουν βαση (και υπο την κάλυψη) μιας βολικης θεωριας περι επιλογης/συμμετοχης/κουλτουρας/επιστημης/ελιτιστικης δοαφορετικοτητας και απλα θελουν τους 3 κωλους που ανεφερες παραπανω διαθεσιμους και εν σειρα για να τους δικορευσουν με τα ωραια τους (η χωρίς) χρηματα. Ψυχη εχουν και αυτοι  :2funny: :2funny:

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
φυσικα και το αντιλαμβανομαι αλλα σ αυτη τη περιπτωση δεν μιλαμε για ζευγαρια ουτε και για swinging...και αυτοι λοιπον αρμοζουν στην νοοτροπια νιρβανα η οποια εμας δεν μας ακουμπα καθολου..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
PARTY TIME σήμερα 05/04  :cum: :cum: :grin: :grin:

guru

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Like
6
Πόντοι
1

Οπως κι αν εχει, το σημαντικο ειναι να προχωρα ο θεσμος του swinging, να δημιουργουνται προυποθεσεις ανταγωνισμου, ωστε να βελτιωνεται η προσφορα ποιοτικοτερων εναλλακτικων και βεβαια να μπορουν ολο και περισσοτερα ζευγαρια να ενημερωνονται, δοκιμαζουν και εντασσονται στο πνευμα.

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
πηγε κανεις στο χθεσινο παρτυ να μας πει εντυπωσεις ;;;

akis5496

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
οχι γαμωτο δεν το ηξερα το παρτυ χθες και πηγα στο nirvana.....πως την πατησα.... :think:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
πηγε κανεις στο χθεσινο παρτυ να μας πει εντυπωσεις ;;;

Εγώ έφαγα πούλημα από την δικιά μου την τελευταία στιγμή :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω :S :S.Αναμένουμε τον σορντ να δώσει λεπτομέρειες :rolleyes: :rolleyes:

guru

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Tελικα δεν μου εγινε απολυτα σαφης η διαδικασια του καταστηματος στις ημερες, που δεν εχει καποιο event.
Δηλαδη το μονο εφικτο, ειναι να καθησεις στο μπαρ με τα εσωρουχα κι οτι κατσει, οπως ισχυριζοναι καποιοι η παιζει και κατι αλλο?
Δωστε μου τα φωτα σας, γιατι απο τοτε που εκλεισε το bikini, εχω μουρμουρα απο τη γυναικα μου, που ειχε συνηθισει εκει και περνουσαμε τις περισσοτερες φορες ομορφα.

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
προσπαθω να παω με μια φιλη ... ελπιζω να τα ψησει και να παμε... αν τα καταφερω θα ενημερωσω!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.244
Πόντοι
7.885
προσπαθω να παω με μια φιλη ... ελπιζω να τα ψησει και να παμε... αν τα καταφερω θα ενημερωσω!!!

Σήμερα νομίζω δεν παίζει το συγκεκριμένο φίλε :rolleyes: :S,αν την ψήσεις τελικά πέρνα από Νιρβάνα :rockon: :rockon:

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Tελικα δεν μου εγινε απολυτα σαφης η διαδικασια του καταστηματος στις ημερες, που δεν εχει καποιο event.
Δηλαδη το μονο εφικτο, ειναι να καθησεις στο μπαρ με τα εσωρουχα κι οτι κατσει, οπως ισχυριζοναι καποιοι η παιζει και κατι αλλο?
Δωστε μου τα φωτα σας, γιατι απο τοτε που εκλεισε το bikini, εχω μουρμουρα απο τη γυναικα μου, που ειχε συνηθισει εκει και περνουσαμε τις περισσοτερες φορες ομορφα.

δεν υπαρχει διαδικασια,πας και πινεις κανονικα το ποτο σου οπως και σε καθε αλλο μαγαζι με τη διαφορα οτι κατω ειναι το play room και αν θελεις παιζεις:) dress code δεν υπαρχει εκτος εαν παιζει παρτυ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom