Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 754
- Πόντοι
- 86
Το ξερω. Ισως ετοιμαζουν κατι για αυτο.Τα παιδιά που έχουν το C4C δεν επιτρεπουν μπαλαντέρ στο club.
Το ξερω. Ισως ετοιμαζουν κατι για αυτο.Τα παιδιά που έχουν το C4C δεν επιτρεπουν μπαλαντέρ στο club.
Τη μοναδική φορά που το δοκίμασαν κοντεψαν να κλείσουν το μαγαζί τους. Ο κόσμος που συχνάζει είναι αντίθετος με τους μπαλαντέρ, η πλειονότητα τουλάχιστον, οπότε άκουσαν και σεβάστηκαν τις επιθυμίες του. Και δεν τους βγήκε καθόλου σε κακό. Το αντίθετο μάλιστα.Το ξερω. Ισως ετοιμαζουν κατι για αυτο.
Οι περισσότεροι είναι από 40 έως 50.καλημέρα, μετρα από μια περιπλάνηση στο thread του 2+2 αρχισα και σκεφτόμουν πως καλύτερα να ξεκινήσουμε από το c4c. Τι ηλικίες παίζει σε αυτό το μαγαζί; Εννοείται πως καταλαβαίνω πως έχει απόλες τις ηλικίες αλλά εμείς έχουμε σκεφτει από 30 - 45, υπάρχει λέτε η πιθανότητα να υπάρχουν τέτοιες ηλικίες;
Νομιζω δεν το ειχαν δοκιμαση αλλα ετυχε και εγινε μια στραβή Σάββατο και βγηκαν τα σαινια να τους σταυρώσουν.Τη μοναδική φορά που το δοκίμασαν κοντεψαν να κλείσουν το μαγαζί τους. Ο κόσμος που συχνάζει είναι αντίθετος με τους μπαλαντέρ, η πλειονότητα τουλάχιστον, οπότε άκουσαν και σεβάστηκαν τις επιθυμίες του. Και δεν τους βγήκε καθόλου σε κακό. Το αντίθετο μάλιστα.
Αν κάτι έχει αλλάξει θα μου εκανε μεγάλη εντύπωση αλλά δεν είμαι και στο μυαλό τους. Το site που λες πως είναι χορηγοί ποιο είναι;
Εχει όλες τις ηλικίες . Ειναι ανάλογα την φορά που θα πετύχεις,Οι περισσότεροι είναι από 40 έως 50.
Ειχε γίνει μια εκδήλωση, καποια γιορτή γενεθλίων από οσα θυμάμαι και επετρεψαν στη μεγαλη παρέα των καλεσμένων να είναι και μονοι άντρες. Οι υπόλοιποι θαμώνες ενοχλήθηκαν και λογικό και εθεσαν το ζήτημα σε κοινό διάλογο. Τα παιδιά άκουσαν όλες τις γνωμες, η συντριπτική πλειοψηφία ηταν κατά, έτσι η λεξη μπαλαντέρ μας τελείωσε. Όποιος ήθελε υπήρχαν κι άλλες επιλογές για να βρει. Το club έπρεπε να μείνει καθαρά swingers club. Και ο κόσμος αναγνώρισε οτι τον σεβάστηκαν οι ιδιοκτήτες και σταδιακά ανέβασε το μαγαζί.Νομιζω δεν το ειχαν δοκιμαση αλλα ετυχε και εγινε μια στραβή Σάββατο και βγηκαν τα σαινια να τους σταυρώσουν.
Κοίτα κάτω κάτωHome
www.c4c-club.gr
Καλημερα. Ναι ετσι ξερω οτι εγινε και εγω.Ειχε γίνει μια εκδήλωση, καποια γιορτή γενεθλίων από οσα θυμάμαι και επετρεψαν στη μεγαλη παρέα των καλεσμένων να είναι και μονοι άντρες. Οι υπόλοιποι θαμώνες ενοχλήθηκαν και λογικό και εθεσαν το ζήτημα σε κοινό διάλογο. Τα παιδιά άκουσαν όλες τις γνωμες, η συντριπτική πλειοψηφία ηταν κατά, έτσι η λεξη μπαλαντέρ μας τελείωσε. Όποιος ήθελε υπήρχαν κι άλλες επιλογές για να βρει. Το club έπρεπε να μείνει καθαρά swingers club. Και ο κόσμος αναγνώρισε οτι τον σεβάστηκαν οι ιδιοκτήτες και σταδιακά ανέβασε το μαγαζί.
Για το κάτω κάτω, συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο αναφέρεσαι.
A, αν εννοείς τα πεντε sites, το μονο για το οποίο δεν εχω αποψη είναι το x lifeΚαλημερα. Ναι ετσι ξερω οτι εγινε και εγω.
Αναφέρομε στο λινκ κάτω κάτω που υπαρχη
Φιλε αυτο το νημα ειναι για το παλιο μαγαζι που εχει κλειση.Τώρα που λείπει κόσμος Αυγουστιάτικα κι έχει καύσωνες πηγαίνει κόσμος αυτές τις μέρες ή είναι άδειο?
Σευχαριστώ πολύ!Φιλε αυτο το νημα ειναι για το παλιο μαγαζι που εχει κλειση.
Μαλλον ρωτας για το c4c οποτε σου λεω παραδοξως ειχε κοσμο το Σαββατο.
Οχι γεματο ασφυκτηκα
Καλα δεν διαβαζει κανεις!!!!Καλησπερα που προτεινετε να παω με την κοπελα μου για την αναζητηση του πρωτου μας τριο;
Και πολύ λίγο έμεινε ανοικτό. Δύο χρόνια μόνο, αν θυμάμαι καλά.Καλα δεν διαβαζει κανεις!!!!
Ενα πιο πανω λεμε οτι ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ
Βασικα δεν εκλεισε. Μετακομισε και αλλαξε ιδιοκτητη και ονομα.Και πολύ λίγο έμεινε ανοικτό. Δύο χρόνια μόνο, αν θυμάμαι καλά.
Ενας απο τους κυριοτερους λογους που εκλεισε.Το υπόγειο ήταν χλιδα, και προς το τέλος έμπαινες μόνο γυμνός κάτι που πλέον δεν υπάρχει στο νέο μαγαζί