- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.642
- Πόντοι
- 42.697
4 δωμάτιαΘα εχει 9 ή 10 κοπέλες στη βάρδια? Με ποςα δωμάτια?
4 δωμάτιαΘα εχει 9 ή 10 κοπέλες στη βάρδια? Με ποςα δωμάτια?
Παλιά 3 νομίζω4 δωμάτια
How did they find space to make another room?Old 3 I think
Now 4 days. Nice
Ναι και ΚυριακέςΚαλησπέρα Στην ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε Αν δουλεύει το κατάστημα Κυριακή
Καλησπέρα,Υπάρχει νέα κοπέλα στο μαγαζί
Η μόνη Ελληνίδα ανάμεσα στις υπόλοιπες ρωσοουκρανες
Βίκυ 40 περίπου ετών με καλο σώμα μελαχρινη
Ωραία παρουσία σέξυ
Έχει τόσο μεγάλο (( roster)) το μαγαζί ? Και πόσα δωμάτια έχει ? Μου φάνηκε μικρό 1 φορά που πήγα !Προστέθηκε στο ρόστερ και η Μολδαβή Βανέσσα
Πλέον 10 κοπέλες το κατάστημα..
Έχει 4 δωμάτια . Οι κοπέλες είναι δέκα στο σύνολο αλλά ποτέ δεν είναι όλες στο μαγαζί γιατί κάποιες έχουν ρεπό καθημερινά.Έχει τόσο μεγάλο (( roster)) το μαγαζί ? Και πόσα δωμάτια έχει ? Μου φάνηκε μικρό 1 φορά που πήγα !
Οπότε πρέπει να έχει και καλές επιλογές ! Αναβάθμιση μας λες .... Θα το ξανά επισκεφτώ σύντομα !Έχει 4 δωμάτια . Οι κοπέλες είναι δέκα στο σύνολο αλλά ποτέ δεν είναι όλες στο μαγαζί γιατί κάποιες έχουν ρεπό καθημερινά.
Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αλλά Ελληνίδα είναι και η Έλενα.Υπάρχει νέα κοπέλα στο μαγαζί
Η μόνη Ελληνίδα ανάμεσα στις υπόλοιπες ρωσοουκρανες
Βίκυ 40 περίπου ετών με καλο σώμα μελαχρινη
Ωραία παρουσία σέξυ
Σωστά αυτήν την ξεχασαΔεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αλλά Ελληνίδα είναι και η Έλενα.
Πότε δουλεύει?
Tην είδα σε προχθεσινή επίσκεψη την κορασίδα....δυστυχώς εμφανισιακά για τα δικά μου γούστα κάτω του μετρίου. Ήταν όμως πρόσχαρη δεν μπορώ να πω και έδειχνε ότι το έχει.....αλλά όπως και να το κάνουμε εμφανισιακά πολύ μέτρια.Καλησπέρα,
Από ότι κατάλαβα δε πέρασες με Βίκυ, αξίζει λες την επίσκεψη?
Είμαι λίγο ανάποδα από Αιγάλεω...
΄Εχει περάσει κάποιος άλλος συναγωνιστής?
Να είστε καλά
ξέρει κανείς ποιες μέρες ώρες λειτουργεί;
τα τηλεφωνα κινητο και σταθερο δεν δουλευουν
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ