tiktik9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2012
- Like
- 83
- Πόντοι
- 0
Ναι άστα τα κλαίω ακόμαΟντως τωρα? πληρωσες +50 δηλαδη στο συνολο 110 για φιλι?
Ναι άστα τα κλαίω ακόμαΟντως τωρα? πληρωσες +50 δηλαδη στο συνολο 110 για φιλι?
Μονο για κωλο να δινες 50 ..εξτρα! Φιλιι??Από εμένα πήρε για φιλί 50 χαμένα λεφτά
Αυτή η Βανέσσα πόσο κάθισε; Στο πρόγραμμα του ΣΚ απουσιάζει.Έχουμε καινούργια άφιξη στο κατάστημα .
Βανέσα το ονομα Ξανθιά , 28 χρονών, ψιλή , ωραίο σώμα , μεγάλα βυζιά. Μολδαβη
γιατί πριν πόσο ήταν 80 η ώρα?Μια ενημέρωση,δεν γράφω συχνά αλλά είμαι συχνός θαμώνας του καταστήματος.Περασμα σήμερα με σκοπό να περάσω (μάλλον με Ντιάνα),όπου η Ελένη στην υποδοχή με ενημέρωσε για τη νέα τιμολογιακή πολιτική του μαγαζιού όπου πλέον μισή ώρα στα 60(δεν άλλαξε αυτό),45 λεπτά στα 80ευρω και μια ώρα στα 100.body to body 120 και νούρου στα 130.Απο μένα πλέον δεν συγκαταλέγεται στα value for money μαγαζιά,κι ας έχω Λένα και Ντιάνα στανταρακια.
Ναι,εγώ τουλάχιστον μία 5ετια που πηγαίνω δεν πλήρωνα πάνω από 80 την ώρα.Και είχε body to body στα 100.γιατί πριν πόσο ήταν 80 η ώρα?
Η ώρα ηταν στα 80, οκ, αλλα αν θυμασαι είχε γίνει συζήτηση και ειχα προκαλέσει τους φίλους να πούνε αν η ώρα ηταν με δυο πιστολιές ή με μια. Εγω παρ όλο που το πίεσα και πηρα δυο απο τη Ντιάνα απο την εμπειρία απο ότι έχω καταλάβει η πολιτική είναι μια συνεδρια δυνατή με πολυ καλο μασαζ (τουλάχιστον απο Ντιάνα και Λένα) και μετα σεξ όπου το στοματικο παιζει μεγάλο ρόλο και ολα τελειωνουν εκεί. Πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε αν η αλλαγή της πολιτικής είναι γιατί το πήγαν όλοι 100 και χωρίς αλλαγή στην προσέγγιση ή το δυο φορές είναι πιο συζητήσιμο....γιατί πριν πόσο ήταν 80 η ώρα?
ρόστερ:Σε συνδυασμό με την αύξηση της τιμής πάντως έχουμε και την απουσία της Λένας για σχεδόν ένα μήνα και σε τηλεφώνημα που έκανα μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα επιστρέψει, μάλλον κάποια στιγμή εντός Ιουλίου. Έχει κανείς κάτι νεότερο; Μήπως έχουμε ανακατατάξεις στο ρόστερ;
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση zeroρόστερ:
Ντιανα
Στέλλα
Έλενα
Ναταλί
Βανέσα
Άντζελα.
Δευτέρα γυρνάει η Λένα γιουπιιιι
Εγώ πάντως ζήτημα στα 5 χρόνια που επισκέπτομαι το μαγαζί αυτό,να έχω πάρει δεύτερο γύρο στα 80 πάνω από 2-3 φορές .Οι περισσότερες κοπέλες ένα γύρο προσφέρουν.Και ναι επιβεβαιώνω κ εγώ ότι αρκετές από τις κοπέλες έχουν σαν αρχικό σκοπό να σε τελειώσουν με στοματικό και να μην προχωρήσουν.Μοναδικη εξαίρεση η Έλσα που είναι εξαφανισμένη(αν ξανάρθει θ την πάρω πάλι χωρίς δεύτερη σκέψη(,η οποία και καλό μασάζ κάνει και δύο γύρους ,μετά από δική της προτροπή κιόλας.Η ώρα ηταν στα 80, οκ, αλλα αν θυμασαι είχε γίνει συζήτηση και ειχα προκαλέσει τους φίλους να πούνε αν η ώρα ηταν με δυο πιστολιές ή με μια. Εγω παρ όλο που το πίεσα και πηρα δυο απο τη Ντιάνα απο την εμπειρία απο ότι έχω καταλάβει η πολιτική είναι μια συνεδρια δυνατή με πολυ καλο μασαζ (τουλάχιστον απο Ντιάνα και Λένα) και μετα σεξ όπου το στοματικο παιζει μεγάλο ρόλο και ολα τελειωνουν εκεί. Πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε αν η αλλαγή της πολιτικής είναι γιατί το πήγαν όλοι 100 και χωρίς αλλαγή στην προσέγγιση ή το δυο φορές είναι πιο συζητήσιμο....
Προσωπικά έχω βρεθεί με τη Λένα πάνω από 4-5 φορές και κάθε φορά πηγαίναμε από πλευράς της χωρίς δυσκολία για 2ο γύρο εκτός αν είχα εγώ θέμα. Την Έλσα δεν την έχω δοκιμάσει οπότε επιφυλάσσομαι...Εγώ πάντως ζήτημα στα 5 χρόνια που επισκέπτομαι το μαγαζί αυτό,να έχω πάρει δεύτερο γύρο στα 80 πάνω από 2-3 φορές .Οι περισσότερες κοπέλες ένα γύρο προσφέρουν.Και ναι επιβεβαιώνω κ εγώ ότι αρκετές από τις κοπέλες έχουν σαν αρχικό σκοπό να σε τελειώσουν με στοματικό και να μην προχωρήσουν.Μοναδικη εξαίρεση η Έλσα που είναι εξαφανισμένη(αν ξανάρθει θ την πάρω πάλι χωρίς δεύτερη σκέψη(,η οποία και καλό μασάζ κάνει και δύο γύρους ,μετά από δική της προτροπή κιόλας.