Πολύ ιδιαίτερη στο πρόσωπο με κάπως κλειστά μάτια (σχιστά θα έλεγα), όμορφο στήθος, μέτριο ανάστημα και γενικά με πιασίματα, όχι μοντελέ. Η αλήθεια είναι ότι εχώ καιρό να τη δω και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες ή ίσως να έχει αλλάξει κάτι σε χρώμα μαλλιών κλπ.Εμφσνισισκα πως ειναι η Ναταλι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sweet Escape, Ιερά οδός 259 Αιγάλεω
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 700
- Εμφανίσεις 244K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ok thanks!Πολύ ιδιαίτερη στο πρόσωπο με κάπως κλειστά μάτια (σχιστά θα έλεγα), όμορφο στήθος, μέτριο ανάστημα και γενικά με πιασίματα, όχι μοντελέ. Η αλήθεια είναι ότι εχώ καιρό να τη δω και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες ή ίσως να έχει αλλάξει κάτι σε χρώμα μαλλιών κλπ.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.958
- Πόντοι
- 3.656
Το νιρβάνα όμως, έχει πλέον λατίνες.Ναι λεει σαν μαγαζι...δε θα βρεις εδω γκομενουλες σαν π.χ το νιρβανα αν εχεις παει..
Nai σχεδον..και λιγες απο αυτες αξιζουν στο service..to sweet escape ειβαι πθο σιγουρη επιλογη ως μαγαζι τουλαχιστον στο θεμα των υπηρεσιων.Το νιρβάνα όμως, έχει πλέον λατίνες.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 18.958
- Πόντοι
- 3.656
Τι σε νοιάζει ; Μένεις στη γειτονιά ;Καλημερα μυστες μου. (Νεούδι εδώ και σε όλο το κόλπο ) .Η ερώτηση μου ειναι η εξής ... δεν καρφώνεστε εκεί σαν να μπαινεις σε οίκο ?
Μπορείς και πάντα να ....
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.004
- Πόντοι
- 42.697
Λοιπόν νεότερη σημερινή ενημέρωση για το μαγαζί που σήμερα είχε μεγάλο ρόστερ .
Η Ντιάνα από αύριο αναχωρεί για Ρωσία και θα λείψει για ενάμιση μήνα..
Η Στέλλα επίσης αναχωρεί για πατρίδα αυτό το Σάββατο για τρεις βδομάδες.
Μέσα σε αυτή και την επόμενη εβδομάδα όμως με ενημέρωσε η Λίζα πως περιμένει καινούργιες κοπέλες . Για να δουμε
Η Ντιάνα από αύριο αναχωρεί για Ρωσία και θα λείψει για ενάμιση μήνα..
Η Στέλλα επίσης αναχωρεί για πατρίδα αυτό το Σάββατο για τρεις βδομάδες.
Μέσα σε αυτή και την επόμενη εβδομάδα όμως με ενημέρωσε η Λίζα πως περιμένει καινούργιες κοπέλες . Για να δουμε
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.125
- Πόντοι
- 5.916
αχχχχ λέναααααααααααα
pa-poutsis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 272
- Πόντοι
- 281
Καλημέρα! Λένα μεγάλο πιστόλι! Το στανταρακι μου!
Την έχει πάρει κανένας δίδυμο με άλλο κορίτσι εκεί?
Την έχει πάρει κανένας δίδυμο με άλλο κορίτσι εκεί?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.004
- Πόντοι
- 42.697
Χθεσινό ρόστερ:
Ναταλί,Λένα Έλενα Νίκη και Έλζα.
Η κ Λίζα απούσα στην πατρίδα της επιστρέφει τέλος του μήνα όπως και η Ντιάνα με την Στέλλα.
Νομίζω πως αν κάποιος θέλει συγκεκριμένη κοπέλα ραντεβού είναι καλύτερα να πάρει τηλ πριν πάει γιατί μέσα στη βδομάδα κάποιες παίρνουν ρεπο
Ναταλί,Λένα Έλενα Νίκη και Έλζα.
Η κ Λίζα απούσα στην πατρίδα της επιστρέφει τέλος του μήνα όπως και η Ντιάνα με την Στέλλα.
Νομίζω πως αν κάποιος θέλει συγκεκριμένη κοπέλα ραντεβού είναι καλύτερα να πάρει τηλ πριν πάει γιατί μέσα στη βδομάδα κάποιες παίρνουν ρεπο
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.004
- Πόντοι
- 42.697
Υπάρχει εδώ και λίγες ημέρες νέο πολυ ωραίο μωρό στο κατάστημα. Ρωσίδα γύρω στα 28. Αλιονα. Ελληνικά δεν μιλάει.
Πολύ ωραίο αδύνατο κορμί ειδικά πόδια άψογα. Μέτριο ανάστημα μικρό στήθος κωλαρακι επίσης σφιχτό και μικρό. Μελαχρινή πιανει τα μαλλιά της κότσο με ανοιχτά μάτια και λίγο φουσκωμένα χείλη στο πρόσωπο.
Δυστυχώς έμπαινε σε δωμάτιο αλλιώς είχα περάσει χωρίς δεύτερη σκέψη
15 Ιουνίου επιστρέφει η Ντιάνα κ 6 η Νάταλι.
Πολύ ωραίο αδύνατο κορμί ειδικά πόδια άψογα. Μέτριο ανάστημα μικρό στήθος κωλαρακι επίσης σφιχτό και μικρό. Μελαχρινή πιανει τα μαλλιά της κότσο με ανοιχτά μάτια και λίγο φουσκωμένα χείλη στο πρόσωπο.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
ώπα! ελπίζω να στεριώσει!Υπάρχει εδώ και λίγες ημέρες νέο πολυ ωραίο μωρό στο κατάστημα. Ρωσίδα γύρω στα 28. Αλιονα. Ελληνικά δεν μιλάει.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.004
- Πόντοι
- 42.697
Για να δούμεώπα! ελπίζω να στεριώσει!
Nteminio(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 850
- Πόντοι
- 990
Ειναι ενα μελαχροινο αδυνατο μωρο, πολυ ομορφο, με περιποημενα ακρα; Λιγο σοβαρη στο σαλονι;Πήγα σήμερα από το μαγαζί εσκεμμένα για αλιόνα μεταγραφή από μπαγκνανα
από ουκρανια το κορίτσι ομορφη κοπέλα έχει τιμηθεί στο μπαγκνανα παλιά
από υπηρεσίες μέτρια πράγματα οπότε μόλις την είδα ρώτησα για ντιανα που έχω πάρει και έχω περάσει εξαιρετικά ελειπε 15 του μηνός επιστρέφει
και έφυγα
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
Ντιάνα
Για πειτε για Ντιαναρώτησα για ντιανα που έχω πάρει και έχω περάσει εξαιρετικά ελειπε 15 του μηνός επιστρέφει
και έφυγα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.004
- Πόντοι
- 42.697
Ντιάνα διάβασε λίγο τις κριτικές στο κατάστημα και θα καταλάβεις...Για πειτε για Ντιανα
Τελικά η νεαρή Ουκρανή όμορφη Αλιονα δεν ευδοκίμησε στο κατάστημα. Την έπαυσε η διεύθυνση γιατί ήταν μη μου απτου με τους πελάτες και ζηταγε έξτρα χρήματα
Τελικά δύσκολο να βρεις όμορφη νεαρή κοπέλα για μασαζ
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
Φτου ρε φίλε γκαντεμιάΝτιάνα διάβασε λίγο τις κριτικές στο κατάστημα και θα καταλάβεις...
Τελικά η νεαρή Ουκρανή όμορφη Αλιονα δεν ευδοκίμησε στο κατάστημα. Την έπαυσε η διεύθυνση γιατί ήταν μη μου απτου με τους πελάτες και ζηταγε έξτρα χρήματα
Τελικά δύσκολο να βρεις όμορφη νεαρή κοπέλα για μασαζ
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.810
- Πόντοι
- 3.886
Έχει πουθενά φωτό να δούμε τα κορίτσια;