- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.688
- Πόντοι
- 42.697
Η Μολδαβή Βανέσσα είναι κανονικά στο πρόγραμμα και είναι πολύ δυνατή στο δωμάτιο. Τιμήθηκε με άριστα αποτελέσματα
Γράψε κριτικήΗ Μολδαβή Βανέσσα είναι κανονικά στο πρόγραμμα και είναι πολύ δυνατή στο δωμάτιο. Τιμήθηκε με άριστα αποτελέσματα
naiΚαλημέρα καλό μήνα η Αναστασία δουλεύει ακόμα εκεί?
Από άλλη σελίδα Δευτέρα - Σάββατο 11:00-21:00Αγαπητοί φίλοι, ψάχνω στο διαδίκτυο και δεν βρίσκω πουθενά ιστοσελίδα του καταστήματος. Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να με ενημερώσει περί του ωραρίου λειτουργίας;;;
Ποια ειναι η αλλη σελιδα φιλε μου?Από άλλη σελίδα Δευτέρα - Σάββατο 11:00-21:00
Κυριακή 11:00-18:00
Ποια ειναι η αλλη σελιδα φιλε μου?Από άλλη σελίδα Δευτέρα - Σάββατο 11:00-21:00
Κυριακή 11:00-18:00
Έχεις μήνυμα.Ποια ειναι η αλλη σελιδα φιλε μου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια ειναι η αλλη σελιδα φιλε μου?
ΟκΈχεις μήνυμα.
Το Σ70 το δούλευε παλιά η Λίζα. Είναι όμως αδελφό ΤΩΡΑ,;Δε στέλνουν μερικές στο αδελφό Σ70 για ποικιλία?
Όχι δεν είναι αδελφά μαγαζιά πλέον το Σολωμού 70 με το Sweet escape εδώ και πολλά χρόνιαΤο Σ70 το δούλευε παλιά η Λίζα. Είναι όμως αδελφό ΤΩΡΑ,;
Ελζα καλό γυναίκακι αλλά από εμφάνιση πρόβλημα.....πέρασα τις προαλλες από εκεί ερχόμενος από Κόρινθο και έκανα μια στάση....αντιθέτως Άντζελα καλοοοο. Εντάξει η Λένα είναι ο πιστολέρο εκεί αλλά και η Άντζελα ωραιοΣήμερα 11 κοπέλες στο μαγαζί....(!!!)
Ντιάνα Στέλλα Ναταλί Έλενα Αναστασία Νίκη Βανέσα Έλζα Γιούλη Άντζελα και Βίκη.
Η Λένα το πιστόλι απουσιάζει μόνο
που μπορουμε να δουμε φωτο απ τις κοπελες?12 κοπέλες πλέον. Όλα Αυξάνονται...
Γιούλη
Ντιάνα
Στέλλα
Νάταλι
Λένα
Έλενα (Ελληνίδα)
Αναστασία
Νίκη
Βανέσα
Ελζα
Άντζελα
Βίκυ (Ελληνίδα)
Πέρα των γνωστών προγραμμάτων ( 30' 60 ευρώ, 45' 80ε, 1 ώρα 100ε, b2b 120ε, νούρου 130ε) η Λίζα λάνσαρε και ένα γιορτινό πρόγραμμα 30 λεπτών στα 50 ευρω με την προϋπόθεση ο πελάτης να μην διαλέξει κοπέλα αλλά να του στείλει κοπέλα στο δωμάτιο η Λίζα κατά επιλογή της.
Μπορείς να πάρεις τηλ στο κατάστημα να μιλήσεις με την υπεύθυνη (Λίζα)που μπορουμε να δουμε φωτο απ τις κοπελες?