Νέα

Survivor Hellas-Turkey

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

MATURELOVERR

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
1
μαγκες καλημερα.ειδατε εχτες στις 9 το βραδυ mega?μιλαω φυσικα για το καινουριο τηλεπαιχνιδι survivor που οι παραγωγοι του ειχαν την φαϊνη ιδεα να βαλουν 2 λαους που τρωγοντε να παιξουν αντιπαλοι.μα καλα εκαναν, τη δουλεια τους κανουν και μαλιστα καλα.θα βγαλουν πολλα ευρω απο αυτη την ιστορια.αλλα φοβαμαι οτι θα πορωθουν οι λαοι απο αυτη την ιστορια και ισως να εχουμε και αλλα,με την ιδια λογικη που ειχαν σαπισει τον τομιτς οταν ο ολυμπιακος κερδισε την εφες μεσ'την τουρκια.παντως ηταν πολυ ενδιαφερων το πρωτο επεισοδιο και μου εκανε εντυπωση ο χλευασμος και η κοροϊδια με τον οποιο μας αντιμετωπισαν οι τουρκοι καθως και τα σχολια τους.θελω τις γνωμες σας...

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Στημένα όλα, στον βωμό του χρήματος :tickedoff:
Μελετημένα  μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια με επιστημονικό τρόπο.
Μην σου πω ότι μπορεί να γυρίζουν και διπλά επεισόδια, και στο τέλος σε κάθε χώρα να δείξουν ότι κέρδισαν και να να πανηγυρίζουν και οι δύο σαν μαλάκες.
Εδώ σε συνεντεύξεις, πρώην παίκτες (φάρμα κλπ), έλεγαν  ότι τους υπαγόρευαν μέχρι και το πότε θα πάρουν αναπνοή :jerking:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
ένα καλό στημένο έργο είναι το παιχνιδάκι αυτό :jerking:, και οι τσαμπουκάδες που και καλά γίνονται πόλυ μούφα μου φαίνονται  ;)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ελεος! Την ιδια ωρα ειχε φοβερο Western στην ET1 του Anthony Mann. Αν ειναι να βλεπετε τηλεοραση δειτε αυτα που αξιζουν. ξεστραβωθειτε απο τις μαλακιες που δειχνουν ( για οσους τις βλεπουν )

Επισκέπτης
Ελεος! Την ιδια ωρα ειχε φοβερο Western στην ET1 του Anthony Mann. Αν ειναι να βλεπετε τηλεοραση δειτε αυτα που αξιζουν. ξεστραβωθειτε απο τις μαλακιες που δειχνουν ( για οσους τις βλεπουν )

Συμφωνώ και επαυξάνω. Και στο ΣΚΑΙ παίζει κάτι ντοκιμαντέρ καταπληκτικά. Εγώ δεν ξέρω, αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά τα ψευδο-reality μας έχουν για ΗΛΙΘΙΟΥΣ...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Δεν θελω να ειμαι ελιτιστης και δεν αναφερω καν πολυ καλα πραγματα που εχει η Nova, αλλα στα κρατικα εχει πολυ καλες σειρες, όπως Lost κλπ και πολυ καλες εμπορικες ταινιες σε normal ώρες, ειδικα το ΣΚ. Σιγα μην γινει ( που θα γινει ) Εθνικο θεμα αυτη η αηδία με τους τελειωμενους παιχτες ( μαλακιας )

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

.....ναι ρε παληκαρια. αυτες οι μαλακιες σας μειωνουν το IQ σας..!!!!

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Βρισκουν μερικους μαλακες πορωμενους και απο τις 2 πλευρες και το βαζουν σε βαση 1821 ή στυλ βεντετας στην Κρητη, "αφου ρε σκοτωσες τον προπαπου του προπαπου μου, ω προπαππε κ.λ.π. ....θα πληρωσεις εσυ ρε καθαρμα, δεν με νιαζει αν δεν ξερεις ποιος ηταν ο προπαπος ...εσυ θα πληρωσεις ρε πουσταρα !!!". Χαμηλου επιπεδου νοημοσυνης δηλαδη! 

Μας γυρνανε κατι χρονια πριν...ενω τα εχουμε ξεπερασει αυτα ! Για να κονομανε τα καθικια οι παραγωγοι & οι λοιποι!

Εγω θα λεγα οτι πιο μαγκας αν θελετε να το δουμε σαν Ελλαδα Τουρκια τελικα....ποιος θα εριχνε τα πιο πολλα γαμησια σε μια κοπελα απο τα city tours σε 2 ωρες φεριπιν ! Ο Ελληνας ή ο Τουρκος ? Εκει...μαλιστα !!!!  :-))

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Δεν το είδα να έχω γνώμη αλλά αν κρίνω απο τα διαφημιστικά βλέπω να γίνετε σφαγή. Δεν άκουσα τα σχόλια των τούρκων αλλά υπάρχει πιθανότητα να χώνουμε και εμείς αλλά να μην μας τα δείχνουνε (και το ανάποδο στην τουρκία)  ;)
Πάντως αν είμουν ο παραγωγός της σειράς θα έβαζα τούρκους-έλληνες μαζί στην ίδια ομάδα, εκεί να δεις πανηγύρι και ίντριγκες.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Εγω θα λεγα οτι πιο μαγκας αν θελετε να το δουμε σαν Ελλαδα Τουρκια τελικα....ποιος θα εριχνε τα πιο πολλα γαμησια σε μια κοπελα απο τα city tours σε 2 ωρες φεριπιν ! Ο Ελληνας ή ο Τουρκος ? Εκει...μαλιστα !!!!  :-))
Μιας και μιλαμε για γαμησια αναμεσα σε τουρκους και Ελληνες..
καπου ακουσα οτι στο παιχνιδι θα παιχτει και ειδυλλιο αναμεσα σε τουρκο και Ελληνιδα. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια. Παντως ...  αυτο μας ελειπε να την δουμε και με τον τουρκαλα!!!

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Μιας και μιλαμε για γαμησια αναμεσα σε τουρκους και Ελληνες..
καπου ακουσα οτι στο παιχνιδι θα παιχτει και ειδυλλιο αναμεσα σε τουρκο και Ελληνιδα. Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια. Παντως ...  αυτο μας ελειπε να την δουμε και με τον τουρκαλα!!!
Παντως φιλε χτες για αλλη μια φορα τσαντιστηκα με τις ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ελληνιδες...Παει ενας ρομαντικός τουρκακος σε μια ξανθια ελληνιδα (αυτη που εφυγε) και της λεει:η καρδια μου σου ανηκει, και μετα αυτη το διηγουταν σε μια φιλη της, αυτος ειναι ο διαλογος:
Μα καλα τον ειδες πως με κοιταγε ο βλακας? μες στα ματια...
Μου ειπε κιολας οτι η καρδια του μου ανηκει!(σε αυτο το σημειο βαζει τα γελια και ριχνει μια μουντζα προς τη μερια που ειναι οι Τουρκοι)
και να πεις οτι ειαι κανενας ωραίος...
και συμπληρωνει η συμπαικτρια:
ναι μωρε φλωρακι τελειως ειναι...
ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΓΑΜΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ! :jerking:

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Αν ημουν στην ομαδα ελληνων , θα ειχα μπουκαρει στον αλητη γερο βρωμοτουρκο >:(
Ειναι καραγκιοζης και μιλαει ασχημα για την πατριδα μας >:(

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για φανταστειτε ρε παιδια , να γινει κατι αντιθετο Τουρκαλα να ερωτευθει Ελληνα και να βρεθουν σε καμια προσωπικη στιγμη...και να ακουστουν πραματα του στυλ "Σκισε με Οδυσσεα Ανδρουτσο μου ! Ελα Καραισκακη μου !"

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Για φανταστειτε ρε παιδια , να γινει κατι αντιθετο Τουρκαλα να ερωτευθει Ελληνα και να βρεθουν σε καμια προσωπικη στιγμη...και να ακουστουν πραματα του στυλ "Σκισε με Οδυσσεα Ανδρουτσο μου ! Ελα Καραισκακη μου !"

:grin: :grin: :grin:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Σε καποια φαση του παιχνιδιου πεφτουν και κατι ψιλοφαπες μεταξυ Ελληνων και τουρκων :hammer:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
συναγωνιστές η τουρκάλες είναι για ψωλοφάπες ;) :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories