Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εχει το πολυ ενδιαφερον κομματι με τις ερωτησεις :S :S :S
μιας και ειπες ερωτησεις, τι εγινε με τον βανακια τυπε; :S :S :S
εχει το πολυ ενδιαφερον κομματι με τις ερωτησεις :S :S :S
και μαθαινεις και πραματα τυπε.τυπε εγω αυτο το περιμενω ολη την βδομαδα αφου απο την αγωνια μου μεχρι να ερθει αυτη η ωρα δεν μου μενει νυχι
τυπε δεν ξερω,για πες :S :S :S
τυπε δεν ξερω,για πες :S :S :Sμιας και ειπες ερωτησεις, τι εγινε με τον βανακια τυπε; :S :S :S
ρε μαλακα δεν γινονται αυταπολλες χιλιαδες χιλιομετρα...
τυπε δεν φταει αυτη ειναι απο ουκρανια και εκειτο μετρανε σε πουτσες το υψοςκαι μαθαινεις και πραματα τυπε.
Ο Ολυμπος εχει υψος 30 χιλιαδες χιλιομετρα
τυπε δεν φταει αυτη ειναι απο ουκρανια και εκειτο μετρανε σε πουτσες το υψος
τυπε αυτο ειναι το δεξι και δεν ειναι δικο μου εγω την παιζω με το αριστερο
τυποι οντως γιατι εδω μυριζει σκευωρια δν μπορει να μπαναρωνται ετσι οσοι γραφουν σε αυτο το νημα,ειμαστε που ειμαστε λιγοι αν μας μπαναρουν κι ολας παειτυπε δεν ξερω,για πες :S :S :S
Μαλακας Ηταν...Καποια ΜΑΛΑΚΙΑ Χοντρη Θα Εγραψε Και Πηρε Μπουλο !!!
Απλο Νομιζω !!!
δευτερομαλακας 2017 αλλα εφερνε φουντουνια κατι τετοιες ωρες στον τυπο νασο τυπε, να τα λεμε κι αυτα :S :S :S
τυπε οπου δεν υπαρχει μαθηση υπαρχει πουτσα
ειναι και ο πολεμος τυπε που τους εχει αποδεκατισει,ουτε σχολεια ουτε τιποτα :S :S :S
και πηγαινε και Μεταξι στις 04.00 για ανταποκριση τυπεδευτερομαλακας 2017 αλλα εφερνε φουντουνια κατι τετοιες ωρες στον τυπο νασο τυπε, να τα λεμε κι αυτα :S :S :S
Τυπε Απο Καθρεφτη Ειναι Η Φωτο !!! :S :S :S
και πηγαινε και Μεταξι στις 04.00 για ανταποκριση τυπε
τι εγινε με τον Βανακια; :S :S :S
και δρακουλινια τυπε :S :S :SΝασο...Επαιρνες Φουντουνια Απο Βανακια Τετοιες Ωρες ??? :S :S :S
τυπε υπαρχει ακομα παρακρατος που κυνηγα τα αγνα λαικα παιδια και τα στελνει αναγκαστηκες διακοπες :S :S :Sετσι τυπε...τον στειλανε για μπανια τον γουαγκον :S :S :S