Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
γιατι ρε τυπε γαμιση δεν ειναι και αυτο
Ου Να Μου Χαθεις Μωρη Κολομπα...ΓαμωΣκάτη !!!
πουσταρα-πουσταρα-ποδολαγνε πουσταρακαι να γαμισει πρωτος ο τεντυ
τυπε ο κυριος που μοιραζε τα φυλλα ηταν αξιοπιστος,οπως και οσοι ηταν διπλα του,τυχαιοι περαστικοι,δεν ηξερε κανεναν :S :S :SΤυπε ΔΕΝ Πιστευω Μετα Χασουρης Οπως Ησουν...Να Σου Χαρισαν Τπτ Παιχνιδια ?? :o :o
για να μην παιρνει αερα τυπε.ξερεις ο τεντυ εχει μια ιδιοτητα οταν σκυβει και παρει αερα αν ανοιξει το στομα του θα κανει ρευμα και μπορει να κρυωσουμεαυτα δεν τα ελεγες ομως οταν ο τεντυ ηταν πουστης
τεντυ εισαι αδερφη πουσταρα αληθινηπουσταρα-πουσταρα-ποδολαγνε πουσταρα
:S :S :S
τυπε αυτο για να το θεωρησω χοντρο το θελω με κεφαλαια
τυπε αυτο για να το θεωρησω χοντρο το θελω με κεφαλαιαΟυ Να Μου Χαθεις Μωρη Κολομπα...ΓαμωΣκάτη !!!
τυπε αυτο για να το θεωρησω χοντρο το θελω με κεφαλαια
καθαρη προσκληση σε τεντυ τι αλλο θα δουμε αν τον θελεις τοσο πολυ στειλετου πμΚαι Επειδη Ο Τυπος Jumaru Ειναι ΠΟΛΥ Μεγαλο TROLLακι...Οριστε Τι Εγραψα Σε Αλλο Νημα...
"Οταν Λεω Οτι Ξενερωσα Απο Ολα Τα Reality Φετος Με Κοροιδευτε... :smoking:
Το ΜαστερΤσεφ Εχει Βαλει Την Πουστρα Να Κραζει & Εχει Γινει Απο Διαγωνισμος Μαγειρικης Διαγωνισμος Κραγμενης Ατακας !!!
Στο Survivor Εχουν Βαλει Μεσα Τα "Καλυτερα" Παιδια Που Υπαρχουν Στην Ελλαδα - Εψαξαν πολυ Για Να Τους Βρουν ? - Οταν Ειναι Ανοιχτες Οι Καμερες !!!
Τωρα Στο Hell's Kitchen Βλεπω Τον Μποτρινι Οπως Λεει Και Ο Hell Να Κανει Το Power Of Love Mε Τις Μαλακισμενες Wanna Be Μαγειρισσες !!!
Καλα Για Το Power Of Love Δεν Γραφω Τπτ...Μονο Για Οσους Θελουν Να Καψουν Και Τα Εναπομειναντα Εγκεφαλικα Κυτταρα Που Τους Εχουν Απομεινει !!!
ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ Να Ασπρισουμε Λεω Εγω !!!
Δεν Εχεις Απο Που Να Πιαστεις Φετος Και Τι Να Δεις !!!"
[size=15pt]Αντε ΠουστοTROLLακι Jumaru Γαμα Τον Κωλο Του Χαρου...Κολομπινα !!![/size]
τυπε τι να πουμε εχει σηκωσει αερα εξω και κανει λιγο ψυχραΚατα Τα Αλλα...
Για Πειτε Τπτ Για Το Παιχνιον...
Για Πειτε Τπτ Για Το Παιχνιον...
καθαρη προσκληση σε τεντυ τι αλλο θα δουμε αν τον θελεις τοσο πολυ στειλετου πμ
δεν εχει αλλαξει τιποτα τυπε, συνεχιζω να τον παιζω με την νταρια
τυπε εγω αυτο το περιμενω ολη την βδομαδα αφου απο την αγωνια μου μεχρι να ερθει αυτη η ωρα δεν μου μενει νυχιτυποι ας επικεντρωθουμε στο παιχνιδι,εχει το πολυ ενδιαφερον κομματι με τις ερωτησεις :S :S :S
και μαθαινεις και πραματα τυπε.
Ο Ολυμπος εχει υψος 30 χιλιαδες χιλιομετρα
τυπε αυτο ειναι το δεξι και δεν ειναι δικο μου εγω την παιζω με το αριστεροΑυτο Διαβασες ΜΟΝΟ Ρε TROLLακι ???
Βλεπω Οτι Τον Εχεις Κανει Σφεντονα Και Εισαι Κοντα Στη Τυφλωση !!!
Με Μετρο TROLLακι Γιατι Σε Λιγο Δεν Θα Βλεπεις Καθολου !!! :-