Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Τύπε αυτός που μου έστειλε, διαβάζει και γράφει στο νήμα καθημερινά, ακόμα και τώρα και δεν έχει πάρει θέση
να τον προτεινουμε γι'αποχωρηση τοτε τυπε
Τύπε αυτός που μου έστειλε, διαβάζει και γράφει στο νήμα καθημερινά, ακόμα και τώρα και δεν έχει πάρει θέση
τυπε αυτοι που γραφουν καθημερινα ειμαστε εγω,εσυ και ο νασος![]()
![]()
![]()
τυπε παλι αφηνεις υποννειες και δημιουργεις κλιμα.σου εγραψα για τεντυ αρνηθικεςΤύπε εγώ δεν είπα ποτέ ονόματα, μην βάζεις λόγια στο στόμα μου :S :S :S
και στις βυζαρες της φαρμακηςΑν ήταν ο σκηνοθέτης του νομάντς θα είχε όλες τις κάμερες στο κωλαρακι της ξένιας.
τυπε παλι αφηνεις υποννειες και δημιουργεις κλιμα.σου εγραψα για τεντυ αρνηθικες
νασο ???αφηνεις υποννειες
ιακωβος αποκλειεται δεν προλαβαινει λογο φορτου εργασιας
ε δεν μειναμε και αλλοι
υγ screamer εξαφανισμενος δεν νομιζω
τυπε καλα λες αστο να παει στο διαλο?Τύπε ο screamer τις τελευταίες μέρες έγραφε παραπάνω από εσένα. :S :S :S
Τέλος πάντων, πες ότι δεν είπα τίποτα και ας το αφήσουμε εδώ. Η προσωπική ζωή του καθενός δεν πρέπει να μας αφορά.![]()
τυπε τα εχουμε πει αυτα να δεις που ο ιακωβος σε λιγο καιρο θα ψαχνει ξεκαθαρο μουνοτρυπιδικαι θα τον πληρωνουν 50αρικαΡε σεις, η Κωνσταντίνα μας έκοψε λίγο στο πρόσωπο, έχασε και κάποια κιλά. Αν παραμείνει μέχρι τέλους στο παιχνίδι θα κάνει σώμα μοντελέ και θα είναι μούναρος
Η προσωπική ζωή του καθενός δεν πρέπει να μας αφορά.![]()
Τύπε ο screamer τις τελευταίες μέρες έγραφε παραπάνω από εσένα. :S :S :S
Τέλος πάντων, πες ότι δεν είπα τίποτα και ας το αφήσουμε εδώ. Η προσωπική ζωή του καθενός δεν πρέπει να μας αφορά.![]()
τυπε καλα λες αστο να παει στο διαλο?
υγ ευτυχως που εισαι διακριτικος![]()
σε νημα ριαλιτυ ειμαστε τυπε, και φυσικα μας αφορα
τυπε τι να πω λειπει νασος-τεντυ τωρα και εμφανιστηκε ξαφνικα ο screamerΑφού το ξέρεις τύπε ότι η εχεμύθεια και η διακριτικότητα είναι 2 πράγματα που με αντιπροσωπεύουν απολύτως
υγ τέντυ και νάσος έχουν εξαφανιστεί. γνώμη σου :S :S :S
:S :S :Sσε νημα ριαλιτυ ειμαστε τυπε, και φυσικα μας αφορα