ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.484
- Πόντοι
- 24.596
κλαιω απο το δραμα που ζουνε τυπε :S :S :Sτι εγινε τυπε :S :S :S
κλαιω απο το δραμα που ζουνε τυπε :S :S :Sτι εγινε τυπε :S :S :S
τωρα στα social οι ελλεινήδες κράζουν τον Ηλία επειδή έτρωγε καρύδες...
πέρισυ ο Ντάνος που είχε πουλήσει το νεφρό του στους ζουλου για να πάρει ψωμί και τσιγάρα, το είχε ανάγκη και έπρεπε να φάει σύμφωνα με αυτές...![]()
τυπε δεν κανουμε δουλεια ετσι πρεπει να δωσουμε αιμα στον λαοΤύπε μην πάει στο πονηρό το μυαλό σου, εννοώ αν τελειώσατε να κάνετε παράθεση ο ένας τον άλλο![]()
ο τεντυ δεν κινηθηκε για τον ιταλο με σοκαρειςαπο του Ιταλου τυπε,οσοι κινηθηκαν εξυπνα και τσιμπησαν τηλεφωνακι :S :S :S
![]()
:S :S :S
![]()
![]()
τυπε υπαρχει και 2ο βιντεακι που το βαζει κωλοτρυπιδι πριν το μυρισει :S :S :S
τυπε δεν κανουμε δουλεια ετσι πρεπει να δωσουμε αιμα στον λαο
Σε ποια πολη έχει πόλεμο ρε Ξενια, γιατι αλλα μου λεει η δικια μου![]()
Νταρια ειναι Κυπρια, Ουκρανο-Ρωσικης καταγωγης βεβαια....παντως πολεμο στην Ουκρανια ΔΕΝ εχειη νταρια απο ουκρανια δεν ειναι γιατι δεν το εχει παιξει το χαρτι του πολεμου ακομα![]()
τυπε οι υποννειες ειναι χειροτερες αλλα ενταξει δεν θα πιεσωΈχεις δίκιο τύπε, αλλά δεν μου βγαίνει να σε δώσω έτσι στεγνά :S :S :S
παντως πολεμο στην Ουκρανια ΔΕΝ εχει
τυπε οι υποννειες ειναι χειροτερες αλλα ενταξει δεν θα πιεσω
το γαμηδι νομιζει πως απευθυνεται σε ηλιθιους :thebigfinger: :S :S :SΤύπε ο πόλεμος έχει τελειώσει εδώ και χρόνια στην Ουκρανία, νομίζει πως δεν έχουμε τηλεοράσεις στην Ελλάδα η Ξένια :S :S :S
το γαμηδι νομιζει πως απευθυνεται σε ηλιθιους :thebigfinger: :S :S :S
τυπε τι ειναι αυτα που λες απο που πηγαζουν αυτα τα κακοβουλα σχολιαΤύπε υπονοείς ότι άφησα να εννοηθεί ότι κάνετε αλλαξοκωλιές με τον τέντυ?
Με προσβάλλεις :S :S :S