ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.943
- Πόντοι
- 24.596
Αδυνάτισε το Ντινακι τυποι και μας πεταξε την κοιλια εξω. :S :S :S
Με 2-3 κιλα μείον ακομη θα αγωνιζεται με στρινκο. :S :S :S
Αδυνάτισε το Ντινακι τυποι και μας πεταξε την κοιλια εξω. :S :S :S
το γαμηδι νομιζει πως απευθυνεται σε ηλιθιους :thebigfinger: :S :S :S
τυπε τα λεγαμε αυτα για το μωρακι και καποιοι μας χλευαζανΑδυνάτισε το Ντινακι τυποι και μας πεταξε την κοιλια εξω. :S :S :S
καποια ζωα δεν σε πιστευανε τυπε :S :S :Sτυπε τα λεγαμε αυτα για το μωρακι και καποιοι μας χλευαζαν
τυπε τι ειναι αυτα που λες απο που πηγαζουν αυτα τα κακοβουλα σχολια
τι θες να πεις μιλας με τον τεντυ κρυφαΤύπε εγώ ρουφιάνος δεν είμαι, αλλά δύο πράγματα που πρέπει να πω θα τα πω.
Πήρα πμ :S :S :S
τυπε θα δικαιωθω αρκει να μεινει το μωρακι και να μην το φανεκαποια ζωα δεν σε πιστευανε τυπε :S :S :S
ο ηλιας ειναι ΜΑΚΡΑΝ ο πιο χαζος παιχτης στην ιστορια του σουρβαιβορ
δεν ειναι απλως χαζος, ειναι μπετοβλακας
στον προηγουμενο γυρο διαολοστειλε το μπαλακι και αναγκαστηκε να παιζει με ενα στο στοχοΑιτιολόγησε τυπε. :S :S :S
τι θες να πεις μιλας με τον τεντυ κρυφα
τι δεν αναφαιρωσουν στον τεντυ τι αλλος σου εστειλε πμ για να με διαβαλλεις.ποιος δεν μπορω να σκεφτω καποιον :S :S :SΒουλωμένο γράμμα διαβάζεις τύπε :S :S :S
:S :S :S
τι δεν αναφαιρωσουν στον τεντυ τι αλλος σου εστειλε πμ για να με διαβαλλεις.ποιος δεν μπορω να σκεφτω καποιον :S :S :S
Παίκτης vip, στην στούκα..:S :S :S
τυπε αυτοι που γραφουν καθημερινα ειμαστε εγω,εσυ και ο νασοςΤύπε αυτός που μου έστειλε, διαβάζει και γράφει στο νήμα καθημερινά, ακόμα και τώρα και δεν έχει πάρει θέση :S :S :S