You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
OMegasRagnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
λεω να βαλω τον screamer να ρωτησει γνωμη σου
Δεν ξέρω τύπε, με έχει μπερδέψει πολύ απόψε ο screamer με την στάση του
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
τυπε μην εισαι συγκαταβατικος σε κανεναν εδω κανουμε πλακα και θα το πω χοντρα αν ημασταν σοβαροι δεν θα γραφαμε σε μπουρδελασαιτοπως και επισης οταν δεν ξεκοβεις σε καποιον κατι και πας με τα νερα του αυτος θα σε καβαλησει νομος
Τυπε Αν Δεν Εισαι Συγκαταβατικος Με Κανεναν Θα Πρεπει Να Τσακωνεσαι Ολη Την Ωρα !!! Λες Να Μην Εχω Τπτ Καλυτερο Να Κανω ???
Εγω Τυπε Δεν Ξερω Για Εσενα...Θεωρω Οτι Σοβαρος Ειμαι...Σοβαροφανης Ομως Σε Καμια Περιπτωση !!!
Οσο Για Τον Νομο Που Λες...Επειδη Ειμαι Και Καποιας Ηλικιας Δεν Συμφωνω Απολυτα...Δλδ. Ποιος Να Με Καβαλησει Σε Ενα Νημα Στο Ινετ & Γιατι ???
Απλα Λογω Ηλικιας Καποια Θεματα Τα Εχω Αλλιως Στο Μυαλο Μου...Π.χ Αν Οταν Εβαζε Ψηφοφορια Ο Hell Για Τον Τεντυ Αν Ειχε Θεσει Ξεκαθαρα Το Ερωτημα...
Να Μεινει Η Να Φυγει...Να Εισαι Σιγουρος Οτι Θα Ψηφιζα Να Φυγει Γιατι Το Παρακανει Ωρες-Ωρες Με Τα Πεσιματα Του Και Με Ενοχλει Αλλα Αυτη Ειναι Γνωμη Μου ! ;)
jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τυπε μην τον παρεξηγεις ενα σοκ το εχει περασει σημερα δωστου χρονο θα συνελθειΔεν ξέρω τύπε, με έχει μπερδέψει πολύ απόψε ο screamer με την στάση του
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
άλλοι τσακώνονται για κόκκους ρύζι και άλλοι για τα post στο bourdela.com :S
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
κι εγω τυπε,μην τα σπαταλησουμε εκει,κριμα ειναι :S :S :S..αλλα να στηριξουμε τρουμπ
Αμα Ειναι Για Τρουμπ...Τοτε...
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
τυπε παω για το επιδομα :S :S :S
Βαθυ ΠΑΣΟΚ Τυπε ???
OMegasRagnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Σιχαμένη REC ανάγκασε τον ανθρωπάκο να ορκιστεί στα παιδιά του
Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
λεω να βαλω τον screamer να ρωτησει γνωμη σου
Ρε ΝιΜου ΔΕΝ Το Γλυτωνεις Το Ραντεβου Θανατου !!!
OMegasRagnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Αμα Ειναι Για Τρουμπ...Τοτε...
Ρε νημού, όταν εγώ σου έλεγα να έρθεις παουερ με έγραφες, τώρα όμως που σου λένε άλλοι πας. Καλά σε κατάλαβα εγώ από την αρχή.
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
ναι πανε παρεα τα "κοριτσια"Ξενια πορνη πηγε με τον νταβα της για τσαμπουκι....
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
αφού έχασα το στοίχημα με τα αθλήματα λέω να βάλω άλλο...
βάζω στοίχημα, ότι το συγκρότημα (ο θεός να το κάνει) rec θα βρει άλλη τραγουδίστρια
μετά από όλο αυτό που ο κόσμος θα σιχαίνεται τη βρωμο ουκρανή ρουμάνα
βάζω στοίχημα, ότι το συγκρότημα (ο θεός να το κάνει) rec θα βρει άλλη τραγουδίστρια
μετά από όλο αυτό που ο κόσμος θα σιχαίνεται τη βρωμο ουκρανή ρουμάνα
Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ρε ΝιΜου ΔΕΝ Το Γλυτωνεις Το Ραντεβου Θανατου !!!
εφημερευοντα νοσοκομεια¨ευαγγελισμος και σισμανογλειο...για καθε περιπτωση, λεμε τωρα :S :S :S
jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τυπε με απαξιωσεςΤυπε Αν Δεν Εισαι Συγκαταβατικος Με Κανεναν Θα Πρεπει Να Τσακωνεσαι Ολη Την Ωρα !!! Λες Να Μην Εχω Τπτ Καλυτερο Να Κανω ???
Εγω Τυπε Δεν Ξερω Για Εσενα...Θεωρω Οτι Σοβαρος Ειμαι...Σοβαροφανης Ομως Σε Καμια Περιπτωση !!!
Οσο Για Τον Νομο Που Λες...Επειδη Ειμαι Και Καποιας Ηλικιας Δεν Συμφωνω Απολυτα...Δλδ. Ποιος Να Με Καβαλησει Σε Ενα Νημα Στο Ινετ & Γιατι ???
Απλα Λογω Ηλικιας Καποια Θεματα Τα Εχω Αλλιως Στο Μυαλο Μου...Π.χ Αν Οταν Εβαζε Ψηφοφορια Ο Hell Για Τον Τεντυ Αν Ειχε Θεσει Ξεκαθαρα Το Ερωτημα...
Να Μεινει Η Να Φυγει...Να Εισαι Σιγουρος Οτι Θα Ψηφιζα Να Φυγει Γιατι Το Παρακανει Ωρες-Ωρες Με Τα Πεσιματα Του Και Με Ενοχλει Αλλα Αυτη Ειναι Γνωμη Μου ! ;)
οσο για τα αλλα σεβαστη η γνωμη σου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K