Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε δεν μας κλεινεις να ησυχασουμε :S :S :S
Φρονώ οτι για να εκτινωθει η ενταση πρεπει να παιξει παλι βιντεακι Λιλα
τυπε μαςεχεις γαμισει την κουβεντα.ασε να τελειωσουμε και εμεις εσυ τελειωσες με τον κωλο του λιλα ασε να δουμε τι θακανουμε εμεις.αρχιζει η διχονοια στους ψευτοδιασημους
Ειχες αμφιβολια τοσο καιρο;ειμαι πεπεισμενος πλεον οτι αυτος ο μπαγλαμας ο αγορου ειναι καθυστερημενος
κατσε μια να τον ετοιμασω τυπε :S :S :SΦρονώ οτι για να εκτονωθει η ενταση πρεπει να παιξει παλι βιντεακι Λιλα
Φρονώ οτι για να εκτονωθει η ενταση πρεπει να παιξει παλι βιντεακι Λιλα
εσυ χαλαρωσε,θα γαμησεις αυριο Μεταξι :S :S :S
εκτιναξε τιποτα αλλο τυπε
Ειμαι Ο Τεντυς !!! Αλλα Σπαζομαι Να Χαλασθω Για Μαλακιες :S :S :S
ΠΜ Τυπε Μονο Στον Νασο Εχω Στειλει Και Σε Αλλον Εναν Μετα Την Επανοδο Μου !!
τυπε το πμ το λεω γιατι την προηγουμενη φορα που σου ειπα οτι θα σε κραξει καποιος ξανα για κατι αλλο μου ειχες πει οτι το λυσατε με πμ
Σορρυ Αλλα Αμα Η Αλλη Φορα Ειναι Πριν Κατι Μηνες Δεν Ενθυμουμαι Τυπε !!!
τυπε θα το βρω και θα σου ποσταρω ηταν εδω πριν κατι μερες
προς screamer μην το διαβασεις ολο
Παράθεση από: jumaru (24/02/18, 17:05)
Δεν Μπορω Να Σου Πω Τι Τον Ενοχλει & Τι Ακριβως Τον Κανει Εξαλλο (Απλα Μονο Μπορω Να Υποθεσω & Οχι Μονο Γιατι Κατι Ειπαμε Σε Π.μ) Γιατι Καθε Ανθρωπος Εχει Τον Δικο Του Τροπο Σκεψης !!!
τυπε το βρηκα και εννοω την συγκαταβαση εξου και το θαρρος στο χωριατι παντα φιλικα
Ναι Τυπε Θυμηθηκα Αλλα Δεν Εστειλα Εγω ΠΜ !!! Μονο Σε Δυο Εχω Στειλει Οπως Σου Ειπα...Αλλα Απαντω Σε Οποιον Μου Στελνει !!!
Υ.Γ.
Τυπε Δεν Χρειαζοταν Να Ποσταρεις Ολο Αυτο...Απλα Τις Δυο Τελευταιες Γραμμες Θα Ηταν Ο.κ. !! ;)
τον τεντυ να παραβρεθειτωρα προκαλεις..
εισαι σιγουρα ανηλικο τυπεισως αποκτησεις ζωη περα απο το κομπιουτερ
μπουρδελιαρης φιλοσοφοςακούω βουητά και κάτι νεαρά νικς χλεμπονιάρικα και νευρικά να ξεμπουκάρουν στη βεράντα και να βλαστημούν κάνοντας τα φλιτζανάκια του καφέ να χοροπηδάνε
Τυποι...Επειδη Ελαβα ΠΜ (Δεν Εχει Σημασια Απο Ποιον)
Καθισα Και Ξαναειδα Ενα-Ενα Τα ΠΜ Μου..Και Ναι ΝιΜου Jumaru Ειχες Δικιο !!!
Ειχα Στειλει Και Ενα Τριτο Π.Μ Στον Hell Οταν Ειχε Αποχωρισει Και Του Ζητουσα Ουσιαστικα Να Βαλει Λιγο Νερο Στο Κρασι Του...
Μιας Και Ηταν Αυτος Που Ανοιξε Το Νημα Και Να Μην Αποχωρησει !!!
Ειλικρινα ΔΕΝ Το Θυμομουν & Αυτη Ειναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
!!! Σταυρωστε Με !!!
...Και Τωρα Που Ειπα Την Αληθεια...
[size=30pt] ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΙΑΜΟΥ !!![/size]
Υ.Γ.
ξεκωλιαρες rec και Μαλακα σχολιαζουν ακομη και οτι μιλαει με τους ψωλαραδες η ορκα
τυπε κλεψαμε εκκλησιαΤύπε τελικά επιβεβαιώθηκαμε που λέγαμε ότι θα έκαναν επίθεση οι επαναστάτες του γλυκού νερού :S :S :S
η ορκα πλασαρει καλη εικονα κλπ και οι αλλες σπαζονται..εχει στηριξη απο το καναλι και της εταξαν και εκπομπη του χρονου.. :S :S :Sξεκωλιαρες rec και Μαλακα σχολιαζουν ακομη και οτι μιλαει με τους ψωλαραδες η ορκα
Ρε τύπε, γιατί γράφεις και εσύ σεντόνια. Τι σας έπιασε όλους απόψε?
Η πανσέληνος φταίει?
σιγουρο αυτο?Τον νηματοθέτη τον ρώτησες τύπε? Δεν θέλει τέτοια...