Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ζόρικα τα πράματα σε τούτη τη βάρκα παρανοϊκά γέλια και κάποια νικς ξεγυμνωμένα στο χάος και τον ξεπεσμό βάζουν αποκρουστικές τρικλοποδιές σαν θαλασσινή τραγωδία είναι εδώ μέσα

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
εγω ρε νιμου,που τους φουσκωνουν τα μυαλα οι ακυροι και δεν μιλιουνται,πας καλα?λες κι εχουμε κλικες και  :jerking:

Δεν άντεξες τόσο καιρό στην απ'εξω και είπες να αρχίσεις να γράφεις? Άκου τύπε, καλά έκανες. Εδώ πέρα δεν έχουμε αρχηγούς και πέρα από αυτά που σου λέω για χαβαλέ μπορείς να γράφεις ότι θέλεις αλλά μην μου αρχίζεις τις μαλακίες ότι κάποιοι έβαλαν διχόνοια σε κάποια μέλη εδώ επίτηδες. Ίσως δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα ή δεν στα μετέφεραν καλά. Πες και γράψε ότι θέλεις αλλά εδώ κάνουμε χαβαλέ οπότε μην αρχίσεις να κλαψωμουνιάζεις για τον Χελ.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
τυπε μην τα βριζεις αυτα παιρνουν αξια..ασε που ειναι επικινδυνα με το κουμπακι :hi:
τυπε να τη λενε κ σε σενα που δεν εχεις προκαλεσει ποτε? ....και να με μπαναρουν χεστηκα...ισως μου βγει κ σε καλο... :headbaning1: :headbaning1:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ζόρικα τα πράματα σε τούτη τη βάρκα παρανοϊκά γέλια και κάποια νικς ξεγυμνωμένα στο χάος και τον ξεπεσμό βάζουν αποκρουστικές τρικλοποδιές σαν θαλασσινή τραγωδία είναι εδώ μέσα
:coffee:

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
τυπε να τη λενε κ σε σενα που δεν εχεις προκαλεσει ποτε? ....και να με μπαναρουν χεστηκα...ισως μου βγει κ σε καλο... :headbaning1: :headbaning1:

Πάρε τον μπούλο τότε μόνος σου τι μας λες ΄΄ας με μπαναρουν άμα θέλουν'' αυτό δεν λέγεται μαγκιά, λέγεται ΤΖΑΜΠΑ ΚΛΑΝΙΑ.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

:coffee:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
ασε τις μλκς ρε,πες οτι φωναζει η πεγκ για γουτσου γουτσου και δεν αφηνει να δεις σαβραβαιβορ :headbaning1: :headbaning1:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
δεν ισχύει η θεωρία μου :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυπε ξες τι ξενερα εφαγα εκεινο το βραδυ?ειπαμε χαβαλε κλπ αλλα οχι τετοια ρε συ... :hi:
τυπε αν το εννοεις ετσι και εγω μαζι σου το ιδιο επαθα αλλα δεν χρειαζεται να βριζουμε και να τραμπουκιζουμε τον αλλον για ενα λαθος ποστ κανουμε τοση πλακα και ισως μερικες φορες κανουμε καταλαθος κατι χοντρο που δεν εχει και τοσο πλακα οποτε απλα το προσπερναμε :hi:

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
dodinos (ότι πιο γκει ονομα υπάρχει στο μπου) σκίζει το σουτιεν του και μας την λέει με την τσιριχτή φωνούλα του...

:effemine: :gay: :effemine: :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom