Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
ενταξει τυποι φωναξτε κυρα ρουλα να βαλει τα κλαματα να συμπληρωθει το σοου

Πιστό σκυλί Ρεξ τι έγινε, σε άφησε το αφεντικό σου να ποστάρεις εδώ?

:klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste: :klapste:

Σας ξέρασε το νήμα και δεν έχετε πια θέση εδώ. όσο για τον ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΤΡΟΜΠΑ που μας έχει πει ότι δεν ξαναποστάρει εδώ και έχει γράψει ήδη 5 φορές από τότε να του πω ότι δεν μπηκε κανείς στον κόπο να διαβάσει το σεντόνι που έγραψε.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τύπε δεν με πειθεις
Κατι μου λεει οτι σου σηκωθηκε για τον Λιλα και ντρεπεσαι να το ομολογησεις
τυπε να πω αληθεια τον επαιζα με τον κωλο του μεχρι που εκανε την στροφη και ειδα μαπα :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Κάνε το εικονα τύπε, ο Νασος ξεβρακωτος μπροστα στην οθονη, το πληκτρολογιο και η οθονη χυμενη, ο Λιλας να κουναει τον κωλο του στο βιντεο και ξαφνικα να ανοιξει η πορτα και να μπει η γκομενα και να δει το θεαμα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Quelle Decadence...Τυπε !!!  :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Κάνε το εικονα τύπε, ο Νασος ξεβρακωτος μπροστα στην οθονη, το πληκτρολογιο και η οθονη χυμενη, ο Λιλας να κουναει τον κωλο του στο βιντεο και ξαφνικα να ανοιξει η πορτα και να μπει η γκομενα και να δει το θεαμα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
2 λινκ στη σελιδα 1080 τυπε... :hi: κι ειναι μεγαλη μαλακια να γνωριζεστε εκτος σαιτ και να παρεξηγειστε για τις παπαριες εδω (και οι δυο σας...)

Ρε ΝιΜου Και Εσυ Μη Ριχνεις Λαδι Στη Φωτια !!!  :tickedoff:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
ενα ακυρο σκυλι εκραζε νηματοθετη απο το πουθενα χωρις να γραφει εδω και απαξιωνε το εν λογω νημα...τωρα το παιζει αρχηγουλης του νηματος...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
2 λινκ στη σελιδα 1080 τυπε... :hi: κι ειναι μεγαλη μαλακια να γνωριζεστε εκτος σαιτ και να παρεξηγειστε για τις παπαριες εδω (και οι δυο σας...)
ρε τυπε μου αρεσει που καθισες και το ψαξες.αυτα ειναι λινκ του συναγωνιστη screamer απο το νημα του τεντυ,παντα στον χαβαλε. .φωτο δεν υπαρχει καμια :hi: :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66

Σας ξέρασε το νήμα και δεν έχετε πια θέση εδώ. όσο για τον ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΤΡΟΜΠΑ που μας έχει πει ότι δεν ξαναποστάρει εδώ και έχει γράψει ήδη 5 φορές από τότε να του πω ότι δεν μπηκε κανείς στον κόπο να διαβάσει το σεντόνι που έγραψε.
εσυ τι το παιζεις ρε μουνοσκυλο? Τον ξερεις τον celebc? Σαλτα γαμησου τωρα...

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ενα ακυρο σκυλι εκραζε νηματοθετη απο το πουθενα χωρις να γραφει εδω και απαξιωνε το εν λογω νημα...τωρα το παιζει αρχηγουλης του νηματος...

Ρε Τυπε...Ρε Τυπε...  :S :S :S

Ποιος Τυπε Το Παιζει Αρχηγος Εδω ???  :think:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Λοιπον καταρχην τον αλλον τον καραγκιοζη που απεγνωσμενα προσπαθει ποσες σελιδες να δημιουργησει εντυπωσεις τον γραφω εκει που παντα εγραψα κατι τετοια ατομα....στα αρχιδια μου.

τυπε θα στο πω για πολλοστη φορα εγω και ολοι οι αλλοι αλλα τωρα μιλω για εμενα κανουμε πλακα.αν βρεις ενα ποστ που να σε εχω βρισει θα ηθελα να μου το δειξεις αυτο κατι δειχνει για το ποιος ειμαι εγω και ποιος εσυ και ο λογος που ασχοληθηκα με εσενα ειναι γιατι τα λες οπως σε συμφερει και βριζεις,κραζεις και τραμπουκιζεις λεκτικα κοσμο εδω μεσα και αυτο μου την σπαει.τι να κανουμε ρε τυπε  :dunno:
υγ ελπιζω να μην ξανασχοληθεις μαζι μου για να μην ασχοληθω αλλα ξερω οτι θα το κανεις γιατι το εχεις αναγκη να γραψεις στο νημα

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
ρε τυπε μου αρεσει που καθισες και το ψαξες.αυτα ειναι λινκ του συναγωνιστη screamer απο το νημα του τεντυ,παντα στον χαβαλε. .φωτο δεν υπαρχει καμια :hi: :S :S :S
τυπε ξες τι ξενερα εφαγα εκεινο το βραδυ?ειπαμε χαβαλε κλπ αλλα οχι τετοια ρε συ... :hi:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296

:thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom