μαλιστα,αν λοιπον επιδειχτει εστω και μια φωτο του τεντυ στο εδω νημα-οχι στο δικο του-που καναμε το νημα βοθρο εγω ζητω συγνωμη δημοσιως.αν οχι,καλυτερα σιωπη,να το πω ευγενικα οσο μπορω. :S :S :S
Λοιπον καταρχην τον αλλον τον καραγκιοζη που απεγνωσμενα προσπαθει ποσες σελιδες να δημιουργησει εντυπωσεις τον γραφω εκει που παντα εγραψα κατι τετοια ατομα....στα αρχιδια μου.
Εσενα λοιπον τυπε που εχουμε πιει μια μπυρα και ειχαμε πιστευω μια συννενοηση και εναν σεβασμο μεταξυ μας θα σου λυσω αμεσα την απορια οσο πιο ευγενικα μπορω και εγω.
Περυσι ειχαμε ξεκινησει το αστειο με την υπογα του πουστη...για την ακριβεια το ξεκινησα εγω.Το τραβηξαμε οσο δεν πηγαινε και μετα επειδη ο πουστης κατα τη προσφιλη του συνηθεια απασφαλισε και εγινε εμετικος τον κραξαμε σχεδον ολοι και εξαφανιστηκε απο το νημα.
Φετος ξεκινησα εγω το νημα με μοναδικο σκοπο οχι να το παιζω ιστορια αλλα να μπορουμε να βαζουμε δημοσκοπησεις και να μην γινει οτι περυσι με τον αλλον...αφου ξεκινησαμε το νημα και το φτασαμε ποσες σελιδες με χαβαλε και πλακα θυμηθηκαν κατι ανυπαρκτοι να εμφανιστουν μολις ξεκινησε το παιχνιδι και μαζι τους και ο πουστης.
Ο οποιος πουστης κατα τη προσφιλη του συνηθεια γεμισε το νημα ανωμαλιες,πουστικα υποννοουμενα για αλλα μελη και τις γνωστες του αηδιες...για να μην γινει το νημα οπως εχει καταντησει τωρα δηλαδη 2-3 ατομα να πειραζουν τον πουστη και αυτος να γραφει πουστριλικια ζητησα να μην γραφει οπως και πολλοι αλλοι δεν θελανε.
Εσυ λοιπον με εγραψες προσωπικα στα αρχιδια σου και ενω εβλεπες οτι με ενοχλει ολο αυτο και προτιμησες να κανεις οτι γουσταρεις με προσχημα το μπαχαλεμα...το μπαχαλεμα τυπε εχει τα ορια του.Και εγω αν μου ελεγες εσυ οτι ξερεις κατι τυπε η πλακα που κανεις με ενοχλει θα την ειχα σταματησει στο δευτερολεπτο.
Αυτη ειναι η διαφορα μας...pm δεν εστειλα σε ΚΑΝΕΝΑΝ για να μην γραφει εδω μεσα το ξαναλεω για να το καταλαβει και ο αυτιστικος βλακας.Αντιθετα ειμαι 1000% σιγουρος οτι μεταξυ σας υπαρχουν pm που λετε παμε να μπουμε στο νημα τωρα που λειπει ο αλλος να το γεμισουμε με πουστριλικια για να τα δει το πρωι και να του γυρισουν τα ματια.
Αυτα λοιπον γιατι ειχες αποριες και μονο και μονο γιατι ειχαμε πιει μια μπυρα και εχουμε μιλησει καμμια 10αρια φορες στο τηλεφωνο τοτε που ειχες θεμα με τα ματια σου.Τοτε δεν ημουν ουτε κομπλεξικος,ουτε ολη μου η ζωη ηταν το σαι και ολα τα αλλα που γραφεις με τους καινουριους σου "φιλους".
Υ.Γ
O Screamer εστειλε σε μενα pm οταν ειπα οτι αποχωρω και του απαντησα...τα υπολοιπα ειναι πουτσες μπλε του κομπλεξακια.