Ναι Τυπε Θυμηθηκα Αλλα Δεν Εστειλα Εγω ΠΜ !!! Μονο Σε Δυο Εχω Στειλει Οπως Σου Ειπα...Αλλα Απαντω Σε Οποιον Μου Στελνει !!!
Υ.Γ.
Τυπε Δεν Χρειαζοταν Να Ποσταρεις Ολο Αυτο...Απλα Τις Δυο Τελευταιες Γραμμες Θα Ηταν Ο.κ. !! ;)
για δειτε εδω ρε μαγκες ετσι για να ξερουμε τι κανει ο καθενας εδω με τα πμ
Απ: Survivor Ελλάδα 2018
« Απάντηση #16868 στις: 27/02/18, 22:10 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (27/02/18, 22:10)
τι δεν αποκλειεις τυπε μου,ξαφνικα χαθηκαν τοσα ατομα.ξερεις πολυ καλα ποσα ατομα χαθηκαν απο το σαιτ επειδη και καλα θιχτηκαν,κρατησαν τον εγωισμο τους και τον εβαλαν στον πατο τους τελικα.
τυπε πρεπει να συμβιβαστεις και με μουνοτρυπιδια που να αχνοφαινονται,οχι μονο πεντακαθαρα
Το ξερω τυπε οτι δεν μπορεις να το αποδεχτεις οτι καποιοι δεν λειτουργουμε πουστικα αλλα οσον αφορα εμενα δεν εχω στειλει
ΚΑΝΕΝΑ PM σε κανεναν για να μην γραφει εδω μεσα.Μονος μου αποφασισα μετα τη λαμογια που κανατε σε συνεργασια με τον αλλον να αποχωρησω απο το νημα και να σας αφησω ανενοχλητους να το κανετε βοθρο του πουστη.
Τωρα γιατι φυγανε και αλλοι και δεν γραφουν;Ρωτησε τους να σου πουνε...εγω ξερω γιατι μου εχουν στειλει πολλα pm για το πως καταντησε το νημα.
Αυτα επειδη αφησες υποννοουμενα οτι και καλα λεω στο κοσμο με pm να μην γραφει...λες και οι αλλοι ειναι υπαλληλοι μου και με υπακοουν τυφλα.
υγ scripta manent ευτυχως
υγ
σορρυ ρε νασο αλλα δεν μου το βγαζει οτι σου απαντα ο νηματοθετης