filantra380
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2016
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
οχι ρε τυπε τετοιες κουβεντες..ο ιακωβος θα σοκαριστει :S :S :S
οχι ρε τυπε τετοιες κουβεντες..ο ιακωβος θα σοκαριστει :S :S :S
το βασικο ειναι η ταινια προπονησης τα αλλα βρισκονταιεφημερευοντα νοσοκομεια¨ευαγγελισμος και σισμανογλειο...για καθε περιπτωση, λεμε τωρα :S :S :S
τυπε το ραντεβου θα λαβει χωρα σε ζουγκλα της απω ανατολης..θα μυηθουν στα μυστικα του τσαγιου απο μρ μιγιαγκι :S :S :S
τυπε ο τυπος νασος ζητησε να εξαλειφθουμε ολοι απο το σαι :S :S :STυπε σερνεται παλι το site. :S :S :S
ρε τυπε τι να πει η μελινα τοτεΞενια εχει φτασει στα ορια της..πρωτη φορα στη ζωη της εμεινε τοσο καιρο χωρις σεξ..εχει σαλταρει....
Ολοι πουλανε δραμα κατά καιρους ρε τύπε, ριαλιτυ ειναιΤύπε νομίζω πως πουλάει δράμα ο κομπάρσος. Γνώμη σου.
τυπε επειδη τα πραγματα εχουν παρει ασχημη τροπη εχω αρχισει προπονηση με αλλες ταινιες.τυπε το ραντεβου θα λαβει χωρα σε ζουγκλα της απω ανατολης..θα μυηθουν στα μυστικα του τσαγιου απο μρ μιγιαγκι :S :S :S
το βασικο ειναι η ταινια προπονησης τα αλλα βρισκονται
τυπε ο τυπος νασος ζητησε να εξαλειφθουμε ολοι απο το σαι :S :S :S
τυπε το θεμα ειναι να εγιναν αυτοι εκει για το καλο τους.κοιτα τι εχει παθει ο πιρφοπιρελλι απο τους περσινουςΌποιος απόψε δεν έγινε φασίστας φαλλοκράτης μετά από αυτά που βλέπουμε....να πάει να τουμπεκιαστεί με γκλίτερ στραπόν στον πυθμένα του σαν γνήσιος κοτοπουλάκιας αγαπούλης..
λιωσιμο η σειρα..κριμα που κοπηκε προωραTπε Λες Ο Υποκινητης Ειναι Ο Νασος ??? :S :S :S
Τύπε εγω πιστευω οτι περισσοτερο απο ολες εκει μεσα γαμιεται η Ροδανθη, γνωμη σουρε τυπε τι να πει η μελινα τοτε
τυπε επειδη τα πραγματα εχουν παρει ασχημη τροπη εχω αρχισει προπονηση με αλλες ταινιες.
υγ θα επανελθω
Ολοι πουλανε δραμα κατά καιρους ρε τύπε, ριαλιτυ ειναι
Θυμησου περσι τον Χανταβλακα που εκλαιγε κολλωντας τη μουρη του στην οθονη επειδη εβλεπε το παιδι του και αφηνε τις μυξες του πανω στην εικονα του παιδιου
Κατι συμβαινει με τους πολιστες και τους κολυμβητές τύπε, μαλλον το χλωριο στις πισινες προξενεί καποιου ειδους νιρβάναΗ2Ο αταραχος,ακουνητος,αμιλητος...σκαει γαϊδαρο :S :S :S
Τι περιμενεις απο λεπτη γυναικα τύπεΤύπε από τον χανταβλάκα το περίμενα, από τον κομπάρσο όχι, πίστευα ότι θα κρατούσε τα προσχήματα τουλάχιστον. Αλλά μπορεί να τον παρεξηγούμε και ίσως δεν αντιδρούσε έτσι αν η σιχαμένη REC δεν άρχιζε τις υστερίες της.
επιφυλασσεσαι για το μελλον ή και τωρα με απαξιωσες :S :S :SΓια Εμενα Εγραφα ΝιΜου...Αμα Θελω Σε Απαξιωνω Αλλη Φορα !!!
Η2Ο αταραχος,ακουνητος,αμιλητος...σκαει γαϊδαρο :S :S :S