OMegasRagnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Ρε νιαμου :S :S :S
ξενια-χατζιδου-δαλακα
ουτε μηχανακι δεν γεμιζουμε τυπε :S :S :S
γνωμη για απουσια jumaru τυπε :S :S :SΡε νιαμου :S :S :S
γνωμη για απουσια jumaru τυπε :S :S :S
τυπε σημερα λεω να τον παιξω παλι με πεντακαθαρο μουνοτρυπιδι Ξυλαγκουρου απο Ιακωβο :S :S :Sοσο εχουμε ιακωβο στο κοντρολ ρουμ δεν φοβαμαι τιποτα τυπε
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
γνωμη για απουσια jumaru τυπε :S :S :S
τυποι εδω ειμαι απλα κοιταγα λιγο νημα μαστερ σεφ εχει ψωμακι.Ύποπτος τύπε :S :S :S
τυποι εδω ειμαι απλα κοιταγα λιγο νημα μαστερ σεφ εχει ψωμακι.
υγ συνεχιζουν να γινονται πραγματακια και εχει ψωμι η βραδια
τυπε σημερα λεω να τον παιξω παλι με πεντακαθαρο μουνοτρυπιδι Ξυλαγκουρου απο Ιακωβο :S :S :S
Κοιτα που θα κερδισει το σαρβαιβορ η Σπυροπούλου και θα τραβαμε τα βυζια μας
δεν ξερω τυπε πλαθουν το ψωμακι κωλαρακι με τριχες,υποννειες για αδερφες,υστερογραφα για πλακες,απολογητικα ποστ και αλλα πολλα.Μαγειρεύουν ψωμάκι στο μαστερ σεφ τύπε?
Και χωρις να πει κουβεντα τυπε. :S :S :S
τυπε βλεπω να μην σου απανταει ο τεντυαντε μην γαμησω καναν πουστη σημερα :S :S :S
αντε μην γαμησω καναν πουστη σημερα :S :S :S
τυπε αφου δεν φανηκε και τωρα θα τσιμπουκωνει καναν οδηγο TIR παλι :S :S :Sτυπε βλεπω να μην σου απανταει ο τεντυ
δεν ξερω τυπε πλαθουν το ψωμακι κωλαρακι με τριχες,υποννειες για αδερφες,υστερογραφα για πλακες,απολογητικα ποστ και αλλα πολλα.
υγ θα δωσω σε ενα μελος μια συμβουλη το λεει και ο θυμοσοφος λαος -δωσε θαρρος στο χωριατη να σου ανεβει στο κρεββατι-
τυπε μιλαμε για προβληματαραααααααααααΤα είδα και εγώ τύπε. Γιαφκα επαναστατών (του γλυκού νερού) το έκαναν το νήμα. Γελάω απλά. Μόνοι τους τα λένε, μόνοι τους τα ακούνε. Ούτε ταξί δεν γεμίζουν πια εκεί.
αντε μην γαμησω καναν πουστη σημερα :S :S :S
μπα σημερα βλεπω γιαπι τυπε ο τεντυ θελει ποικιλιατυπε αφου δεν φανηκε και τωρα θα τσιμπουκωνει καναν οδηγο TIR παλι :S :S :S