ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
αδουλευτο φαινεται τυπε.... :S
αδουλευτο φαινεται τυπε.... :S
Ο άχρηστος παζελ θα τους βάλει να τσακωθούν τώρα στο συμβούλιο ή να πάω για κατούρι?
καπου εδω γυρωΑντε Τωρα Να Βρεις Τον Νηματοθετη...Να Βαλει Ψηφοφορια !!! :S :S :S
Παζελ : Πως Εισαι Κατερινα ???
Κατερινα Μαλακα...
Ειμαι Μια Χαρα...Ποναω Ακομα !!!
Αγιος Δομινικος 28/02/2018
τεντυ κανε ανασκοπηση να κανουμε σελιδες17 σελίδες όσο εγώ τον έτρωγα... :S
τεσπα...
χατζίδου τον μπούλο - και μη χειρότερα...
να μας λες ποτε γαμιεσαι τεντυ να μην γραφουμε αν ειναι :S :S :S17 σελίδες όσο εγώ τον έτρωγα... :S
τεσπα...
17 σελίδες όσο εγώ τον έτρωγα... :S
τεσπα...
Καλά σου μπήκε?
ο μήνας?
20αρα σε βλεπω να τρως τεντυ :-από το στόμα μόνο
αλλά σχεδόν δεν αισθάνομαι τα χείλη μου τώρα
υγ όποιος θέλει να ψηφίσω ας μου βάλει μία 20αρα vodafone
20αρα σε βλεπω να τρως τεντυ :-
αλλα δεν θα ειναι vodafone :- :S :S :S
να μας λες ποτε γαμιεσαι τεντυ να μην γραφουμε αν ειναι :S :S :S
20αρα σε βλεπω να τρως τεντυ :-
αλλα δεν θα ειναι vodafone :- :S :S :S
σωστος τυπε αλλα η ξενια ξεκωλ στηριζεται στ αρχιδια του δαλακα...o ατζουν την της εφερε της ξενιας κωλοςρεκ...ενώ πρωτος ψηφιζει ο MVP της εβδομαδασ, χθες άλλαξε αυτο κ ψήφισε πρώτος ο Μουρουτσος κ μετα η Ξενια που δεν είχε και πολλές επιλογές για να λέμε την αλήθεια....
εχει βαλθει ο τουρκαλας να βγαλει τον κωλο ρεκ πριν να γινουν τα αγωνίσματα με τους τουρκους, γιατι φοβαται μην εμφανιστεί ξεβρακωτη η ξενια μας και πεσει η κυβερνηση ερντογαν από τον ντορο που θα γινει... :S
o ατζουν την της εφερε της ξενιας κωλοςρεκ...ενώ πρωτος ψηφιζει ο MVP της εβδομαδασ, χθες άλλαξε αυτο κ ψήφισε πρώτος ο Μουρουτσος κ μετα η Ξενια που δεν είχε και πολλές επιλογές για να λέμε την αλήθεια....
εχει βαλθει ο τουρκαλας να βγαλει τον κωλο ρεκ πριν να γινουν τα αγωνίσματα με τους τουρκους, γιατι φοβαται μην εμφανιστεί ξεβρακωτη η ξενια μας και πεσει η κυβερνηση ερντογαν από τον ντορο που θα γινει... :S
Και που να βλέπανε το πραγματικό Survivor, το Αμερικάνικο που ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ ήταν με μαγιο την περισσότερη ώρα....Μπακλαβά Survivor βλέπουμεo ατζουν την της εφερε της ξενιας κωλοςρεκ...ενώ πρωτος ψηφιζει ο MVP της εβδομαδασ, χθες άλλαξε αυτο κ ψήφισε πρώτος ο Μουρουτσος κ μετα η Ξενια που δεν είχε και πολλές επιλογές για να λέμε την αλήθεια....
Ο μεγάλος καημός μου πέρυσι ήταν που δεν είδαμε πότε την Λάουρα με μπικίνι