Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δεν υπαρχουνε τετοιοι εδω μεσα τυπε  :S :S :S

xc.gif
:2funny: :2funny: :2funny:
τυπε την ειχα βγαλει εξω για βραδυνη με κανα μουνοτρυπιδι και βλεπω κωλοτρυπιδι Λιλα :huh: :S :S :S

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
τυπε το πμ το λεω γιατι την προηγουμενη φορα που σου ειπα οτι θα σε κραξει καποιος ξανα για κατι αλλο μου ειχες πει οτι το λυσατε με πμ  :hi:

Σορρυ Αλλα Αμα Η Αλλη Φορα Ειναι Πριν Κατι Μηνες Δεν Ενθυμουμαι Τυπε !!!  :dunno:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τύπε εγώ το είπα ότι μας έσπειραν διχόνοια. Τα πμ τελικά έκαναν την δουλειά τους. Άσε που στο άλλο νήμα όλο το μεσημέρι με εμάς ασχολούνταν πάλι.  :S :S :S
οχι τυπε,απλα εννοω δεν μπορει να υπαρχει τοσο καψιμο :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Τύπε εγώ το είπα ότι μας έσπειραν διχόνοια. Τα πμ τελικά έκαναν την δουλειά τους. Άσε που στο άλλο νήμα όλο το μεσημέρι με εμάς ασχολούνταν πάλι.  :S :S :S
τυπε ισως ασχολουνται και στον υπνο τους

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τι Ειναι Bro ??? Ποιος Σε Πειραξε ???  :S :S :S

Δεν Πιστευω Ο Jacob Να Σε Επηρεασε Με Το Βιντεο Του Λιλα !!!  :rolleyes:
τυπε επαιζα βραδυνη και πανω που ξεφορτωνα εμφανιστηκε ο Λιλας στην οθονη :headbang: :S :S :S

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
Μελίνα Άγιος Δομήνικος 1/3/2018

''Είμαι έτοιμη να δώσω ψυχή και σώμα''

:S :S :S

xxfwto

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
o ατζουν την της εφερε της ξενιας κωλοςρεκ...ενώ πρωτος ψηφιζει ο MVP της εβδομαδασ, χθες άλλαξε αυτο κ ψήφισε πρώτος ο Μουρουτσος κ μετα η Ξενια που δεν είχε και πολλές επιλογές για να λέμε την αλήθεια....
αν ψηφιζε πρωτη η Ξενια θα εδινε τη Σπυροπουλου κι ετσι ο Μουρουτσος αναγκαστικα θα εδινε τη Φαρμακη... αρα καλυτερα που εγιναν οπως εγιναν ετσι

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
αν ψηφιζε πρωτη η Ξενια θα εδινε τη Σπυροπουλου κι ετσι ο Μουρουτσος αναγκαστικα θα εδινε τη Φαρμακη... αρα καλυτερα που εγιναν οπως εγιναν ετσι

γιατι καλυτερα; πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να φυγει ο υδρογονος2οξυγονος; πρωτος σε ψηφους θα ειναι η παιχτουρα :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
προς screamer μην το διαβασεις ολο
Παράθεση από: jumaru  (24/02/18, 17:05)
τυπε διαβασα με προσοχη το τι εγραψες το αν διαφωνω ή οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει οτι η συγκαταβαση δεν ειναι καλη και εξηγω για να μην παρεξηγηθω.ενα νημα δεν μπορει να χαρακτηριστει σπιτι,σπιτι θα μπορουσε να χαρακτηριστει το μπουρδελα και αυτο βαζει καποιους κανονες αν μεσα σε αυτους τους κανονες μου βρεις-δεν τους εχω διαβασει ποτε-οτι ο νηματοθετης που ανοιγει ενα νημα βαζει και τους κανονες για αυτο και αναλογα με το τι τον αντιπροσωπευει εγκρινει ή δεν εγκρινει καποια σχολια,αποψεις και εγω δεν ξερω τι αλλο τοτε θα συμφωνησω οτι μαλλον εχουμε αδικο ολοι αν ομως δεν μου βρεις τοτε δεν υπαρχει κανενα δικιο του νηματοθετη.
εγω θα σου γραψω τι καταλαβαινω απο ολα οσα εχουν συμβει ο τυπος ανοιξε αυτο το νημα και μπραβο του-θα μπορουσε να το ειχε ανοιξει ο οποισδηποτε οπως πχ ο dodinos για το ιδιο το 2019-στην αρχη επειδη δεν εμπαινε τοσος κοσμος επαιζε μονος του και εκανε τον χαβαλε του οπως ο ιδιος νομιζε ολα καλως,οταν ξεκινησε το παιχνιδι αρχισε το πανηγυρι οπως και στο περσινο νημα που γραφαμε και εμμετιαζαμε τα παντα οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω στο περσινο μπαχαλεψαμε τα παντα και συμμετειχε και ο ιδιος στο μπαχαλεμα σε ολα οπως του ειπε και ο νασος σε προηγουμενο ποστ να υπαρχει αυτη η συμπεριφορα και το πεσιμο.μηπως λεω μηπως τον ενοχλει που ο χαβαλες που κανουμε ειναι τετοιος που δεν μπορει να τον ακολουθησει και μενει απ΄εξω και δεν το θεωρει καλο ή αισθανεται αβολα επειδη ειναι δικο του το νημα γιατι το να λεει οτι τον ενοχλει ο χαβαλες με τον τεντυ ειναι λαθος γιατι και ο ιδιος οπως εχω δει σε διαφορα νηματα δεν ειχε προβλημα να κανει χαβαλε για σιχαμενιους και τζωρτζηδες,ουτε πεσρι σε υπογες και τρικυκλα,οποτε?

τελοσπαντων επειδη κουρασε  το θεμα και δεν υπαρχει λογος να το εξηγουμε περισσοτερο εγω,εσυ και ο οποιοσδηποτε αλλος θα κανουμε τον χαβαλε που θελουμε με τον τροπο που θελουμε παντα με χιουμορ και χωρις να προσβαλλουμε αν αυτο ειναι αρεστω θα συνεχισει μεχρι να κανει τον κυκλο του και αν οχι θα μεταλλαχθει σε κατι αλλο για αυτο σε ρωτησα στο προηγουμενο μου ποστ αν ξεκινουσαμε μια αλλη πλακα Hi

Κατα Σειρα Κοκκινων Γραμματων...

Διαφωνω Στην Αποψη Σου...Το Μπουρδελα Ειναι Η Πολυκατοικια & Τα Νηματα Τα Διαφορα Σπιτια/Διαμερισματα !!!
Οπως Η Πολυκατοικια/Bourdela.com Εχει Γενικους Κανονες Για Να Μπορουν Να Συμβιωνουν Μαζι Ολοι Οι Κατοικοι Της Ετσι & Στα Διαμερισματα-Σπιτια/Νήματα
Εχουν Κανονες (Τους Δικους Του Το Καθενα) Στο Εκαστοτε Νημα Που Τους Βαζει ο Νηματοθετης Και ΞΑΝΑγραφω Ειτε Τους Αποδεχεσαι & Μπαινεις Η
Δεν Τους Αποδεχεσαι Και Φευγεις Απο Μονος Σου Η & Απο Τον Ιδιο Το Νηματοθετη Που Ανοιξε Το θεμα !!!
Το Δικιο Η Αδικο Που Γραφεις Ειναι Κατι Πολυ Σχετικο Σε Αυτα Τα Θεματα !!!

Δεν Μπορω Να Σου Πω Τι Τον Ενοχλει & Τι Ακριβως Τον Κανει Εξαλλο (Απλα Μονο Μπορω Να Υποθεσω & Οχι Μονο Γιατι Κατι Ειπαμε Σε Π.μ) Γιατι Καθε Ανθρωπος Εχει Τον Δικο Του Τροπο Σκεψης !!!

τυπε το βρηκα και εννοω την συγκαταβαση εξου και το θαρρος στο χωριατι παντα φιλικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom