προς screamer μην το διαβασεις ολο
Παράθεση από: jumaru (24/02/18, 17:05)
τυπε διαβασα με προσοχη το τι εγραψες το αν διαφωνω ή οχι δεν εχει σημασια,σημασια εχει οτι η συγκαταβαση δεν ειναι καλη και εξηγω για να μην παρεξηγηθω.ενα νημα δεν μπορει να χαρακτηριστει σπιτι,σπιτι θα μπορουσε να χαρακτηριστει το μπουρδελα και αυτο βαζει καποιους κανονες αν μεσα σε αυτους τους κανονες μου βρεις-δεν τους εχω διαβασει ποτε-οτι ο νηματοθετης που ανοιγει ενα νημα βαζει και τους κανονες για αυτο και αναλογα με το τι τον αντιπροσωπευει εγκρινει ή δεν εγκρινει καποια σχολια,αποψεις και εγω δεν ξερω τι αλλο τοτε θα συμφωνησω οτι μαλλον εχουμε αδικο ολοι αν ομως δεν μου βρεις τοτε δεν υπαρχει κανενα δικιο του νηματοθετη.
εγω θα σου γραψω τι καταλαβαινω απο ολα οσα εχουν συμβει ο τυπος ανοιξε αυτο το νημα και μπραβο του-θα μπορουσε να το ειχε ανοιξει ο οποισδηποτε οπως πχ ο dodinos για το ιδιο το 2019-στην αρχη επειδη δεν εμπαινε τοσος κοσμος επαιζε μονος του και εκανε τον χαβαλε του οπως ο ιδιος νομιζε ολα καλως,οταν ξεκινησε το παιχνιδι αρχισε το πανηγυρι οπως και στο περσινο νημα που γραφαμε και εμμετιαζαμε τα παντα οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω στο περσινο μπαχαλεψαμε τα παντα και συμμετειχε και ο ιδιος στο μπαχαλεμα σε ολα οπως του ειπε και ο νασος σε προηγουμενο ποστ να υπαρχει αυτη η συμπεριφορα και το πεσιμο.μηπως λεω μηπως τον ενοχλει που ο χαβαλες που κανουμε ειναι τετοιος που δεν μπορει να τον ακολουθησει και μενει απ΄εξω και δεν το θεωρει καλο ή αισθανεται αβολα επειδη ειναι δικο του το νημα γιατι το να λεει οτι τον ενοχλει ο χαβαλες με τον τεντυ ειναι λαθος γιατι και ο ιδιος οπως εχω δει σε διαφορα νηματα δεν ειχε προβλημα να κανει χαβαλε για σιχαμενιους και τζωρτζηδες,ουτε πεσρι σε υπογες και τρικυκλα,οποτε?
τελοσπαντων επειδη κουρασε το θεμα και δεν υπαρχει λογος να το εξηγουμε περισσοτερο εγω,εσυ και ο οποιοσδηποτε αλλος θα κανουμε τον χαβαλε που θελουμε με τον τροπο που θελουμε παντα με χιουμορ και χωρις να προσβαλλουμε αν αυτο ειναι αρεστω θα συνεχισει μεχρι να κανει τον κυκλο του και αν οχι θα μεταλλαχθει σε κατι αλλο για αυτο σε ρωτησα στο προηγουμενο μου ποστ αν ξεκινουσαμε μια αλλη πλακα Hi
Κατα Σειρα Κοκκινων Γραμματων...
Διαφωνω Στην Αποψη Σου...Το Μπουρδελα Ειναι Η Πολυκατοικια & Τα Νηματα Τα Διαφορα Σπιτια/Διαμερισματα !!!
Οπως Η Πολυκατοικια/Bourdela.com Εχει Γενικους Κανονες Για Να Μπορουν Να Συμβιωνουν Μαζι Ολοι Οι Κατοικοι Της Ετσι & Στα Διαμερισματα-Σπιτια/Νήματα
Εχουν Κανονες (Τους Δικους Του Το Καθενα) Στο Εκαστοτε Νημα Που Τους Βαζει ο Νηματοθετης Και ΞΑΝΑγραφω Ειτε Τους Αποδεχεσαι & Μπαινεις Η
Δεν Τους Αποδεχεσαι Και Φευγεις Απο Μονος Σου Η & Απο Τον Ιδιο Το Νηματοθετη Που Ανοιξε Το θεμα !!!
Το Δικιο Η Αδικο Που Γραφεις Ειναι Κατι Πολυ Σχετικο Σε Αυτα Τα Θεματα !!!
Δεν Μπορω Να Σου Πω Τι Τον Ενοχλει & Τι Ακριβως Τον Κανει Εξαλλο (Απλα Μονο Μπορω Να Υποθεσω & Οχι Μονο Γιατι Κατι Ειπαμε Σε Π.μ) Γιατι Καθε Ανθρωπος Εχει Τον Δικο Του Τροπο Σκεψης !!!
τυπε το βρηκα και εννοω την συγκαταβαση εξου και το θαρρος στο χωριατι παντα φιλικα