ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.479
- Πόντοι
- 24.596
τυπε δεν εχει αναγκη το νιμου,δουλευει η Δημητρουλα γκροβερακι και του τα ακουμπαει :S :S :Sειναι μεγαλο νιμου ο μπαρος τυπε :S :S :S
τυπε δεν εχει αναγκη το νιμου,δουλευει η Δημητρουλα γκροβερακι και του τα ακουμπαει :S :S :Sειναι μεγαλο νιμου ο μπαρος τυπε :S :S :S
τυπε ειχες μεγαλη αναγκη να γραψεις και τσιμπησες αμεσως.Πολυ πιθανο τυπε...αλλα ετσι και αλλιως το νημα ειχε περαση γιατι γινοταν χαβαλες και ωραιες πλακες.Τεσπα δικο σας θεμα πλεον καντε οτι θελετε...εγω απλα μπηκα και εγραψα γιατι ειδα να αφηνονται σποντιτσες οτι και καλα κανω δολιοφθορα.
εχουμε να δουμε πεντακαθαρο τυπε απο τοτε που το Ξυλαγκουρο μοστραρε ωοθηκες:S :S :S
εχουμε να δουμε πεντακαθαρο τυπε απο τοτε που το Ξυλαγκουρο μοστραρε ωοθηκες:S :S :S
το εχω παρατηρησει τυπε και ειμαι προσεχτικοςειναι μεγαλο νιμου ο μπαρος τυπε :S :S :S
τυπε ειχες μεγαλη αναγκη να γραψεις και τσιμπησες αμεσως.![]()
τυπε αν βγει προτεινομενη θα δειξει βυζοτρυπιδι,ετσι ακουγεται :S :S :Sπεριμεναμε κατι από φαρμακη τυπε αλλα μας φαρμακωσε :S
παντως αναγκη το ειχεςΤυπε αυτη τη φορα θα στο πω φιλικα...μην το παιζεις εξυπνος γιατι δεν εισαι.Τα λεμε...
μου το εχουν πει και αλλοι αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω ρε τυπε νασσο :S :S :Sτυπε δεν εχει αναγκη το νιμου,δουλευει η Δημητρουλα γκροβερακι και του τα ακουμπαει :S :S :S
τυπε αν βγει προτεινομενη θα δειξει βυζοτρυπιδι,ετσι ακουγεται :S :S :S
σε λιγο θα φυτρωσει ριπαπα τυπε :S :S :S
Έχω ανάγκη Βιργινία αν και θα έχει σταφιδιασμένο βυζί. :S :S :Sτυπε αν βγει προτεινομενη θα δειξει βυζοτρυπιδι,ετσι ακουγεται :S :S :S
εγω του την γαμησα την γκομενα παντως τυπεμου το εχουν πει και αλλοι αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω ρε τυπε νασσο :S :S :S
Βιργινια θα δειξει σαλπιγγες τυπε :S :S :SΈχω ανάγκη Βιργινία αν και θα έχει σταφιδιασμένο βυζί. :S :S :S
τυπε αν βγει προτεινομενη θα δειξει βυζοτρυπιδι,ετσι ακουγεται :S :S :S
Σας ευχαριστώ παρά πολύ για την προτίμηση και ελπίζω να μας επισκεφθήτε ξανά. :S :S :Sεγω του την γαμησα την γκομενα παντως τυπε:S :S :S
Βιργινια θα δειξει σαλπιγγες τυπε :S :S :S