Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης
τι δεν αποκλειεις τυπε μου,ξαφνικα χαθηκαν τοσα ατομα.ξερεις πολυ καλα ποσα ατομα χαθηκαν απο το σαιτ επειδη και καλα θιχτηκαν,κρατησαν τον εγωισμο τους και τον εβαλαν στον πατο τους τελικα.
τυπε πρεπει να συμβιβαστεις και με μουνοτρυπιδια που να αχνοφαινονται,οχι μονο πεντακαθαρα :dunno: :S :S :S

Το ξερω τυπε οτι δεν μπορεις να το αποδεχτεις οτι καποιοι δεν λειτουργουμε πουστικα αλλα οσον αφορα εμενα δεν εχω στειλει ΚΑΝΕΝΑ PM σε κανεναν για να μην γραφει εδω μεσα.Μονος μου αποφασισα μετα τη λαμογια που κανατε σε συνεργασια με τον αλλον να αποχωρησω απο το νημα και να σας αφησω ανενοχλητους να το κανετε βοθρο του πουστη.

Τωρα γιατι φυγανε και αλλοι και δεν γραφουν;Ρωτησε τους να σου πουνε...εγω ξερω γιατι μου εχουν στειλει πολλα pm για το πως καταντησε το νημα.

Αυτα επειδη αφησες υποννοουμενα οτι και καλα λεω στο κοσμο με pm να μην γραφει...λες και οι αλλοι ειναι υπαλληλοι μου και με υπακοουν τυφλα.

Επισκέπτης
Λειπει ο hell τυπε.  :S :S :S

Και μας εμεινε ο πουστης που την πεφτει σε οποιον ποσταρει, μια χαρα. ....

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Ιακωβε μπεσα θα σου πω εισαι ο μονος λογος που στενοχωριεμαι που δεν γραφω πλεον εδω μεσα και δεν μπορουμε να κανουμε τι πλακες μας...

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
τι δεν αποκλειεις τυπε μου,ξαφνικα χαθηκαν τοσα ατομα.ξερεις πολυ καλα ποσα ατομα χαθηκαν απο το σαιτ επειδη και καλα θιχτηκαν,κρατησαν τον εγωισμο τους και τον εβαλαν στον πατο τους τελικα.

ειπα να το πω λιγο πιο γλυκα τυπε, μην με βγαλουν και υποψηφιο προς αποχωρηση :helpplea: :S :S :S

τυπε πρεπει να συμβιβαστεις και με μουνοτρυπιδια που να αχνοφαινονται,οχι μονο πεντακαθαρα :dunno: :S :S :S

μονο αν ειναι σε υψηλη αναλυση συμβιβαζομαι τυπε, 720π τουλαχιστον :grin: :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.456
Πόντοι
5.506
γιατι δεν εχει χαβαλε ετσι τυποι....αμα ειναι να σχολιαζουμε σοβαρα να παμε στην μανινα-κατερινα....
κουλαρετε,ρισετ και  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
Σκάσε φίδι.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.832
Πόντοι
6.515
Τωρα γιατι φυγανε και αλλοι και δεν γραφουν;Ρωτησε τους να σου πουνε...εγω ξερω γιατι μου εχουν στειλει πολλα pm για το πως καταντησε το νημα.

Αυτα επειδη αφησες υποννοουμενα οτι και καλα λεω στο κοσμο με pm να μην γραφει...λες και οι αλλοι ειναι υπαλληλοι μου και με υπακοουν τυφλα.

μην αποκλειουμε να αραιωσε το νημα γιατι δεν πολυτραβαει και το ριαλιτυ τυποι  :S

Επισκέπτης
μην αποκλειουμε να αραιωσε το νημα γιατι δεν πολυτραβαει και το ριαλιτυ τυποι  :S

Πολυ πιθανο τυπε...αλλα ετσι και αλλιως το νημα ειχε περαση γιατι γινοταν χαβαλες και ωραιες πλακες.Τεσπα δικο σας θεμα πλεον καντε οτι θελετε...εγω απλα μπηκα και εγραψα γιατι ειδα να αφηνονται σποντιτσες οτι και καλα κανω δολιοφθορα.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
μην αποκλειουμε να αραιωσε το νημα γιατι δεν πολυτραβαει και το ριαλιτυ τυποι  :S
οχι ρε τυπε τι ειναι αυτα που λες ο :gay: φταει και οχι οτι δεν υπαρχει ιντρικα και βλεπουμε το ιδιο φλατ πραγμα καθε βραδυ

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.479
Πόντοι
24.596
εχουμε να δουμε πεντακαθαρο τυπε απο τοτε που το Ξυλαγκουρο μοστραρε ωοθηκες :headbang: :S :S :S

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom