ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.476
- Πόντοι
- 24.596
τα πμ λες να ειναι περισσοτερα?τυπε 2 ποστ ειναι απο χτες :S :S :S
αργοπεθαινει το νημα?![]()
![]()
Λειπει ο hell τυπε. :S :S :S
Και μας εμεινε ο πουστης που την πεφτει σε οποιον ποσταρει, μια χαρα. ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα αρχιδια μου τυπε,ας κανουν οτι γουσταρουν,ας τους νταντεψει η μανα τουςτα πμ λες να ειναι περισσοτερα?
Δεν είναι και ο Λορέντζο να του βάλει καμιά σφήνα στο πάτο. :S :S :SΛειπει ο hell τυπε. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ιακωβε δεν περιμενα να πεσεις και εσυ σε αυτην την παγιδα δεν φταιει ο τεντυ.αν δεν ηταν ο τεντυ θα ηταν κατι αλλο πχ εσυ που δεν μπορεις τοσες μερες να βρεις μια φωτογραφια με καθαρη μουνοκωλοτρυπιδαΛειπει ο hell τυπε. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με εφημεριδα τυπε η χωριςΔεν είναι και ο Λορέντζο να του βάλει καμιά σφήνα στο πάτο. :S :S :S
εγω περισσοτερο υποψιαζομαι τα πμ![]()
Και μανταλάκι. :S :S :Sμε εφημεριδα τυπε η χωρις:S :S :S
τυπε δεν χρειαζονται εκνευρισμοι και εγω βλεπω καποια πραγματακια σε καποια ποστ που κανω οχι μονο εδω και σε αλλα νηματα δεν εκνευριζομαι αλλωστε συγνωμη που θα το πω ετσι χοντρα η ζωη μου δεν ειναι μονο το σαιτ και τα νηματαστα αρχιδια μου τυπε,ας κανουν οτι γουσταρουν,ας τους νταντεψει η μανα τους:S :S :S
τι δεν αποκλειεις τυπε μου,ξαφνικα χαθηκαν τοσα ατομα.ξερεις πολυ καλα ποσα ατομα χαθηκαν απο το σαιτ επειδη και καλα θιχτηκαν,κρατησαν τον εγωισμο τους και τον εβαλαν στον πατο τους τελικα.δεν αποκλειω οτι μπορει να εχουν πεσει τιποτα π.μ τυπε αλλα να σου πω και την αληθεια μου νομιζω οτι εχει παρατραβηξει και το θεμα με τον τεντυ...εγω ειμαι εδω για μουνοτρυπιδια πεντακαθαρα και κωλοτρυπιδι δομηνικανο και σκουπιδιασμα στους παικτες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε αληθες αυτο που λες ευελπιστουμε ομως τι θα κανουν αλλους 5 μηνεςτυποι τι τα θετε....ουτε η ολγαρα ανεβαζει το παιχνιδι ουτε η υπερμεγιστη κωνσταντινα....
τι να δουμε ?ντουκια να κυλιουνται στην λασπη και να λυνουν παζελ?
το μαστερ σεφ εχει πιο πολυ ιντριγκα
η δικια σου τυπε,καποιων ειναι :S :S :Sτυπε δεν χρειαζονται εκνευρισμοι και εγω βλεπω καποια πραγματακια σε καποια ποστ που κανω οχι μονο εδω και σε αλλα νηματα δεν εκνευριζομαι αλλωστε συγνωμη που θα το πω ετσι χοντρα η ζωη μου δεν ειναι μονο το σαιτ και τα νηματα![]()
εχει λιπος η κωνσταντινα τυπετυπε αληθες αυτο που λες ευελπιστουμε ομως τι θα κανουν αλλους 5 μηνες
τυπε εισαι σκληρος και ακαρδος :Sη δικια σου τυπε,καποιων ειναι :S :S :S