Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
μην το προχωραμε ρε μαν :S :S :S :Sτυπε συμφωνω και για να το προχωρησω λιγο παραπερα αν βρεθουν ατομα και μας βαλουν χερι οτι ειναι μαλακια η πλακα που κανουμε το κοβω αμεσως.
υγ ειπα ατομα τυποι οχι κλωνοι![]()
![]()
![]()
ετσι εναι οι μπαχαλακηδες τυπε σκληροι
τυπε κανουμε πλακα και μονο αν δεν το καταλαβαινεις τι να σου πω στο γραφω και πιο πανω αν ενοχλεισαι μην τα σχολιαζεις δεν ειδα κανεναν να το περνει τοσο σοβαρα οσο εσυ ισα-ισα που ολοι καταλαβαινουν το αστειο
τυπε για εμας λεςρε μαλακα λουστρο......τι γκεγκεν?....
τωρα δεν εχεις δικιο
ο πιο βλακας σιγουρα ειναι ο αγορουο συγκεκριμένος κάνει λες και έχει ανοίξει κανα blog σαν το www.queen.gr/]http://www.queen.gr/[/url] και πληρώνετε από τις διαφημίσεις... :S
σε λίγο θα μας πει να μη μπαίνουμε και στο bou
![]()
![]()
![]()
φταει που και εσυ δεν τον φωτογραφισες ρε τεντυ νηματοθετης ειναιο συγκεκριμένος κάνει λες και έχει ανοίξει κανα blog σαν το www.queen.gr/]http://www.queen.gr/[/url] και πληρώνετε από τις διαφημίσεις... :S
σε λίγο θα μας πει να μη μπαίνουμε και στο bou
![]()
![]()
![]()
τυπε στου 17 γινοταν ακριβως το ιδιο,μαζι καναμε χαβαλε και με τον hell για αυτο το θεμα και ολα οκ,τωρα τι ειναι το τοσο σοβαρο δεν καταλαβαινω :S :S :Sφταει οτι δεν τον παιζουμε ρε τυπε και οτι η μπαλα δεν ειναι συνεχεια στο τερεν του δεν το καταλαβαινεις.
υγ το καταλαβαινεις για αυτο και του απαντησες απλα το γραφω για τους αλλους
ετσι εναι οι μπαχαλακηδες τυπε σκληροι
εχω ραντεβου θανατου με τον Πιπαλεκο2 τυπε,δεν προλαβαινω :S :S :S
τυπε αυτο λεω και εγω και το πιδι ειχεδειξει αλλοι εικονα δεν μπορω να καταλαβωτυπε στου 17 γινοταν ακριβως το ιδιο,μαζι καναμε χαβαλε και με τον hell για αυτο το θεμα και ολα οκ,τωρα τι ειναι το τοσο σοβαρο δεν καταλαβαινω :S :S :S
τυπε στου 17 γινοταν ακριβως το ιδιο,μαζι καναμε χαβαλε και με τον hell για αυτο το θεμα και ολα οκ,τωρα τι ειναι το τοσο σοβαρο δεν καταλαβαινω :S :S :S
τυπε iron man εισαιατσαλι ειμαι τυπε
εχω ραντεβου θανατου με τον Πιπαλεκο2 τυπε,δεν προλαβαινω :S :S :S
ψωφα ρε σκουπιδιότι το άνοιξε αυτός :S
τυπε το νημα καποιος θα το ανοιγε ετσι κι αλλιως,ειναι τετοιο το θεμα αλλωστε.ότι το άνοιξε αυτός :S
τυπε φοβαμαι εχω κλωνοι ιστειμην το προχωραμε ρε μαν :S :S :S :S
ψωφα ρε σκουπιδι
σατανα σαν να παρακαλας να ξαναμπουνότι το άνοιξε αυτός :S
υγ. κι εμένα μπήκαν προχτές κάτι βλάκες στο θρεντ μου
και πόσταραν μαλακίες φώτος για να μου τη σπάσουν
αλλά στα τέτοια μου
βαρέθηκαν, βγήκαν, εγώ συνεχίζω να ανεβάζω τις φώτος που μου αρέσουν...
αν πληρωνόμουν για τα views θα τους έκανα μήνυση![]()
![]()