ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
θα παιξει ανασκοπηση ρε νιαμου
:S :S :S
:S :S :S
τυπε το πραγμα πηρε ασχημη τροπη και δεν ξερω που θα καταληξει.πιστευω οτι σε λιγο καιρο τα ονοματα μας θα κυκλοφορουν χαραχμενα πανω σε κουτσουρα
ουτε καν τα ονοματαΤυπε μην ασχολεισαι ειναι οι δυο γνωστοι πλεον που γραφουν στα αρχιδια τους ολο το νημα και οσους συμμετεχουν και συνεχιζουν το ιδιο μαλακισμενο αστειο με τον πουστη...βασικα εγω λεω να σταματησουμε να γραφουμε ολοι οι υπολοιποι και να γραφουν ανενοχλητοι τα πουστρηλικια του καραγκιοζη.
Ρε Τεντυ Καθυστερημενος Εισαι ??? Αφου Εχεις Καταλαβει Πως Δουλευει Το Πραγμα !!!
εχουμε ηδη με τον ΠιπΑλεκο2 τυπε ραντεβου θανατου τυπε.αν ειναι να τα κανουμε μαζι :S :S :SΣιγα μην δωσουμε ραντεβου θανατου με τον πουστη τυπε!!!
:smoking:Τα Καταφερατε Τυποι... :S :S :S :S :S
Μας Εγραψε Και Εμας Στις Πατουσες Του !
Βεβαια Εσεις Ειστε Ακομα Οι [size=15pt]Βασικοι Παικτες[/size]...Εμας...Αναπληρωματικους Εστω...[size=15pt]Αλλα Μας Εγραψε[/size] !!! :S :S :S
Τσοντοσαι-Βιαγκρα-Πλαστικη φουσκωτη κουκλα
τυπε κανε μια γρηγορη να κρατησουμε την βραδυνη βαρδια :S :S :Sτυπε τι λεει ολα καλα να κανω ανασκοπηση ή :S :S :S
τυπε και εγω με τον νασο για τον dodino και screamer λεγαμεΤυπε μην ασχολεισαι ειναι οι δυο γνωστοι πλεον που γραφουν στα αρχιδια τους ολο το νημα και οσους συμμετεχουν και συνεχιζουν το ιδιο μαλακισμενο αστειο με τον πουστη...βασικα εγω λεω να σταματησουμε να γραφουμε ολοι οι υπολοιποι και να γραφουν ανενοχλητοι τα πουστρηλικια του καραγκιοζη.
τυπε και εγω με τον νασο για τον dodino και screamer λεγαμε
ηθελα να δω αν εννοουσες εμενα μαν ολα καλαΤυπε Εχεις Η Δεν Εχεις Δηλωσει Μερακλης ???
τυπε διακρινω μια ζηλεια εσυ δεν ησουν γραμμενος γιατι οικιοποιησαι τον τιμιο αγωνα που δινουμεΤυπε τα εχουμε πει πολλες φορες αλλα απο τη στιγμη που καποιοι δεν καταλαβαινουν δεν εχει νοημα...εδω θεωρησαν σωστο να γεμισουν το νημα κοντα 5 σελιδες με τη βρωμοπουστα που εγραψε τα ονοματα μας στη βρωμοκωλαρα του και καλα για να εκνευριστω εγω οταν τα δω το πρωι.
Ας κανει λοιπον ο καθενας οτι του καυλωσει να τελειωνουμε...να μπαινουν πουστηδες μεσα και να πετανε πουτσες και αντρικους κωλους,τιποτα κυνοβατες να τους γαμανε σκυλια και γενικα ας γινει απο νημα του χαβαλε και της πλακας νημα της ανωμαλιας και του καθε αρρωστου ψυχακια.
Εγω βαρεθηκα πραγματικα εδω μεσα ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια αλλα δεν εχει νοημα.
τυπε διακρινω μια ζηλεια εσυ δεν ησουν γραμμενος γιατι οικιοποιησαι τον τιμιο αγωνα που δινουμε
τυπε τα ονοματα σας ηταν τυχαια επιλογηΕτσι Ε ?
Εσυ & Ο Bro Νασος Μας Βγαλατε Στη Σεντρα Tου Λουστη Εμενα & Τον Dodinos Ε ???
Σας
[size=25pt]Ε-Ε-Ερχετε...Ε-Ε-Ερχετε...[/size]
τυπε εισαι ωραιος και μου αρεσει ο χαβαλες γιατι τον δεχεσαι ολα καλως σκουπιδιασε μπας και γεμισουμε καμμια σελιδα γιατι στο τελος βλεπω να γραφουμε μενου φαγητωνΚαι Εγω Πλακα Κανω Τυποι Μου...Μην Με Παρεξηγειτε !!!
Ρε νιμου γυρισε ο συμμαθητης σου κι εδιωξες τον προβατοκαμηλο?