Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Το φετινό σαρβάιβορ υπολείπεται του περσινού σε αίγλη,κύρος και είναι αισθητά πιό φτωχό  :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
το μονο νημα με ποιοτητα  :S :S :S καλα που μαστε και μεις και ανεβαζουμε το επιπεδο του σαη :S :S :S
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
αλ ποιος σε πειραξε?πολλα νευρα :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
τυπε δες 3-4 σελιδες πισω καιαν τολμας μπες στο νημα του τεντυ
υγ ακομα δεν εχω δει πυρα παμε καλα

Επισκέπτης
τυπε εισαι ωραιος και μου αρεσει ο χαβαλες γιατι τον δεχεσαι ολα καλως σκουπιδιασε μπας και γεμισουμε καμμια σελιδα γιατι στο τελος βλεπω να γραφουμε μενου φαγητων

Καλύτερα τα μενού φαγητών από τα καραγκιοζιλίκια με τον πουστη τύπε...και σόρι που δεν μπήκα στο νήμα του πουστη που συχνάζεις εσύ για να δω τι ονόματα γράφει.

Το νήμα το άνοιξα εγώ και το πήγαμε κοντά στις 1200 σελίδες με μενού φαγητών, χαβαλέ και άλλες μαλακιες χωρίς τα πουστοαστειακια σου και για την ακρίβεια και χωρίς εσένα.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
απο χθες το βραδυ τυπε....με ματιασανε τα νιαμου σαν τον μποκολη και δεν μπορουσα να λειτουργησω... :takethis: :takethis: :takethis:
τυπε και εγω μολις ειδα την φωτο μου πεσε πρεπει να το πω,οπως και επισης ενα μικρο εγκεφαλικο το επαθα.το αισθημα αυτοσυντηρησης με οδηγησε να παρω μαζι μου και αλλους σε αυτον τον εφιαλτη οποτε σου ζητω συγνωμη αν υπηρξες θυμα αυτης :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.623
Πόντοι
5.506
ρε μπιχλες λασπες βρωμυλοι ασιτοι ακομα εδω εισαστε?

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Καλύτερα τα μενού φαγητών από τα καραγκιοζιλίκια με τον πουστη τύπε...και σόρι που δεν μπήκα στο νήμα του πουστη που συχνάζεις εσύ για να δω τι ονόματα γράφει.

Το νήμα το άνοιξα εγώ και το πήγαμε κοντά στις 1200 σελίδες με μενού φαγητών, χαβαλέ και άλλες μαλακιες χωρίς τα πουστοαστειακια σου και για την ακρίβεια και χωρίς εσένα.
σκληρες κουβεντες για τοσο ευγενικο παιδι(για εμενα λεω) δεν σε εχω δει να σε νοιαζει οταν βριζεις κοσμο και οταν γραφεις για αλλες πουστρες σε αλλα νηματα πχ σιχαμενιο κ.α οποτε μην το παιζεις οτι σε ενοχλει και στο φιναλε επειδη μας επριξες με το οτι το ανοιξες αυτο το νημα δεν μπορεις να απογορεψεις το τι θα γραψουμε αν δεν σου αρεσει μην τα διαβαζεις και μην τα σχολιαζεις δεν κανουμε κατι που το απαγορευει το σαιτ.
υγ σε παρακαλω μην ξεκινησεις να βριζεις οπως κανεις με ολους οσους δεν συμφωνεις απλα μπορεις να με αγνοεις

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.483
Πόντοι
24.596
Εχεις κανει κομμα με τον αλλον τον μαλακα και μπαχαλευεται το νημα τυπε με τον πουστη...λυπαμαι για λογαριασμο σου.
τυπε για να τελειωνει το θεμα και επειδη σε συμπαθω.καθενας γραφει οπου θελει οτι θελει στο σαιτ εκτος απο καποια πολυ συγκεκριμενα νηματα που δεν τα πειραζει κανεις οπως η ημερησια ενημερωση.
το survivor δεν ειναι ενα απο αυτα.αν ηταν δεν θα γραφαμε για φαγητα και οτι αλλη μαλακια μας κατεβει.
αν θυμασαι οταν μπηκε ο νιτρο και εγραψε οτι εχουμε γαμησει το νημα με μαλακιες του την πεσαμε ολοι και εφαγες και mute και οι πιο πολλοι σε υπερασπιστηκαμε και μαλιστα καποιοι οχι μονο φανερα.
εχουμε μπαχαλεψει και μαζι μαλιστα ενα καρο νηματα .παντα με χαβαλε ομως.και οταν μας ελεγαν τι θελετε εδω μπαχαλακηδες κλπ. τους γραφαμε και συνεχιζαμε.ετσι ειναι και ετσι θα συνεχιστει.το νημα αυτο δεν αποτελει εξαιρεση.
εσενα τωρα σε πειραζει ο χαβαλες που γινεται με τον τεντυ.τι να κανουμε.αν ειναι ετσι μην ξαναμπεις σε νημα που ανοιξε καποιος αλλος και να κανεις χαβαλε.η οταν σου πει να φυγεις επειδη το ανοιξε αυτος,φυγε.δεν νομιζω να σου αρεσει αυτο.
ο τεντυ δεν ποσταρει εδω φωτο και αηδιες,πρωτος θα του το λεγα να κοψει.
ποσταρει σχολια,πολλα επιτυχημενα,και αντε να κανει και κανα πεσιματακι,με αστειο κυριως τροπο.
εγω δεν ειμαι δικηγορος κανενος αλλα μην μας κανεις και το ασπρο μαυρο οτι ποσταρει εδω αηδιες.
αυτα τα κανει μονο στο νημα του και οποιος γουσταρει μπαινει.
φιλικα στο λεω επειδη εχουμε και καποια σχεση εκτος σαιτ,παρτο λιγο αλλιως και μην δινεις τοσο σημασια :S :S :S

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Εχεις κανει κομμα με τον αλλον τον μαλακα και μπαχαλευεται το νημα τυπε με τον πουστη...λυπαμαι για λογαριασμο σου.
τυπε κανουμε πλακα και μονο αν δεν το καταλαβαινεις τι να σου πω στο γραφω και πιο πανω αν ενοχλεισαι μην τα σχολιαζεις δεν ειδα κανεναν να το περνει τοσο σοβαρα οσο εσυ ισα-ισα που ολοι καταλαβαινουν το αστειο

Επισκέπτης
Το να είσαι ενοχλητικός και παράσιτο όντως δεν είναι ενάντια σε κάποιον κανόνα του φόρουμ...ούτε το να σπας αρχιδια επίσης.

Άρα όντως εσύ που είσαι όλα αυτά και δεν προσφέρεις απολύτως τίποτα εδώ μέσα δεν παραβιάζεις κανένα κανόνα.

Βασικά θα στο πω στα ίσα...στα αρχιδια μου εσύ τι κάνεις.Ο Νάσος φταίει 100% για την όλη κατάσταση.

Συνεχίστε λοιπόν τη μαλάκια σας δεν σας ξαναενοχλω εγώ...

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυπε για να τελειωνει το θεμα και επειδη σε συμπαθω.καθενας γραφει οπου θελει οτι θελει στο σαιτ εκτος απο καποια πολυ συγκεκριμενα νηματα που δεν τα πειραζει κανεις οπως η ημερησια ενημερωση.
το survivor δεν ειναι ενα απο αυτα.αν ηταν δεν θα γραφαμε για φαγητα και οτι αλλη μαλακια μας κατεβει.
αν θυμασαι οταν μπηκε ο νιτρο και εγραψε οτι εχουμε γαμησει το νημα με μαλακιες του την πεσαμε ολοι και εφαγες και mute και οι πιο πολλοι σε υπερασπιστηκαμε και μαλιστα καποιοι οχι μονο φανερα.
εχουμε μπαχαλεψει και μαζι μαλιστα ενα καρο νηματα .παντα με χαβαλε ομως.και οταν μας ελεγαν τι θελετε εδω μπαχαλακηδες κλπ. τους γραφαμε και συνεχιζαμε.ετσι ειναι και ετσι θα συνεχιστει.το νημα αυτο δεν αποτελει εξαιρεση.
εσενα τωρα σε πειραζει ο χαβαλες που γινεται με τον τεντυ.τι να κανουμε.αν ειναι ετσι μην ξαναμπεις σε νημα που ανοιξε καποιος αλλος και να κανεις χαβαλε.η οταν σου πει να φυγεις επειδη το ανοιξε αυτος,φυγε.δεν νομιζω να σου αρεσει αυτο.
ο τεντυ δεν ποσταρει εδω φωτο και αηδιες,πρωτος θα του το λεγα να κοψει.
ποσταρει σχολια,πολλα επιτυχημενα,και αντε να κανει και κανα πεσιματακι,με αστειο κυριως τροπο.
εγω δεν ειμαι δικηγορος κανενος αλλα μην μας κανεις και το ασπρο μαυρο οτι ποσταρει εδω αηδιες.
αυτα τα κανει μονο στο νημα του και οποιος γουσταρει μπαινει.
φιλικα στο λεω επειδη εχουμε και καποια σχεση εκτος σαιτ,παρτο λιγο αλλιως και μην δινεις τοσο σημασια :S :S :S
τυπε συμφωνω και για να το προχωρησω λιγο παραπερα αν βρεθουν ατομα και μας βαλουν χερι οτι ειναι μαλακια η πλακα που κανουμε το κοβω αμεσως.
υγ ειπα ατομα τυποι οχι κλωνοι :2funny: :2funny: :2funny:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Το να είσαι ενοχλητικός και παράσιτο όντως δεν είναι ενάντια σε κάποιον κανόνα του φόρουμ...ούτε το να σπας αρχιδια επίσης.

Άρα όντως εσύ που είσαι όλα αυτά και δεν προσφέρεις απολύτως τίποτα εδώ μέσα δεν παραβιάζεις κανένα κανόνα.

Βασικά θα στο πω στα ίσα...στα αρχιδια μου εσύ τι κάνεις.Ο Νάσος φταίει 100% για την όλη κατάσταση.

τυπε στο ειπα και πιο πανω μονη επιθεση που εχεις ειναι το βρισιμο και η προσβολη αλλων οποτε φιλικα στο λεω το προβλημα δεν ειμαι εγω αλλα το ειδωλο στον καθρεφτη που κοιτας

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.483
Πόντοι
24.596

ρε τυπε τι να προσφερει το παιδι ;χαβαλε κανει και μαλιστα πετυχημενο,τι αλλο θελει το νημα; :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.623
Πόντοι
5.506
ρε μαλακα λουστρο......τι γκεγκεν?....
τωρα δεν εχεις δικιο

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
ρε τυπε τινα προσφερει το παιδι :think:χαβαλε κανει και μαλιστα πετυχημενο,τι αλλο θελει το νημα; :S :S :S
φταει οτι δεν τον παιζουμε ρε τυπε και οτι η μπαλα δεν ειναι συνεχεια στο τερεν του δεν το καταλαβαινεις.
υγ το καταλαβαινεις για αυτο και του απαντησες απλα το γραφω για τους αλλους

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom