ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Screamer , jumaru πιρφοροι?
Screamer , jumaru πιρφοροι?
ωπα και να μαι.ρε τι φιδια ειστε.εχω δηλωσει παλιοημερολογητης
Τυπος Ιακωβος? Ετσι κι αλλιως δεν ξεκινησε ο καραφλουζος..
τυπε αυριο θα στηθω Μεταξι να δω ποιοι μπαινουν με δωρα μεσα :S :S :S
Εμετος οι ελλεινιδες στο δρομο που προσπαθουνε να πεισουνε οτι ειναι ερωτευμενες και ευτυχισμένες :S :S :S
γιατι οι πυρφοροι παρακαλακηδες τι ειναι ρε καλα τους κανουν οι ελλεηνιδεςΜολις γυρισα τυπε. :S :S :S
Εμετος οι ελλεινιδες στο δρομο που προσπαθουνε να πεισουνε οτι ειναι ερωτευμενες και ευτυχισμένες :S :S :S
Μολις γυρισα τυπε. :S :S :S
γιατι οι πυρφοροι παρακαλακηδες τι ειναι ρε καλα τους κανουν οι ελλεηνιδες
ακριβως το ιδιο τυπε νομιζα οτι χρειαζομουν τον κωδικο ενιγκμα για να αποκωδικοποιησω τι λενε και τι εννοουνδεν βλεπεται ρε σεις το παουερ
πηγα να δω την πρεμιερα ανυποψιαστος
και στο 3λεπτο ακουγα εγκεφαλικα κυτταρα
να σκανε σαν ποπκορν
την εχουμε τεραστια αναγκηκαι κακιασμενες πατσαβουρες οι γκομενες
φαντασου οτι η καλυτερη ειναι η γριετζω με τις βυζαρες που το παρουσιαζει
τυπε εγω πιστευω νταρια λογω ελλεηνιδων και ανταγωνισμου εγχωριου με εξωτερικου προιοντοςΠηχος πηρε πουλο με 70%
αναλαμβανεις ζουμ σε κωλοτρυπιδια και ωοθηκες με ρομαντικη ματια λογω πιρφορογιορτης.....προσοχη τσαπου πηχου μονο με προειδοποιηση...Μολις γυρισα τυπε. :S :S :S
τυπε αν φυγει το μουνετο θα αποχωρησω...τυπε εγω πιστευω νταρια λογω ελλεηνιδων και ανταγωνισμου εγχωριου με εξωτερικου προιοντος
τυπε συμφωνω σε ολα αλλα δεν μπορω να καταλαβω που ειδες τις ορκεςτυπε νομιζω ειναι για πιρφορους κ για ψωνια.....εμεις εχουμε δραση , τσακωμους , ορκες , πιθηκια και πεντακαθαρες ωοθηκες με την βοηθεια του Ιακωβου....
α καλα, θα ξεσαλωσουν ο τεντυ και ο βαγονακιας αποψε, θα το βιασουν το νημα :S :S :S
τυπε εγω δηλωνω παλιοημερολογητηςΣημερα θα δουμε ποιοι ειναι οι πιρφοροι και ποιοι οι μπακουρες
και σαλπιγγες τυπε :S :S :Sαναλαμβανεις ζουμ σε κωλοτρυπιδια και ωοθηκες με ρομαντικη ματια λογω πιρφορογιορτης.....προσοχη τσαπου πηχου μονο με προειδοποιηση...