jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
σατανατυπε μπορει να το μαθει η γκομενα κ θα χω ιστοριες..
σατανατυπε μπορει να το μαθει η γκομενα κ θα χω ιστοριες..
Στο πελαγος τυπε...τυπε συμφωνω σε ολα αλλα δεν μπορω να καταλαβω που ειδες τις ορκες
ημουν για παρακολουθηση Μεταξι να δω ποιοι μπαινουν μεσα με γλυκα και λουλουδια τυπε :S :S :S
εχουμε φωτογραφικο υλικοκαι δεν ηταν λιγοι τυπε :S :S :S
ειδα screamer με κουτι παστες ποντικι στα χερια τυπε :S :S :Sεχουμε φωτογραφικο υλικο
ειδα screamer με κουτι παστες ποντικι στα χερια τυπε :S :S :S
ή στην τουαλετα και μεινε εκει :S :S :Sχορτα με φασολαδα τυπε? :-( πηγαινε διπλα master chef και ξαναελα....
ή στην τουαλετα και μεινε εκει :S :S :S
δεν γινονται τετοιατι ποτε τυπε μου,εδω τους σκανε φραγκα παραπανω,10αρικα και 20αρικα για πλακα,σημερα σηκωσαν ολο τον φουρνο στο Μεταξι :S :S :S
απο νεκροταφεια θα τα ψυριζουμε τυπε :S :S :S
Νάσο ηθελαν γιαούρτι σε κεσε με πέτσα..ημουν για παρακολουθηση Μεταξι να δω ποιοι μπαινουν μεσα με γλυκα και λουλουδια τυ πε :S :S :S
τυπε οχι γιατι εχω στοχοποιηθει
τυπε οχι γιατι εχω στοχοποιηθει δωστον στον screamer ή στον hellJumaru αναλαμβανεις τεντυ... :S
εριξα σε εναν τυπε :S :S :SΝάσο ηθελαν γιαούρτι σε κεσε με πέτσα..
Τωρα ξαφνικα ο Μαλακας καρφωνει οτι καποιοι προσποιουνται και δεν δειχνουνε τον πραγματικο τους εαυτο...
Ψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωφα μωρη μαλακου
αναλαμβανω εγω τεντυ :S :S :Sακριβως γι'αυτο τον αναλαμβανεις εσυ τυπε
τυπε απλα δεν θα του ποσταρεις....τυπε οχι γιατι εχω στοχοποιηθει δωστον στον screamer ή στον hell
Ολοι οι διασημοι(μεσα και η Δαλακα προφανως) οπως ειπε ο Παρθενης μαζευτηκαν λιγο πριν το παιχνιδι και συννενοηθηκαν οτι θα προσεχουνε τι θα λενε και τι θα κανουνε για να μην καταληξουν σαν τον Χανταμπακη,
Τωρα ξαφνικα ο Μαλακας καρφωνει οτι καποιοι προσποιουνται και δεν δειχνουνε τον πραγματικο τους εαυτο...
Ψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωφα μωρη μαλακου