Σνουκερ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
:S :S :S
τυπε αναλαμβανεις την νοτιοανατολικη πτερυγα του νηματος αποψε :S :S :S
:S :S :S
τυπε κατεγραψες πιρφορο με δωρα σε ταναπου?:S :S :S
ημουν για παρακολουθηση Μεταξι να δω ποιοι μπαινουν μεσα με γλυκα και λουλουδια τυπε :S :S :Sτυπε λες να μας απογοητευσει και ο τυπος νασος αποψε; αφαντος κι αυτος :S :S :S
και δεν ηταν λιγοι τυπε :S :S :Sειχε πει οτι θα καταγραφει τους πιρφορους στο μεταξι τυπε...
σοβαρα τυπε σου τυχε ποτε τετοιο σκηνικο? :S :S :Sημουν για παρακολουθηση Μεταξι να δω ποιοι μπαινουν μεσα με γλυκα και λουλουδια τυπε :S :S :S
μπιφτεκια με πατατες φουρνου,λαχανοσαλα και μπολικη φεταα
κρασο? Κρεμμυδι? Αντζουγιες?
ημουν για παρακολουθηση Μεταξι να δω ποιοι μπαινουν μεσα με γλυκα και λουλουδια τυπε :S :S :S
ειμαι σε εγρηγορση τυπε :S :S :Sτυπε αναλαμβανεις την νοτιοανατολικη πτερυγα του νηματος αποψε :S :S :S
χορτα με φασολαδα τυπε? :-( πηγαινε διπλα master chef και ξαναελα....Όχι τύπε κάτι χόρτα μόνο :S
χορτα με φασολαδα τυπε? :-( πηγαινε διπλα master chef και ξαναελα....
τι ποτε τυπε μου,εδω τους σκανε φραγκα παραπανω,10αρικα και 20αρικα για πλακα,σημερα σηκωσαν ολο τον φουρνο στο Μεταξι :S :S :Sσοβαρα τυπε σου τυχε ποτε τετοιο σκηνικο? :S :S :S
παραθετω κ μετα τροποποιω τυπε....σπιτσλες?
ανοιξε σε νεα καρτελα στο εμφανιζει κανονικαπαραθετω κ μετα τροποποιω τυπε....
ειμαι σε εγρηγορση τυπε :S :S :S
αιμα τυπε?Άσε τύπε με θέρισαν το στομάχι :S
γνωστο μελος τυπε επι το εργω :S :S :Sδωσε φωτοντοκουμεντα τυπε, ηρθε η ωρα να πεσουν οι μασκες που λεει και ο μοντελοπνιχτης για το αποψινο επεισοδιο
τυπε του χρονου ψηνεσαι να πουλαμε τριανταφυλλα στο μεταξι? Θα κανουμε καλη κονομα....τι ποτε τυπε μου,εδω τους σκανε φραγκα παραπανω,10αρικα και 20αρικα για πλακα,σημερα σηκωσαν ολο τον φουρνο στο Μεταξι :S :S :S
απο νεκροταφεια θα τα ψυριζουμε τυπε :S :S :Sτυπε του χρονου ψηνεσαι να πουλαμε τριανταφυλλα στο μεταξι? Θα κανουμε καλη κονομα....