Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Τωρα που εμαθε οταν θα βγει θα γινει πολυ κοινωνικη τυπε. :S :S :S
Τωρα που εμαθε οταν θα βγει θα γινει πολυ κοινωνικη τυπε. :S :S :S
[quote author=Hellraiser76 notid=171254τυπε τσιμπα την πενηνταρου να την χτυπησουμε σουβλακια και στειλτου μονο το παπαρι,χωρις την Πηχου :S :S :S
Συγγνωμη,αποχωρω και καληνυχτα.
Υ.Γ
Πατησα και αναφορα...
Προβληματιστηκες αναμεσα στο 8,5 και στο 9 και ειπες 8,7 τύπε? Παλι καλα που δεν ειπες 8,75
Προβληματιστηκες αναμεσα στο 8,5 και στο 9 και ειπες 8,7 τύπε? Παλι καλα που δεν ειπες 8,75
Εχουμε Και λεμε...
Ροδανθη = Κριμα & Αδικο (Βυζια & Κωλος 0)
Πηχος = Τραβελοφατσα (Βυζια Ετσι & Ετσι Κωλος 10)
Νταρια = Ουκρανικο Ομορφο Μουνετο (Βυζια 3 Κωλος 8,7)
Δυσκολη Η Αποφαση Τυποι Μου ! Μονο Το Αδικο Σωζει Το Ροδανθακι
τυπε θα ακολουθησει και μαθηματικη εξισωση?
αποχωρω και καλο βραδυ
τυπε με αυτο που θα πω ξερω δεν θα γινω αρεστος στον γιατι οχι αλλα μεταξυ των 3 η ροδανθη ειναι η πιο αδιαφορη.Ειναι ιδια ψηφοφορια μεταξυ παρθενη-χατζηδου-δρυμωνακου που ο πιο αδιαφορος ηταν ο δρυμωνακοςΕχουμε Και λεμε...
Ροδανθη = Κριμα & Αδικο (Βυζια & Κωλος 0)
Πηχος = Τραβελοφατσα (Βυζια Ετσι & Ετσι Κωλος 10)
Νταρια = Ουκρανικο Ομορφο Μουνετο (Βυζια 3 Κωλος 8,7)
Δυσκολη Η Αποφαση Τυποι Μου ! Μονο Το Αδικο Σωζει Το Ροδανθακι
τυπε πολυ δυνατη αναλυση της καταστασης μονο που διαφωνω στο 0 για κωλο ροδανθης, εχει δωσει μερικες μεγαλες στιγμες το κωλοτρυπιδι της :S :S :S
συμφωνω υπαρχουν φωτο απο ιακωβο αναρτημενες καμια 100 σελιδες πριν scripta manetτυπε πολυ δυνατη αναλυση της καταστασης μονο που διαφωνω στο 0 για κωλο ροδανθης, εχει δωσει μερικες μεγαλες στιγμες το κωλοτρυπιδι της :S :S :S
συμφωνω υπαρχουν φωτο απο ιακωβο αναρτημενες καμια 100 σελιδες πριν scripta manet
Χρόνια πολλά στους πυρφόρους μας σήμερα.. :S :S :S
συμφωνω υπαρχουν φωτο απο ιακωβο αναρτημενες καμια 100 σελιδες πριν scripta manet
τυπε με αυτο που θα πω ξερω δεν θα γινω αρεστος στον γιατι οχι αλλα μεταξυ των 3 η ροδανθη ειναι η πιο αδιαφορη.Ειναι ιδια ψηφοφορια μεταξυ παρθενη-χατζηδου-δρυμωνακου που ο πιο αδιαφορος ηταν ο δρυμωνακος
τυπε εγω ειμαι παλιοημερολογητης τι να κανω-πωΧρόνια πολλά στους πυρφόρους μας σήμερα.. :S :S :S
ναι αλλα μεταξυ μας του την ψιλο απαξιωσαΑρεστος Θα Γινεις Τυπε !!! Αφου Του Λες Οτι Ο Πιο Αδιαφορος Εμεινε...Αρα Εχει Ελπιδες Και Το Ροδανθακι !!!
και λιγο πιο μετα που κανουν νικη και ειναι ολες οι κωλαρες μαζι και αυτη πηγαινει κουτσαινοντας προς την θαλασσαπροσπαθησα να τις βρω τυπε αλλα ζαλιστηκα...ειναι το επεισοδιο που τραυματιζει το πατουσακι της
τυπε νομιζω μια ανασκοπηση αξιζει αλλα μονο φωτο-ανασκοπησηΟποιος θελει καλυτερα να ξεκινησει διαβασμα απο την 1η σελιδα για να τις δει ολες τυπε. :S :S :S