giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 186
Τύπε έγινε edit άλλα ντάλον δείχνει σήμερα.. :S :S :S
εσυ αποφασιζειςΗ Ζωη ειναι ο ολυμπιακος και η Βιργινια το Αιγαλεω (για μενα).
Τυπε ειναι τρομακτικη η γκομενα... :S :S :S
αντε ρε νιμου αντι να πεις κι ευχαριστω που δεν θα τρομαζεις πια με κοντινα πηχουΠηχο δαγκωτο ψηφιζουν τα μελη του σαιιιιιιιιι....ντροπη σας ρε. :S :S :S
Τι περιμενες ρε τύπε? Ο,τιδηποτε αλλο θα ηταν αλλόκοτο. Η Πηχου θα φυγει με σταλινικά ποσοστά.Πηχο δαγκωτο ψηφιζουν τα μελη του σαιιιιιιιιι....ντροπη σας ρε. :S :S :S
τυπε κρατας βελη στην φαρετρα σου εισαι εκδικητικος
Σκύλα με τα όλα της τύπε... Γαμήσι κ ξύλο 24 ώρες το 24ωρο μπας κ στρώσει.. :S :S :S
Πηχο δαγκωτο ψηφιζουν τα μελη του σαιιιιιιιιι....ντροπη σας ρε. :S :S :S
νιαμου σιχαματα μαχητες, το τραυματισμενο πατουσακι της ροδανθης θα παταει αυτα τα τιμημενα χωματα ΚΑΙ την επομενη βδομαδα :S :S :S
Πρωτος εγω το ειπα τυπε οτι θα φυγει...απλα ειχα μια ελπιδα μπας και ηταν φιλοζωοι τα μελη του σαι. :S :S :SΤι περιμενες ρε τύπε? Ο,τιδηποτε αλλο θα ηταν αλλόκοτο. Η Πηχου θα φυγει με σταλινικά ποσοστά.
Πιπαλεκος2 στελνει 50αρικο για να αποκτησει τα δικαιωματα της φωτογραφιας του Πηχου με το κρεμασμενο παπαρι. :S :S :S
ψηφισα νταρια πιστευω ο πηχος εχει να δωσει ακομα και δεν θα ηθελα να μεινουν μονα τουςτα 2 αγορια της ....
αληθεια ο τουρκος τον φραουλιτσα τον εβαλε στο παιχνιδι για να τρολλαρει τον υπουργο αμυνας σχτικα με τα κομμαντα στο ΕΣ
τυπε το περιμενα αλλα δεν ηξερα τον λογω νομιζα και συγνωμη που στο γραφω επειδη δεν ρωτησε ο τεντυ εχθες για εσενα τον νασο στην επικοινωνιαΤυπε Ομολογω...Ειμαι Εκνευρισμενος Για Το Ουκρανικο Μουνακι Που Ψηφισε Ο Προτομης & Ετσι Μπορει Να Γινομαο Λιγο Εκδικητικος !!! :S :S :S :S :S
Τι περιμενες ρε τύπε? Ο,τιδηποτε αλλο θα ηταν αλλόκοτο. Η Πηχου θα φυγει με σταλινικά ποσοστά.
τυπε μου φοβαμαι οτι κι εγω προς τα εκει παω, νταρια δυνατο μουνετο καιροδανθη αδικο :S :S :S