Επισκέπτης
τυπε μου φοβαμαι οτι κι εγω προς τα εκει παω, νταρια δυνατο μουνετο και ροδανθη αδικο :S :S :S
Αδικο τυπε...πανω που ειχε αρχισει να μαθαινει να μιλαει και να συναναστρεφεται ανθρωπους. :S :S :S
τυπε μου φοβαμαι οτι κι εγω προς τα εκει παω, νταρια δυνατο μουνετο και ροδανθη αδικο :S :S :S
τυπε η δικια σου δεν φευγει θα σκυλοφαγωθουν οι δυο τους:S :S :S
τυπε τσιμπα την πενηνταρου να την χτυπησουμε σουβλακια και στειλτου μονο το παπαρι,χωρις την Πηχου :S :S :SΠιπαλεκος2 στελνει 50αρικο για να αποκτησει τα δικαιωματα της φωτογραφιας του Πηχου με το κρεμασμενο παπαρι. :S :S :S
τυπε το περιμενα αλλα δεν ηξερα τον λογω νομιζα και συγνωμη που στο γραφω επειδη δεν ρωτησε ο τεντυ εχθες για εσενα τον νασο στην επικοινωνια
Μην σε πιασει κωτσο τυπε...αυτος για το παπαρι του Πηχου δινει και το νεφρο του. :S :S :S
τυπε δωστη γιατι σε λιγες μερες θα την εχει ζωντανη
τυπε δωστη γιατι σε λιγες μερες θα την εχει ζωντανηΠιπαλεκος2 στελνει 50αρικο για να αποκτησει τα δικαιωματα της φωτογραφιας του Πηχου με το κρεμασμενο παπαρι. :S :S :S
Αδικο τυπε...πανω που ειχε αρχισει να μαθαινει να μιλαει και να συναναστρεφεται ανθρωπους. :S :S :S
Τωρα που εμαθε οταν θα βγει θα γινει πολυ κοινωνικη τυπε. :S :S :S
τυπε η δικια σου δεν φευγει θα σκυλοφαγωθουν οι δυο τους
Είσαι μαλάκας ρεεεεεεεεεε
τυπε δωστη γιατι σε λιγες μερες θα την εχει ζωντανη
μαλλον.....Τυπε Παει Ο Τεντυ Απο Αυτο Το Νημα...Θεος Σχωρεστον !!!
τυπε τσιμπα την πενηνταρου να την χτυπησουμε σουβλακια και στειλτου μονο το παπαρι,χωρις την Πηχου :S :S :S
Προβληματιστηκες αναμεσα στο 8,5 και στο 9 και ειπες 8,7 τύπε? Παλι καλα που δεν ειπες 8,75Νταρια = Ουκρανικο Ομορφο Μουνετο (Βυζια 3 Κωλος 8,7)
Τωρα που εμαθε οταν θα βγει θα γινει πολυ κοινωνικη τυπε. :S :S :S
τυπε θα ακολουθησει και μαθηματικη εξισωση?Εχουμε Και λεμε...
Ροδανθη = Κριμα & Αδικο (Βυζια & Κωλος 0)
Πηχος = Τραβελοφατσα (Βυζια Ετσι & Ετσι Κωλος 10)
Νταρια = Ουκρανικο Ομορφο Μουνετο (Βυζια 3 Κωλος 8,7)
Δυσκολη Η Αποφαση Τυποι Μου ! Μονο Το Αδικο Σωζει Το Ροδανθακι
Προβληματιστηκες αναμεσα στο 8,5 και στο 9 και ειπες 8,7 τύπε? Παλι καλα που δεν ειπες 8,75