Επισκέπτης
τυπε μου φοβαμαι οτι κι εγω προς τα εκει παω, νταρια δυνατο μουνετο και ροδανθη αδικο :S :S :S
Αδικο τυπε...πανω που ειχε αρχισει να μαθαινει να μιλαει και να συναναστρεφεται ανθρωπους. :S :S :S
τυπε μου φοβαμαι οτι κι εγω προς τα εκει παω, νταρια δυνατο μουνετο και ροδανθη αδικο :S :S :S
τυπε η δικια σου δεν φευγει θα σκυλοφαγωθουν οι δυο τους:S :S :S
τυπε τσιμπα την πενηνταρου να την χτυπησουμε σουβλακια και στειλτου μονο το παπαρι,χωρις την Πηχου :S :S :SΠιπαλεκος2 στελνει 50αρικο για να αποκτησει τα δικαιωματα της φωτογραφιας του Πηχου με το κρεμασμενο παπαρι. :S :S :S
τυπε το περιμενα αλλα δεν ηξερα τον λογω νομιζα και συγνωμη που στο γραφω επειδη δεν ρωτησε ο τεντυ εχθες για εσενα τον νασο στην επικοινωνια
Μην σε πιασει κωτσο τυπε...αυτος για το παπαρι του Πηχου δινει και το νεφρο του. :S :S :S
τυπε δωστη γιατι σε λιγες μερες θα την εχει ζωντανηΠιπαλεκος2 στελνει 50αρικο για να αποκτησει τα δικαιωματα της φωτογραφιας του Πηχου με το κρεμασμενο παπαρι. :S :S :S
Αδικο τυπε...πανω που ειχε αρχισει να μαθαινει να μιλαει και να συναναστρεφεται ανθρωπους. :S :S :S
Τωρα που εμαθε οταν θα βγει θα γινει πολυ κοινωνικη τυπε. :S :S :S
![]()
τυπε η δικια σου δεν φευγει θα σκυλοφαγωθουν οι δυο τους
Είσαι μαλάκας ρεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον.....Τυπε Παει Ο Τεντυ Απο Αυτο Το Νημα...Θεος Σχωρεστον !!!![]()
![]()
![]()
τυπε τσιμπα την πενηνταρου να την χτυπησουμε σουβλακια και στειλτου μονο το παπαρι,χωρις την Πηχου :S :S :S
Προβληματιστηκες αναμεσα στο 8,5 και στο 9 και ειπες 8,7 τύπε? Παλι καλα που δεν ειπες 8,75Νταρια = Ουκρανικο Ομορφο Μουνετο (Βυζια 3 Κωλος 8,7)
Τωρα που εμαθε οταν θα βγει θα γινει πολυ κοινωνικη τυπε. :S :S :S
![]()
τυπε θα ακολουθησει και μαθηματικη εξισωση?Εχουμε Και λεμε...
Ροδανθη = Κριμα & Αδικο (Βυζια & Κωλος 0)
Πηχος = Τραβελοφατσα (Βυζια Ετσι & Ετσι Κωλος 10)
Νταρια = Ουκρανικο Ομορφο Μουνετο (Βυζια 3 Κωλος 8,7)
Δυσκολη Η Αποφαση Τυποι Μου ! Μονο Το Αδικο Σωζει Το Ροδανθακι![]()
![]()
![]()
Προβληματιστηκες αναμεσα στο 8,5 και στο 9 και ειπες 8,7 τύπε? Παλι καλα που δεν ειπες 8,75