ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Μπανάνες hollandaise με ζαμπόν γλασαρισμένο σε ανανά...
Μπανάνες hollandaise με ζαμπόν γλασαρισμένο σε ανανά...
Τρουμπακη αδερφέ μου μόλις σε στήριξα! :S
δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς τυπε...υπηρξες σταρακαδεμιτης με σθένος!
δεν εχω λογια ρε μπιρλα....ευχαριστω εισαι αδερφος
:'( :'( :'( :'( :'(δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς τυπε...υπηρξες σταρακαδεμιτης με σθένος!
στην πυρά ο καμηλοπροβατισμος...στον Καιάδα ο βοσκοντελιβερας!:'( :'( :'( :'( :'(
δακρυα χαρας περηφανιας κυλανε στα μαγουλα μου....
η πλεμπα δεν θα περασει...η καριοληδες εχουν γουστο και ηθικη
ΖΗΤΩ!!!!!στην πυρά ο καμηλοπροβατισμος...στον Καιάδα ο βοσκοντελιβερας!
στην ελλεηνιδα θα ναιΖΗΤΩ!!!!!
ρε που ειναι? ανησυχω :S :S :S
α.....στην ελλεηνιδα θα ναι
ηττηθηκε συντριπτικα,πηγε για παρηγορια στην Ελλεεινιδα να μησειγα,τρωει ακυρο και απο κει,ξαναμπαινει εδω μεσα και βλεπει επικο σκουπιδιασμα .. απανωτα μησιαγα στο νιμου :S :S :Sα.....
του αξιζει το γνωστο σκουπιδιασμα τοτε
ηττηθηκε συντριπτικα,πηγε για παρηγορια στην Ελλεεινιδα να μησειγα,τρωει ακυρο και απο κει,ξαναμπαινει εδω μεσα και βλεπει επικο σκουπιδιασμα .. απανωτα μησιαγα στο νιμου :S :S :S
τυπε σκυλευουμε κουφαρι πλεον :S :S :S
ποναω μαν.... :'( :'( :'(τυπε σκυλευουμε κουφαρι πλεον :S :S :S
ακουγεται οτι βρηκε παρηγορια στον τεντυ τυπε :S :S :Sποναω μαν.... :'( :'( :'(
δεν ηθελα να καταληξει ετσι και το λεω σαν αντιπαλος :S :S :S
ξεφυγε,του πηρε τα μυαλα η κουφαλα η βαλαβανη :S :S :S
τυπε το ξερεις και εσυ....η παρηγορια απο τον τεντυ οδηγα με μαθηματικη ακριβεια στην αγκαλια του λιλα :S :S :Sακουγεται οτι βρηκε παρηγορια στον τεντυ τυπε :S :S :S
δεν ξερω τυπε,ακουγονται διαφορα,δεν μπορεσε να διαχειριστει την ηττα,ο τεντυ καιροφυλακτει παντα να προσφερει ανακουφιση :S :S :Sτυπε το ξερεις και εσυ....η παρηγορια απο τον τεντυ οδηγα με μαθηματικη ακριβεια στην αγκαλια του λιλα :S :S :S
δεν υπαρχουν μαλακες παρηγοριες δυστυχως
ρε φιλε νοιωθω τυψεις....δεν ξερω τυπε,ακουγονται διαφορα,δεν μπορεσε να διαχειριστει την ηττα,ο τεντυ καιροφυλακτει παντα να προσφερει ανακουφιση :S :S :S
τυπε δυστυχως δεν γινεται τιποτα .εκανες και double score :- :S :S :Sρε φιλε νοιωθω τυψεις....
πες του οτι θα τον παιρνεις τηλ οταν θα κερδιζεις το επαθλο επικοινωνιας και οτι θα σκουπιδιαζεις της σαπιομουνες οταν μπεις στο παιχνιδι...