troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
.gr είναι τύποι, να μην ψάχνετε λάθος άδικα.
o τύπος χελ μόνο .gr???? Είσαι καλά ρε σωβρακοτιραντα?
.gr είναι τύποι, να μην ψάχνετε λάθος άδικα.
o τύπος χελ μόνο .gr???? Είσαι καλά ρε σωβρακοτιραντα?
χελ φιλε....να εισαι καλα εκει που εισαι....
υπογα για παντα μαν :S :S :S :Sτι? :S
υπογα για παντα μαν :S :S :S :S
λυγισε
Ρε νιαμου....ξεκιναω ανασκοπηση. :S :S :S
φιλε μου καλε μου φιλεΡε νιαμου....ξεκιναω ανασκοπηση. :S :S :S
Ακολουθει ανακοινωση του γκουρμεριαρικου γραφειου τυπου...
"Καλοι μου γκουρμεριαρηδες και πουστρακια που το παιζετε οτι ειστε γκουρμεριαρησες δωσαμε τον αγωνα τον καλο,τον αγωνα τον γκουρμε με σαμπανια και περηφανεια απεναντι στη πλεμπα,απεναντι στη φασολαδα και στην απλυσια!
Απεναντι μας συσπειρωθηκαν ολα τα κατακαθια του ΜΠΟΥ...ο Νασος ο Μεταξουργοσκωληκας ο μονοφθαλμος,ο ΚινεζοΛεγκος και ο αυγολεμονος ο σκαντζοχοιρος το φιδι το κολοβο.
Ηττηθηκαμε αλλα στειλαμε το μηνυμα μας για ενα σαι γκουρμε και αριστοκρατικο.
Σας ευχαριστω ολους οσους με στηριξατε και οσοι δεν με στηριξατε να πατε να γαμηθειτε.
ΕΜΠΡΟΣ ΓΚΟΥΡΜΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ!!!
είσαι τεράστια ψυχή ρε τυπε!!! υποκλίνομαι!!αν φορούσα καπελο θα το έβγαζα!Ακολουθει ανακοινωση του γκουρμεριαρικου γραφειου τυπου...
"Καλοι μου γκουρμεριαρηδες και πουστρακια που το παιζετε οτι ειστε γκουρμεριαρησες δωσαμε τον αγωνα τον καλο,τον αγωνα τον γκουρμε με σαμπανια και περηφανεια απεναντι στη πλεμπα,απεναντι στη φασολαδα και στην απλυσια!
Απεναντι μας συσπειρωθηκαν ολα τα κατακαθια του ΜΠΟΥ...ο Νασος ο Μεταξουργοσκωληκας ο μονοφθαλμος,ο ΚινεζοΛεγκος και ο αυγολεμονος ο σκαντζοχοιρος το φιδι το κολοβο.
Σας ευχαριστω ολους οσους με στηριξατε και οσοι δεν με στηριξατε να πατε να γαμηθειτε.
και οσοι δεν με στηριξατε να πατε να γαμηθειτε.
βγαλε το κρανος ρε μπιρλα :S :S :S :Sείσαι τεράστια ψυχή ρε τυπε!!! υποκλίνομαι!!αν φορούσα καπελο θα το έβγαζα!
Τύπε μέχρι πριν από λίγο σου ετοιμάζαμε τα ρούχα. Χαιρόμαστε τώρα που γύρισες πισω, ότι και αν πεις θα είσαι ο Χελ της καρδιάς μας και ας καταποντιστηκες στις εκλογές.Ακολουθει ανακοινωση του γκουρμεριαρικου γραφειου τυπου...
δε βγαίνει αδερφέ..έχει βεντουζαρειβγαλε το κρανος ρε μπιρλα :S :S :S :S
τα ρουχα????Τύπε μέχρι πριν από λίγο σου ετοιμάζαμε τα ρούχα. Χαιρόμαστε τώρα που γύρισες πισω, ότι και αν πεις θα είσαι ο Χελ της καρδιάς μας και ας καταποντιστηκες στις εκλογές.