Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Επισκέπτης
Λαβράκι στο γκριλ με σάλτσα ντομάτας και κάπαρη, σούπα μπρόκολο-αμύγδαλο και επιδόρπιο πουτίγκα με μήλα και ψωμί μπριός.

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Ευγε γκουρμε αδερφε μου...ο αυγολεμονος θα προσπαθει ακομα να ανοιξει τη κονσερβα με τα φασολια. :jerking:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ανατροπή βλέπω. Που οφείλεται αραγες  :think:

Μαλλον μπήκαν στην καταμέτρηση οι περιφέρειες που έχει παραδοσιακά υψηλά ποσοστα ο τρουμπ  :afro:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Αγκιναρες αλα πολιτα με μαλακια φετα και κοκκινο κρασι Αγιορειτικο....γιατι ειμεθα γκουρμε και μας αρεσει! :rockon: :rockon: :rockon:

Θα ακολουθησει φανταζομαι ο ξυπολητος σκουπιδοφαγος αυγολεμονος που θα μας πει οτι εφαγε τιποτα εντοσθια καμπιας για να μας εντυπωσιασει... :gay:

Λαβράκι στο γκριλ με σάλτσα ντομάτας και κάπαρη, σούπα μπρόκολο-αμύγδαλο και επιδόρπιο πουτίγκα με μήλα και ψωμί μπριός.

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

Επισκέπτης
Παιδια που ειναι ο φασολαδακιας εχω αρχισει να ανησυχω γιατι του εχω σουρει πολλα και ειμαι και Σαββατογεννημενος... :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186

Επισκέπτης
Εννοειται ρε τυπε οτι εμπαινα...εχουμε μπει σε πολυ χειροτερες απο αυτην.Αλλα σε καμμια περιπτωση επι πληρωμη ειτε αμεση ειτε εμμεση αν με πιανεις... ;)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Εννοειται ρε τυπε οτι εμπαινα...εχουμε μπει σε πολυ χειροτερες απο αυτην.Αλλα σε καμμια περιπτωση επι πληρωμη ειτε αμεση ειτε εμμεση αν με πιανεις... ;)

Σε πιάνω τύπε... πάντως θέλει πολύ γαμήσι η κωλοτρυπιδομούνα της  :S :S :S 

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Ρε τυποι καλη η φετα τα τυρια τα γιδοτυρια και τα γκουρμε γευματα αλλα σε ενα μηνα η παιχνιδαρα ξεκιναει και δεν βλεπω κινητικοτητα με καμια ειδηση/φημη για παικτες που θα αποτελουν της ομαδες των μαχητων και των διασημων.Οποτε ας ποσταρω καποιες ειδησεις που αλιευσα.

Συμφωνα με πληροφοριες τρια ονοματα που βρισκονται ψηλα στη λιστα για την ομαδα των διασημων ειναι ο γιαννης βαρδης η ελσα τολη και ο σαββας πουμπουρας που οπως λεγεται και περυσι του εγινε προταση αλλα αρνηθηκε.Μενει να δουμε αν οι πληροφοριες αυτες επιβεβαιωθουν.

Ενας αλλος τυπος που ειναι απο τα φαβορι συμφωνα παλι με πληροφοριες να μπει στην ομαδα των μαχητων ειναι ο βασιλης κολλιας personal trainer (μας εχουν ζαλισει ταρχηδια εντωμεταξυ με αυτο το personal trainer) Που οπως τον κοβω για σπαλιαρας νουμερο 2 μου φαινεται :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Επισκέπτης
Συμφωνα με πληροφοριες τρια ονοματα που βρισκονται ψηλα στη λιστα για την ομαδα των διασημων ειναι [size=20pt]ο γιαννης βαρδης[/size] η ελσα τολη και ο σαββας πουμπουρας που οπως λεγεται και περυσι του εγινε προταση αλλα αρνηθηκε.Μενει να δουμε αν οι πληροφοριες αυτες επιβεβαιωθουν.

Mike-Tyson-clapping-and-laughing.gif

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Ρε τυποι καλη η φετα τα τυρια τα γιδοτυρια και τα γκουρμε γευματα αλλα σε ενα μηνα η παιχνιδαρα ξεκιναει και δεν βλεπω κινητικοτητα με καμια ειδηση/φημη για παικτες που θα αποτελουν της ομαδες των μαχητων και των διασημων.Οποτε ας ποσταρω καποιες ειδησεις που αλιευσα.

Συμφωνα με πληροφοριες τρια ονοματα που βρισκονται ψηλα στη λιστα για την ομαδα των διασημων ειναι ο γιαννης βαρδης η ελσα τολη και ο σαββας πουμπουρας που οπως λεγεται και περυσι του εγινε προταση αλλα αρνηθηκε.Μενει να δουμε αν οι πληροφοριες αυτες επιβεβαιωθουν.

Ενας αλλος τυπος που ειναι απο τα φαβορι συμφωνα παλι με πληροφοριες να μπει στην ομαδα των μαχητων ειναι ο βασιλης κολλιας personal trainer (μας εχουν ζαλισει ταρχηδια εντωμεταξυ με αυτο το personal trainer) Που οπως τον κοβω για σπαλιαρας νουμερο 2 μου φαινεται :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Ρε τύπε τι να βάλουμε... αφου τα 10 στα 11 είναι παπαριές  :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Παιδια που ειναι ο φασολαδακιας εχω αρχισει να ανησυχω γιατι του εχω σουρει πολλα και ειμαι και Σαββατογεννημενος... :S :S :S

Μήπως ξεκίνησε δεύτερος κύκλος σεμιναρίων;;

Συνημμένα

• Screen Shot 2017-12-12 at 7.07.07 PM.png
    Screen Shot 2017-12-12 at 7.07.07 PM.png
    241,4 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom