Επισκέπτης
Ο Θεος να στειλει τον Λιλα και τον Πορδολαγνο στο σιχαμενο φιδι κολοβο Λεγκο και ολα τα κατακαθια της πλεμπας,της φασολαδας και της απλυσιας!!!
εδω ρε τυπε παρακολουθω αλλα δεν γραφωπου εισαι ρε τυπε :S :S :S
εγω μολις κερδισω τον λαομισητο θα παραχωρησω την θεση μου στον γιγαντα νασσο
σκληρα λογια απο γκουρμε τυποΟ Θεος να στειλει τον Λιλα και τον Πορδολαγνο στο σιχαμενο φιδι κολοβο Λεγκο και ολα τα κατακαθια της πλεμπας,της φασολαδας και της απλυσιας!!!
τυπε κανεις δεν το περιμενε,κριμα το παιδι :-εδω ρε τυπε παρακολουθω αλλα δεν γραφω
ο αξιοτιμος γιατι οχι επεσε στα νυχια ελλεηνιδας απο οτι εχω διαβασει ζωη σε λογου του
τυπε μαζευω δυναμεις και 10 ευρα για το σαιρβαιβορ που θα πας με το καλο εκει θα γινει χαμος.τυπε κανεις δεν το περιμενε,κριμα το παιδι :-
κατσε να ριξουμε κανα σκουπιδιασμα :S :S :S
τυπε βγαλε τους κλωνους για υπερασπιση σου μπορεις να το κανεις ειναι νομιμοΔεχομαστε συντονισμενη επιθεση απο τη πλεμπα του σαι...η μυρωδια απο φασολαδα και κλανιδια εχει γινει αφορητη!!!
Θα τους αφησουμε ατιμωρητους γκουρμεριαρηδες μου;
[size=20pt]Εμπρος γκουρμε μην σκυβεις το κεφαλι η αριστοκρατια θελει σαμπανια και χαβιαρι![/size]
τυπε μαζευω δυναμεις και 10 ευρα για το σαιρβαιβορ που θα πας με το καλο εκει θα γινει χαμος.
παρακολουθω με τεραστια αγωνια το νοματζ δεν μου εχει μεινει νυχι αλλα και σταγονα απο σπερμα μου εχει κοψει τα γονατα η δημητρουλα εχω μεινει μισος
τυπε μου θυμίζεις βανακια..δεν είναι καλό αυτό.. :SΔεχομαστε συντονισμενη επιθεση απο τη πλεμπα του σαι...η μυρωδια απο φασολαδα και κλανιδια εχει γινει αφορητη!!!
Θα τους αφησουμε ατιμωρητους γκουρμεριαρηδες μου;
[size=20pt]Εμπρος γκουρμε μην σκυβεις το κεφαλι η αριστοκρατια θελει σαμπανια και χαβιαρι![/size]
τυπε ειναι σκυλι του πολεμου φαινεται απο μακρυα
τυπε δινει κωλο,ξερουμε; :S :S :S
εδω ρε τυπε παρακολουθω αλλα δεν γραφω
ο αξιοτιμος γιατι οχι επεσε στα νυχια ελλεηνιδας απο οτι εχω διαβασει ζωη σε λογου του
τυπε κανεις δεν το περιμενε,κριμα το παιδι :-
κατσε να ριξουμε κανα σκουπιδιασμα :S :S :S
:S :S :S:S :S :S
:S :S :S
τυπε πηγα Γ.Κ. σημερα σε απελπιδα προσπαθεια να δωσω κανα free μπουκι και ειχε κατι μουσατους ειδικευομενους :S :S :SΤυπε βλεπεις τον Μεταξουργογαμη πως ξηγειται ετσι; :S :S :S
Τυπε βλεπεις τον Μεταξουργογαμη πως ξηγειται ετσι; :S :S :S
τυπε πηγα Γ.Κ. σημερα σε απελπιδα προσπαθεια να δωσω κανα free μπουκι και ειχε κατι μουσατους ειδικευομενους :S :S :S
τυπε πηγα Γ.Κ. σημερα σε απελπιδα προσπαθεια να δωσω κανα free μπουκι και ειχε κατι μουσατους ειδικευομενους :S :S :S
μολις τους ειδα θυμηθηκα οτι εχω μια δουλεια τυπε :S :S :SΜπρουμυτα μια εβδομαδα τυπε... :S :S :S