Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 440K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.999
Πόντοι
24.596
Ναι...Ναι...

Ταιστε Ολοι Τον Λουστη...Και Μετα Λετε Για Εμενα !!!  :S :S :S

Αμα Μπει Τωρα Και Αρχισει Τα Κυριε Νααασοοοο Μπορω Να Εχω Ενα Σφηνοποτηρο Σπερμα ???  :pipa1:

Μετα Θα Φταιει ???  :humpleg:
δεν κανει τετοια ο τεντυ τυπε :S :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
πωπω είστε όλοι για τον πούτσο...
no comment
άθλιοι
αγάμητοι
που δεν τους κάθετε ούτε 1€ στο ξυστό
εννοείται πως δεν διάβασα τις μαλακίες που γράφατε, μόνο στη σελίδα που είχα μείνει και στην τελευταία
έχω και καλύτερα πράγματα να ασχοληθώ...
τούβλα

:vomit:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.181
Πόντοι
5.506
απαξιωτικο ποστ απο τον τεντυ...ντραπηκα και αποχωρω :S :S :S

Επισκέπτης
πωπω είστε όλοι για τον πούτσο...
no comment
άθλιοι
αγάμητοι
που δεν τους κάθετε ούτε 1€ στο ξυστό
εννοείται πως δεν διάβασα τις μαλακίες που γράφατε, μόνο στη σελίδα που είχα μείνει και στην τελευταία
έχω και καλύτερα πράγματα να ασχοληθώ...
τούβλα

:vomit:

Τεντυ-Πορδολαγνε και οτι αλλο σκατα αυτοαποκαλεισαι μετα απο αυτη τη παρεμβαση σου εχω μονο ενα να σου πω...ΣΤΗ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΡΛΑ!

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τεντυ-Πορδολαγνε και οτι αλλο σκατα αυτοαποκαλεισαι μετα απο αυτη τη παρεμβαση σου εχω μονο ενα να σου πω...ΣΤΗ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΡΛΑ!

πιο χαζέ και από κούτσουρο βελανιδιάς...
ο τέντυ είναι άλλο προφίλ, άλλο άτομο
εγώ είμαι ποδόλαγνος το γράφει και το nickname του προφίλ...
τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις σας

το θρεντ είναι για το survivor

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.181
Πόντοι
5.506

ρε τεντυ...

Επισκέπτης

Πιο πουσταρα και απο τη πιο κραγμενη πουσταρα ολων των εποχων στα αρχιδια μας τι κανεις και τι εχεις να ασχοληθεις...οπως εχεις καταλαβει εισαι μονο για να γελαμε και τιποτα αλλο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.181
Πόντοι
5.506
Πιο πουσταρα και απο τη πιο κραγμενη πουσταρα ολων των εποχων στα αρχιδια μας τι κανεις και τι εχεις να ασχοληθεις...οπως εχεις καταλαβει εισαι μονο για να γελαμε και τιποτα αλλο.
μην μιλας ασχημα στον τεντυ......καυλωνει :S :S :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.366
Πόντοι
5.006
Αμα παρεξηγιεται ο τεντυ, να παει στο αγορι του να κλαψει...

Υγ : ολοι ξερουμε ποιο ειναι το αγορι του.... :effemine:

Επισκέπτης
Να που αλλού έχουμε δει τον «Φραουλίτσα» από το #SurvivorGR [video]

Να πω την αληθεια παρολο που ειχε συμμετοχη στο κλιπ της παγκοσμιου φημης καλλιτεχνιδος Ντεμυ ουτε τον θυμομουν ουτε εσπαγα το κεφαλι μου να θυμηθω... :S :S :S

Επισκέπτης

Ακόμα πιο δύσκολα θα γίνουν τα πράγματα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αν τελικά ο πρώην σύντροφός της, Γιώργος Κοτσοβός, πει το ''ναι'' στον Acun Ilicali και ταξιδέψει στον Άγιο Δομήνικο για χάρη του Survivor 2.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δαιμόνιος Τούρκος παραγωγός προσέγγισε τον επιχειρηματία από την Αργολίδα προκειμένου να τον πείσει να δώσει το ''παρών'' στο παιχνίδι, γνωρίζοντας καλά… όλο το παρασκήνιο.

Ο Γιώργος ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο η Σπυροπούλου είχε χωρίσει επεισοδιακά αρκετούς μήνες πριν, με τους δυο τους να λογοφέρουν έντονα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και την Κωνσταντίνα να καταλήγει από τα νεύρα της να του σκίζει το περιβόητο εκείνο μαύρο μπλουζάκι. Ναι, περί αυτού του πρώην πρόκειται!

Αν όλα πάνε όπως τα θέλει ο Acun –και σίγουρα όχι όπως θα τα ήθελε η Κωνσταντίνα- ο Γιώργος θα αποτελέσει το νέο μέλος της ομάδας των ''Μαχητών'' περνώντας για τα καλά στην αντεπίθεση.

Επισκέπτης
Και για να εχετε εικονα.... :2funny:

Καρέ καρέ ο τσακωμός Σπυροπούλου-Κοτσοβού. Το σκισμένο μπλουζάκι και η πέτρα του σκανδάλου

Άγριος καυγάς ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Γιώργο Κοτσοβό ξέσπασε πριν λίγες μέρες σε γνωστό νυχτερινό κέντρο αφήνοντας άφωνους τους θαμώνες του μαγαζιού.

Από την στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες που δείχνουν την παρουσιάστρια να επιτίθεται στον επιχειρηματία και να του σκίζει τα ρούχα, επειδή εκείνος φλέρταρε με νεαρή φοιτήτρια μπροστά στα μάτια της, εκείνη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Reallife δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από την επίμαχη νύχτα. Μετά το επεισόδιο, ο Γιώργος Κοτσοβός έφυγε ενώ η παρουσιάστρια επέστρεψε στην παρέα της για λίγο.

Ένιωσε τόσο ενοχλημένη από την κατάσταση, που θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα κι έτσι αμέσως μετά πήρε το αυτοκίνητό της κι άρχισε να τον αναζητεί στα στέκια που συχνάζει.

Τελικά δεν τον πέτυχε, καθώς εκείνη κινήθηκε στα νότια ενώ εκείνος βρέθηκε σε club στο Γκάζι και μάλιστα με τη νέα συνοδό του!

Πηγή:

http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/media/com_news/galleries/2016/11/27/87572/photos/full/spir.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/media/com_news/galleries/2016/11/27/87572/photos/full/spyrop2.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/media/com_news/galleries/2016/11/27/87572/photos/full/spyrop1.jpg[/img[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom