ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.633
- Πόντοι
- 5.006
αυριο θα εισαι στο ναο?τελικα καλα το ελεγα...το νημα ειναι γκει
αυριο θα εισαι στο ναο?τελικα καλα το ελεγα...το νημα ειναι γκει
τι εγινε τυπε μου τι χαμπαρια :S :S :S
οχι ρε φιλε μου :S :S :Sαυριο θα εισαι στο ναο?
ναι θα δωσουμε το παρον.οχι ρε φιλε μου :S :S :S
εσυ?
ειναι η ωρα που τον βγαζει για κακα τυπε τωραΟ χελ με ελεεινιδα ειναι παλι :S :S :S
Τυπε για να τελειωνει γρηγορα τη βάρδια Θα τα ξεπεταει ολα μαζι :S :S :S
ελα τυπε.τι εφαγες σημερα;κατσε να αδειασω λιγο χωρο στην μνημη :S :S :Sτι εγινε τυπε μου τι χαμπαρια :S :S :S
ειχαμε παει στα βλαχικα τυπε κατι εγινε δυο κιλα παιδακια ενα κιλο γουρουνοπουλα τνζογια 6 σαλατες αναμοικτες 7 πατατες λιγο κοκορετσι λιγο κοντοσουβλι 4 σταβλισιες και 4 σαγανακια. :S :S :Sελα τυπε.τι εφαγες σημερα;κατσε να αδειασω λιγο χωρο στην μνημη :S :S :S
τυπε το σαγανακι ειναι αναποσπαστο μερος της διατροφης σου.Το χτυπας και για πρωινο?ειχαμε παει στα βλαχικα τυπε κατι εγινε δυο κιλα παιδακια ενα κιλο γουρουνοπουλα τνζογια 6 σαλατες αναμοικτες 7 πατατες λιγο κοκορετσι λιγο κοντοσουβλι 4 σταβλισιες και 4 σαγανακια. :S :S :S
ναι με μελακι.τυπε το σαγανακι ειναι αναποσπαστο μερος της διατροφης σου.Το χτυπας και για πρωινο?
για να γλιστρανε τα υπολοιπα? :Sναι με μελακι.
τι θες να πεις αλ?σε αγκαρεψε η πεγκ παλι??Σχολασαμε αυριο παλι
οχι ρε θα κατεβασω κανα σιγκαλι η βανταμη να δω γτ θα με πιασει στερητικο....τι θες να πεις αλ?σε αγκαρεψε η πεγκ παλι??
ο μενιος κατι ετοιμαζει..θα σκασει απο δευτερα με σιγκαλι να χτυπησει 90ρια τηλεθεαση..οχι ρε θα κατεβασω κανα σιγκαλι η βανταμη να δω γτ θα με πιασει στερητικο....
Αδερφε τον τσολια τον εφαγες ή σου ξεφυγε; :S :S :Sειχαμε παει στα βλαχικα τυπε κατι εγινε δυο κιλα παιδακια ενα κιλο γουρουνοπουλα τνζογια 6 σαλατες αναμοικτες 7 πατατες λιγο κοκορετσι λιγο κοντοσουβλι 4 σταβλισιες και 4 σαγανακια. :S :S :S