raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.369
- Πόντοι
- 5.006
Ναι τυπε, εχει ηδη στησει κωλο και περιμενει την καταλληλη στιγμη...κατι λεγεται σας εχει στο χερι τυπε,θα σας γαμησει ολους,ετσι διαδιδει :S :S :S
Ναι τυπε, εχει ηδη στησει κωλο και περιμενει την καταλληλη στιγμη...κατι λεγεται σας εχει στο χερι τυπε,θα σας γαμησει ολους,ετσι διαδιδει :S :S :S
ο Γιωργος πηγε στον ταφο του για σιμο τυπε και δεν ηταν κανεις εκει :S :S :SΝαι τυπε, εχει ηδη στησει κωλο και περιμενει την καταλληλη στιγμη...
Δεν το θαψαμε το σκουπιδι τυπε..αταφο τον αφησαμε να τον φανε τα σκυλια...ο Γιωργος πηγε στον ταφο του για σιμο τυπε και δεν ηταν κανεις εκει :S :S :S
Ειδα ωοθηκεςΤο πουτανακι πεντακαθαρο camel toe :S :S :S
Το πουτανακι πεντακαθαρο camel toe :S :S :S
αυτο ηταν και το λαθος σας τυπε.δεν βεβαιωθηκατε οτι ψοφησε,εμεινε αταφος,σηκωθηκε και τωρα απειλει :S :S :SΔεν το θαψαμε το σκουπιδι τυπε..αταφο τον αφησαμε να τον φανε τα σκυλια...
Ποιον απειλει ρε? Φερτε τον μπροστα μου να τον λιωσω!!!!Ναι τυπε, εχει ηδη στησει κωλο και περιμενει την καταλληλη στιγμη...
ποιος σου πληρωνει ρε νιμου 28 ευρω μονο για ταριφες;αρμεγεις τους γερους σου; :S :S :Sσκατά μέρα...
κι εγώ εχτές έλεγα σε πόσους, ποιός θέλει μασαζάκι δωρεάν, να πάω σήμερα που δεν έχει survivor και χάλια...
πήρα και ταξί με τα βρωμολεωφορεία και χάλασα 28€ για το τίποτα... αλλά τεσπα
θα προτιμούσα να τα είχα δώσει στον κυρ νάσο και νου μου έδινε κανα σφηνοπότηρο (δεν ξέρω και πως γράφεται)
θελει να την πεσει στον Γασπαρη τυπε,τον θεωρει λαγο σας.γνωμη σου :S :S :SΠοιον απειλει ρε? Φερτε τον μπροστα μου να τον λιωσω!!!!
πριν λιγο αγορασα απο Ιακωβο 2 μουνοτρυπιδια απο survivor και ενα κωλοτρυπιδι απο nomads,50 ευρω ολα μαζι :S :S :S :SEυχαριστω για την προτιμηση τυπε. :S :S :S
πριν λιγο αγορασα απο Ιακωβο 2 μουνοτρυπιδια απο survivor και ενα κωλοτρυπιδι απο nomads,50 ευρω ολα μαζι :S :S :S :S
πριν λιγο αγορασα απο Ιακωβο 2 μουνοτρυπιδια απο survivor και ενα κωλοτρυπιδι απο nomads,50 ευρω ολα μαζι :S :S :S :S
ηταν πεντακαθαρα μουνοτρυπιδια και κωλαντερο τυπε,αξιζαν τα φραγκα τους :S :S :SΡε Bro Εγω Σε Εκθειαζα Για Την Δραση Σου Στο Μεταξι...Και Εσυ Εδω Χαλας Την Πιατσα Με Τον Jacob !!!
5 Ευρουλακια Επρεπε Να Στα Αφησει Τυπε...Ενεκα Η Κρισης !!! :S :S :S
Δεν τα μετραω γιατι σε εμπιστευομαι τυπε :S :S :S
Ρε Bro Εγω Σε Εκθειαζα Για Την Δραση Σου Στο Μεταξι Του 10αρικου...Και Εσυ Εδω Χαλας Την Πιατσα Με Τον Jacob !!!
5 Ευρουλακια Επρεπε Να Στα Αφησει Τυπε...Ενεκα Η Κρισης !!! :S :S :S
την αλλη φορα θα πληρωθεις σε χαρτονομισματα τυπε :S :S :S
την αλλη φορα θα πληρωθεις σε χαρτονομισματα τυπε :S :S :SΔεν τα μετραω γιατι σε εμπιστευομαι τυπε :S :S :S
ηταν πεντακαθαρα μουνοτρυπιδια και κωλαντερο τυπε,αξιζαν τα φραγκα τους :S :S :S
Μην εισαι τοσο σκληρος τυπε, για να παρω ψωμακι και μια τυροπιτα τα θελω. :S :S :S