ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.723
- Πόντοι
- 456
στα παπαρια της τυπε
περίεργο, αυτή και τη φαρμάκη τις είχα για πιο έξυπνες
στα παπαρια της τυπε
τυπε η φαρμακη ειπε να κανει ενα διαλλειμα απο την αραβια ειναι πολλα τα χρονια της ξενιτιας ειναι που μπορει να θελει να γινει και μανουλα και ψαχνει θυμα τι να πειςπερίεργο, αυτή και τη φαρμάκη τις είχα για πιο έξυπνες
τυπε η φαρμακη ειπε να κανει ενα διαλλειμα απο την αραβια ειναι πολλα τα χρονια της ξενιτιας ειναι που μπορει να θελει να γινει και μανουλα και ψαχνει θυμα τι να πεις![]()
τυπε η δουλεια τους ειναι να βρισκονται στην επικαιροτητα με τον Α ή Β τροπο οποτε αυτα περι αδυναμιων δεν εχουν θεμα.εντάξει, το καταλαβαίνω αυτό, απλά εκτίθενται οι αδυναμίες τους που τόσα χρόνια τις έκρυβαν καλά, δεν ξέρω αν μετά το παιχνίδι θα έχουν την ίδια απήχηση που είχαν πριν.
και ακόμη είναι νωρίς!
ναι,οκ,μονο 12 σελιδες απο το μεσημερι γαμηδια
ουτε Μεταξι να γαμησει δεν μπορει να παει καποιος :- :S :S :S
τυπε η δουλεια τους ειναι να βρισκονται στην επικαιροτητα με τον Α ή Β τροπο οποτε αυτα περι αδυναμιων δεν εχουν θεμα.
τυπε δωσε κριτικη περιμενουμε να διαβασουμε με τον γλαφυρο τροπο που τα γραφεις και τον τροπο που τις απαξιωνειςναι,οκ,μονο 12 σελιδες απο το μεσημερι γαμηδια
Σπυροπούλου: "Με βοηθάει που έχω λίγα παραπάνω κιλά"...![]()
τυπε 3 ονοματα θα σου πω βαλαβανη,πασχαληοκ, ο χρόνος θα δείξει.
ναι,οκ,μονο 12 σελιδες απο το μεσημερι γαμηδια
τυπε αυτογνοσιαΣπυροπούλου: "Με βοηθάει που έχω λίγα παραπάνω κιλά"...![]()
Αχαχαχαχα!!!Εξτρα ρυζι το επαθλο!!!Μαλακα θα τον δαγκωσει η βουβαλα στη καρωτιδα τον μαλακα τον Παζεεελλλλ!!!![]()
![]()
![]()