Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.183
- Πόντοι
- 3.656
τυπε λέω να το κάνω εκεί καλύτερα :S :S :SΤυπε να κανεις ενα παρτυ με τανες κ μελη bou πριν φυγεις.....θα σε τιμησω με την παρουσια μου.
τυπε λέω να το κάνω εκεί καλύτερα :S :S :SΤυπε να κανεις ενα παρτυ με τανες κ μελη bou πριν φυγεις.....θα σε τιμησω με την παρουσια μου.
οχι ρε μαν....η σκεψη ολων μας θα ειναι μαζι σου ειδικα οταν κανεις πρωτη φορα ντουζ μα τους κολομβιανους συγκρατουμενους σου :S :S :S :Sρε νιμου το άλλο το καυλακι περιμένεις από Χογκ Κονγκ....εμένα θα με γράψεις στα παπάρια σου!!
εχει μελη στην κολομβια τυπε?τυπε λέω να το κάνω εκεί καλύτερα :S :S :S
οχι ρε μαν....η σκεψη ολων μας θα ειναι μαζι σου ειδικα οταν κανεις πρωτη φορα ντουζ μα τους κολομβιανους συγκρατουμενους σου :S :S :S :S
τυπε,πάω πέντε χρόνια τώρα.Καλυτερα ήταν,έχει ακριβύνει γυρω στο 30-40 % περίπου αλλά ακόμα είναι μια χαρά
οχι ρε μαν....η σκεψη ολων μας θα ειναι μαζι σου ειδικα οταν κανεις πρωτη φορα ντουζ μα τους κολομβιανους συγκρατουμενους σου :S :S :S :S
με απαξιωσες....παω στο νημα μου να μηδενισω την ψηφοφοριαΜη λες τους κρυφους σου ποθους εδω στα μπαχαλακια μπρο. :S
προσωπική άποψη είναι ότι δεν αξίζει ούτε για μια φορα...ούτε τα γύρω γυρω...Βιετνάμ Καμπότζη και Λαός..νότια Αμερική αν εξαιρέσεις Βραζιλία είναι πολύ καλά!Προφανως για καποιον που δεν εχει παει, σιγουρα αξιζει. Απλα και μενα κολλητοι που εχουν παει και πριν 10 χρονια μου περιγραφουν οτι υπαρχει κατρακυλα πλεον.
φτου σου ρε...αποχωρω απο το βλαχονημα σουΚατι ελεγες οτι θα μου κανει ο Σφαιροπουλος τυπε.... :S :S :S
φτου σου ρε...αποχωρω απο το βλαχονημα σου
χελ ποτε εχει το σαβραβαιβορ?![]()
ποια μερα τελειωνουν τα χαιλαιτς για να αρχισει το νεο επεισοδιοΤι εννοεις τυπε;Ηδη εχει ξεκινησει η επαναληψη....
ποια μερα τελειωνουν τα χαιλαιτς για να αρχισει το νεο επεισοδιο![]()
Ακόμα την παλέυεις με δάυτο?[size=20pt]ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 21.30.....[/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
ενταξει ρε τυπε μην τον απαξιωνεις ο καθενας με τα χουγια τουΑκόμα την παλέυεις με δάυτο?![]()
στα παπαρια της τυπεκαλά αυτή η σπυροπούλου δεν λυπάται τον εαυτό της;