Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.182
- Πόντοι
- 3.656
άι ντύσου μαρηΘα πας επιτελους για την αλλαγη φυλου;;![]()
άι ντύσου μαρηΘα πας επιτελους για την αλλαγη φυλου;;![]()
καλο ήταν τυπεάι ντύσου μαρη
τυπε τελευταία φορά πήγα πριν ένα 3χρονο...και δεν ξαναπάταω τα πόδια μου εκεί!!τυπε,μια χαρά είναι και τώρα.![]()
![]()
![]()
να προσεχεις μην σου δωσουν αλευρι ή αχνη ζαχαρη.. :S :S :Sκολομβια
19χρονος μπιρλας πιαστηκε σε αεροδρομιο της κολομβιας με 5 κιλα; κοκα.....να προσεχεις μην σου δωσουν αλευρι ή αχνη ζαχαρη.. :S :S :S
τυπε τελευταία φορά πήγα πριν ένα 3χρονο...και δεν ξαναπάταω τα πόδια μου εκεί!!
19χρονος μπιρλας πιαστηκε σε αεροδρομιο της κολομβιας με 5 κιλα; κοκα.....
θα ανοιξω νημα
τυπε περιμενε ως την κυριακη...19χρονος μπιρλας πιαστηκε σε αεροδρομιο της κολομβιας με 5 κιλα; κοκα.....
θα ανοιξω νημα
τυπε θα τον πιασουν και θα μουτο φας το νηματακι....τυπε περιμενε ως την κυριακη...
ένα χάλι μαύρο έχει γίνει...ακρίβεια υπερβολική και πολύ βρώμα τώρα πια...είχε και παλιά αλλά τώρα έχει παραγινει..άσε που ακούς μόνο αμανέδες και ρωσικά..απογοήτευση για όσους έζησαν αυτή τη χώρα στα καλά της..Οσοι ακουω το ιδιο λενε για Thai. Η ακριβεια μονο φταιει ή εχει χαλασει γενικα;
αν ακούσεις 19χρονος μη δώσεις σημασια19χρονος μπιρλας πιαστηκε σε αεροδρομιο της κολομβιας με 5 κιλα; κοκα.....
θα ανοιξω νημα
69 χρονος???πας να φας την συνταξη ρε πορνογερε????????αν ακούσεις 19χρονος μη δώσεις σημασια
ετσι θα το κανω πιο κινκυ και πιασαρικο....αν ακούσεις 19χρονος μη δώσεις σημασια
ποια σύνταξη ρε ????θα πάρει κανείς μας σύνταξη??????? :S69 χρονος???πας να φας την συνταξη ρε πορνογερε????????![]()
τυπε,πάω πέντε χρόνια τώρα.Καλυτερα ήταν,έχει ακριβύνει γυρω στο 30-40 % περίπου αλλά ακόμα είναι μια χαράΟσοι ακουω το ιδιο λενε για Thai. Η ακριβεια μονο φταιει ή εχει χαλασει γενικα;
ειπα μηπως εισαι σε ηλικια συνταξιοδοτησης.. :S :S :Sποια σύνταξη ρε ????θα πάρει κανείς μας σύνταξη??????? :S
ρε νιμου το άλλο το καυλακι περιμένεις από Χογκ Κονγκ....εμένα θα με γράψεις στα παπάρια σου!!ετσι θα το κανω πιο κινκυ και πιασαρικο....
να ξερεις θα σε στηριζουμε ολοι εδω να γυρισεις με το καλο μετα απο καμμια 20ρια χρονια να μας λες ιστοριες απο το κελι
μην μας ξεχνας τυπε..καλα σου λεει...Τυπε να κανεις ενα παρτυ με τανες κ μελη bou πριν φυγεις.....θα σε τιμησω με την παρουσια μου.