Επισκέπτης
πατσαβούρια τυπε,![]()
![]()
βγάλανε την ορκα έξω που το ήθελε πολύ
Τυπε θελουνε να φανε...δεν ειναι 200 κιλα σαν τη βουβαλα. :S :S :S
πατσαβούρια τυπε,![]()
![]()
νταλικα με συρομενο ηταν τυπε...ναι κι εμενα πηρε το ματι μου ενα τριαξονικο να προσπαθει να κουνηθει...
ναι κι εμενα πηρε το ματι μου ενα τριαξονικο να προσπαθει να κουνηθει...
καλα καλα οταν θα ξανακερδισει να σας δω τι θα γραφεταιπατσαβούρια τυπε,![]()
![]()
τι να φάνε οι σαύρες,στεναχωρησανε τοΤυπε θελουνε να φανε...δεν ειναι 200 κιλα σαν τη βουβαλα. :S :S :S
Θα εχουμε μεγαλο αντιπαλο τις χοντρες και κομπλεξικες ελλεινιδες που δε θελουνε να βλεπουνε λεπτη και ομορφη [size=12pt]& Μεγαλη Καριολα[/size] να κανει προκοπη τυπε. :S :S :S
αα γι αυτο δυσκολευοταν να παρει στροφη..θα ναι ντροπη να μην βαλουν τη βουβαλω να τρεξει..νταλικα με συρομενο ηταν τυπε...
αα γι αυτο δυσκολευοταν να παρει στροφη..θα ναι ντροπη να μην βαλουν τη βουβαλω να τρεξει..
Τύπε δεν μας ενδιαφέρουν εμάς οι κανόνες. Βλέπουμε ότι ναναι, δεν σκεφτόμαστε πολύ.για ασυλια ποια μερα ειναι;
δευτερες δεν το εκαναν;
Ντροπή τους. Νομίζουν ότι εκεινες είναι καλές και συνεχώς υποτιμούν την Κωνσταντίνα.
Εύχομαι να φάνε έναν πουτσο από τους μαχητές όλον δικό τους. Ασχημοφατσες...
Δεν θα παιξει η Ξενια και θα παιξει η Χατζιδου που δεν εχει παρει νικη :S :S :S
τυπε ψιλολογια.σε μια γρια μονο πουλησα παπα οτι παω για ταμα στην Τηνο και πηρα τελικα κωλοτρυπιδι :S :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε μαζεψες τιποτα παραπανω και για κωλοτρυπιδι:S :S :S
και να παλευεις για επαθλο απλυτες καλτσες και μισο παξιμαδι...ουτε ο μενιος τετοια καταντια...Παντως να πεινας σαν τον πουστη και να θελεις να φας και να πρεπει να διαλεξεις αναμεσα στον Μαικλ Τζακσον με βυζια και τη βουβαλα χαζομπεμπεκα... :S :S :S
ο νικητής του σωρβάιβορ 2018 θα ναι ο χάρης γιακουμάτος
u heard it here first
τυπε εγώ είμαι υπέρ τηςκαλα καλα οταν θα ξανακερδισει να σας δω τι θα γραφεται![]()
Παντως να πεινας σαν τον πουστη και να θελεις να φας και να πρεπει να διαλεξεις αναμεσα στον Μαικλ Τζακσον με βυζια και τη βουβαλα χαζομπεμπεκα... :S :S :S
τυπε εισαι πατριωτης ευγε νεε μου και την κυριακη στο συνταγμαΟχι μονο δεν θα παιξει, αλλα της φορεσαν και σορτσακι
Γυριζω στο kontra να ακουσω για σκοπιανο :S