Επισκέπτης
Της πουτανας γινεται τυποι στη ψηφοφορια με παγοκυψελες και ανεμιστηρα κραταω ορθιο τον σερβερ... :S :S :S
τυπε γιατι εβαλες δυνατοτητα μονο μιας ψηφου?Της πουτανας γινεται τυποι στη ψηφοφορια με παγοκυψελες και ανεμιστηρα κραταω ορθιο τον σερβερ... :S :S :S
τυπε γιατι εβαλες δυνατοτητα μονο μιας ψηφου?
ναι τυπε...εγω ψηφισα μπεκιαρη, αλλα τωρα το μετανιωσα και θα ηθελα να ψηφισω τον χαρντμπουλ και μετα να το ξαναρίξω στον μπεκιαρηΕπρεπε λες να βαλω τυπε να ψηφιζεις και τους δυο και μετα να μπορεις να αλλαξεις τη ψηφο σου και να τους ψηφιζεις αντιστροφα;
ναι τυπε...εγω ψηφισα μπεκιαρη, αλλα τωρα το μετανιωσα και θα ηθελα να ψηφισω τον χαρντμπουλ και μετα να το ξαναρίξω στον μπεκιαρη
Της πουτανας γινεται τυποι στη ψηφοφορια με παγοκυψελες και ανεμιστηρα κραταω ορθιο τον σερβερ... :S :S :S
Χελ στην περίπτωση που ο hardoul είναι κλώνος του μπεκιάρη ή αντίστροφα, λογικά ένας εκ των δύο θα πάρει το σύνολο των ψήφων. Σωστά; Ποιος θα τους πάρει όμως; Ο κώλος ή το κωλόβγαλμα;
Χελ στην περίπτωση που ο hardoul είναι κλώνος του μπεκιάρη ή αντίστροφα, λογικά ένας εκ των δύο θα πάρει το σύνολο των ψήφων. Σωστά; Ποιος θα τους πάρει όμως; Ο κώλος ή το κωλόβγαλμα;
Κανενας σεβασμός στη ψήφο μαςμερες.. :S :S :S :S
μας εχει για τον πουτσο πουτσα φιλε :S :S :SΚανενας σεβασμός στη ψήφο μας
Ποιον ψήφισες? Εγώ Μπεκιάρη καρφωτό :Sμας εχει για τον πουτσο πουτσα φιλε :S :S :S
τυπε τσεκαρε το γιατι πρεπει να χαλασε η ψηφοφορια...είναι κολλημενη στο ιδιο σκορ εδώ και ποσες ωρες.... :S