iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
ψηφοφορια = θριαμβος τυπε...θα πρεπει να ξενύχτησες για την καταμετρηση ολων των ψηφων....
ψηφοφορια = θριαμβος τυπε...θα πρεπει να ξενύχτησες για την καταμετρηση ολων των ψηφων....
Τυπε μπεκιαρης ευκολα.Ο άλλος θα τον ρωτάει ο παζελ κάτι και θα απαντάει ζητείται να μου χαρίσουν...
Οντως τυπε και εγω στον Μπεκιαρη τη μπουμπουνισα...ειναι το αναρχικο ρεμαλοειδες στοιχειο που χρειαζεται το παιχνδι για να γινει πουτανα. :S :S :S
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][move]mpekiaris10 = Μιχάλη'είδα[/move] [/size][/size][/size]
εισαι μεγας δημοκρατης ρε τυπε!!!ρισπεκτ! :SΤυπε δεν κατευθυνω τη ψηφοφορια οποιον θελετε ψηφιζετε.... :S :S :S
Τυπε εισαι μεγαλο λαγωνικο... :S :S :S
εισαι μεγας δημοκρατης ρε τυπε!!!ρισπεκτ! :S
O Γκορ Βιντάλ το έλεγε sharp-eyed textual investigator
Οντως τυπε και εγω στον Μπεκιαρη τη μπουμπουνισα...ειναι το αναρχικο ρεμαλοειδες στοιχειο που χρειαζεται το παιχνδι για να γινει πουτανα. :S :S :S
o άλλος μπροστα στον μπεκιαρη είναι γκατουλλλα...
Οντως τυπε οπως ο Πενταγιωτης μπροστα στον χαδοδικη... :S :S :S
τυπε εχεις ετοιμη την επομενη ψηφοφορια, γιατι μανι μανι μαζευτηκαν 10 ψηφοι σε αυτην και φοβάμαι μην κρασαρει το συστημα? :S
τυπε εχεις ετοιμη την επομενη ψηφοφορια, γιατι μανι μανι μαζευτηκαν 10 ψηφοι σε αυτην και φοβάμαι μην κρασαρει το συστημα? :S
Γιατί σταμάτησες να γράφεις εισηγήσεις για ταινίες εσύ;
ποιες εισηγήσεις τυπε?μηπως με μπερδεψες με κανα άλλο κλωνο?
εγω μονο ριαλιτι βλεπω...
γενικα είμαι μυστης και ρεκτης πολλων πραγματων..δεν θυμαμαι τι εκανα πριν 2-3 χρονια...Μα κάπου έβλεπα αναρτήσεις σου όταν έλιωνα στο θρεντ των ταινιών πριν 2-3 χρόνια.