ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ψηφισα hardoul :S :S :S
και εγω :S :S :Sψηφισα hardoul :S :S :S
τυπε ουτε ο hardoul δεν ψηφιζει hardoul!!! :Sψηφισα hardoul :S :S :S
ψηφισα hardoul :S :S :S
φοβαμαι τον μπεκιαρη στους τελικους οτι θα με νικησει και δεν θα παω :- :S :S :S
πακεταρω ηδη τυπε :S :S :Sο νασσος αφου περασε με τοση ανεση τον τεντυ θα παει τρενο στον τελικο
ετσι οπως το πατε να το κλεισει το μαγαζι ο χελ...δδλ αλεξ να αγορευει ολη την ωρα και να καλησπεριζει και χαρντουλ να παρακαλαει για παιχνιδια...ουτε ιντριγκες ουτε 5ι ουτε αναρχες..αν ειναι ετσι να δουμε ιρανικο κινηματογραφο...πιο εδιαφερον θα ναι..
τοξερα...εισαι κρυφοβαζελας και τουιτης μαζι :S :S :SΤυπε εδω δεν βλεπεις με απαξιωνουν και απο πανω...θα παρατησω το σαι και το παιχνιδι και θα αποσυρθω οπως εκανε ο Γιαννης ψυχαρα Ολυμπιακαρα με τον βαζελο. :S :S :S
τυπε εγω ρουφιανος δεν ειμαι αλλα νομιζω οτι το σκουλικι τα οργανωνει αυτα για να σου απαξιωσει την τιμια προσπαθεια :SΤυπε εδω δεν βλεπεις με απαξιωνουν και απο πανω...θα παρατησω το σαι και το παιχνιδι και θα αποσυρθω οπως εκανε ο Γιαννης ψυχαρα Ολυμπιακαρα με τον βαζελο. :S :S :S
τυπος ο μονος ξηγημενος,αντρας ωραιος και καραμπουζουκλης ειναι ο χελ :S :S :Sτυπε εγω ρουφιανος δεν ειμαι αλλα νομιζω οτι το σκουλικι τα οργανωνει αυτα για να σου απαξιωσει την τιμια προσπαθεια :S
τυπος ο μονος ξηγημενος,αντρας ωραιος και καραμπουζουκλης ειναι ο χελ :S :S :S
κοπλιμεντο ηταν :S :S :SΜε εβρισες τωρα τυπε; :S :S :S
κοπλιμεντο ηταν :S :S :S