Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
γκουγκλαρε Ιωνας και κητοςΠοιος είναι ο Ιωνά?
γκουγκλαρε Ιωνας και κητοςΠοιος είναι ο Ιωνά?
οταν λες ο ιδιος εννοεις και την πηχουΕιναι επειδη εχουν μαζεψει φετος τοσο ενδιαφεροντα ατομα που ειναι λες και αγωνιζεται συνεχεια ο ιδιος ή η ιδια... :S :S :S
οταν λες ο ιδιος εννοεις και την πηχου
Τυπε μηπως αντι σε μπαρ την ειχες δει στο Αττικο ζωοολογικο παρκο?βαζουν τοσα λεπτα επαναληψη γιατι θα τους τσακισει ο ντανος στον αλφα οταν ξεκινησει στη σειρα,η οποια παρεπιπτωντος απο οτι εχω ακουσει ειναι ολο σοφτ σεξ οποτε καταλαβαινεται τι εχει να γινει ;)
υγ σε εσας που λετετην ορκα σπυροπουλου εεε σορρυ την σπυροπουλου ορκα την εχετε δει απο κοντα ποτε γιατι εγω που την εχω δει σε γνωστο μπαρακι στο κολωνακι ηταν πολυ δυνατο και την ανετα.
πολυ σκληροςΤυπε μηπως αντι σε μπαρ την ειχες δει στο Αττικο ζωοολογικο παρκο?
Σκληρο για την Κωνσταντίνα μας!Τυπε μηπως αντι σε μπαρ την ειχες δει στο Αττικο ζωοολογικο παρκο?
Τυπε εισαι των ακρων.....σ αρεσει η ορκα σ αρεσει κι η αθερινα.....Τι ωραιο μωρο ειναι αυτη η Νταρια!!!!!!!!!!!!!!
κοιτα να δεις το κολωνακι ειναι ενας μεγαλος ζωολογικος με κουγκαρ να κυνηγουν οποτε καταλαβες ;)Τυπε μηπως αντι σε μπαρ την ειχες δει στο Αττικο ζωοολογικο παρκο?
Τύπε εμείς είμαστε μεγάλοι σε ηλικία και μεγαλώσαμε με μουνάρες γυναικάρες που τωρα όλοι σας θα τις λέγατε χοντρές...Τυπε μηπως αντι σε μπαρ την ειχες δει στο Αττικο ζωοολογικο παρκο?
[size=30pt]AAAAAAAAAAAAAAANAΦΟΡAAAAAAAAA!!!!!![/size]
Ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!Αλλαζω καναλι κι επανερχομαι σε 1 ωρα...
Ακριβως!!!!!!!!!Τυπε εισαι των ακρων.....σ αρεσει η ορκα σ αρεσει κι η αθερινα.....
ΚακεντρέχειαΤυπε μηπως αντι σε μπαρ την ειχες δει στο Αττικο ζωοολογικο παρκο?
Τυπε σ αρεσε και η Μαιρη Λιντα?Τύπε εμείς είμαστε μεγάλοι σε ηλικία και μεγαλώσαμε με μουνάρες γυναικάρες που τωρα όλοι σας θα τις λέγατε χοντρές...
Υπαρχουν νεα στο Spoiler
τυπε σε 2-3 βδομαδες που θα φυγουν οι ντοπες και θα κρεμσουν τα βυζια να δεις που ο πηχος θα ειναι ο πιο αξιοπιστος απο τους αντρες να το θυμασεΕνταξει με εξαιρεση τον Πηχο και τον Μπαρμπα-Θωμα ολοι οι αλλοι ιδιοι ειναι... :S :S :S
:S :S :SΤυπε σ αρεσε και η Μαιρη Λιντα?
συμφωνω δεν ξερουν να εκτιμουν το καλο πραγμαΚακεντρέχεια