Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Θα γινοταν καλος πρωκτολογος τυπε.....Dr proctorΜεγαλη απωλεια τυπε για την Ιατρικη κοινοτητα να πουμε.... :S :S :S
θα γινει ψακτικη τυπε :S :S :SΡε τυπε που ειναι ο dengnorizodenapanto;![]()
κυρ νάσο εσείς είστε ακόμα με αυτήν που είχατε γνωρίσει το καλοκαίρι και χάνατε τα επεισόδια με τις συγκοινωνίες, ή είστε μόνος και πάλι?
Για τον κλαδο της χειροπρακτικης σε κοβω τυπε..αν είχα όρεξη να ρίχνω τόσο διάβασμα θα έμπαινα στην ιατρική... :S
αν σου ελεγαν για καμια τσαπου εκει δεν θα βαριοσουν :S :S :Sαν είχα όρεξη να ρίχνω τόσο διάβασμα θα έμπαινα στην ιατρική... :S
Θα γινοταν καλος πρωκτολογος τυπε.....Dr proctor
ειχε σταση εργασιας το μετρο σημερα ρε τεντυ :S :S :Sκυρ νάσο εσείς είστε ακόμα με αυτήν που είχατε γνωρίσει το καλοκαίρι και χάνατε τα επεισόδια με τις συγκοινωνίες, ή είστε μόνος και πάλι?
Μην ασχολείσαι τύπε. Εγώ τους αγνοώντας. Ξέρω ότι τον παίζουν για πάρτη τηςρε νιαμου λιγα για την σπυροπουλου γιατι δεν θα τα παμε καλα![]()
![]()
![]()
αν σου ελεγαν για καμια τσαπου εκει δεν θα βαριοσουν :S :S :S
Ρε Νασο...Τι Ειπες Τωρα ??? Εκει Εχει Κανει Διατριβη Ο Τεντυ !!!![]()
![]()
![]()
Μονο για τον Προκτορ απο την Μεγαλη των Μπατσων Σχολη κανει...να μπαινει συνεχεια στο γκει μπαρ που του εχει πει ο Μαχονι. :S :S :S
και εγω αυτο πιστευω τυπεΜην ασχολείσαι τύπε. Εγώ τους αγνοώντας. Ξέρω ότι τον παίζουν για πάρτη της
Α μωρη Λιβερπουλαρα!!!!
ρε τυπε ελλεηνιδα και να μην κλαψωμουνιαζει αν ειναι δυνατον![]()
![]()
Βρεθηκε η πρωτη κλαψομουνα....η κικ μποξερ του κωλου!![]()
προσθετω και της Σελτικνα κι ο υμνος της Λιβερπουλ απο τον μουσικο επιμελητη
ετσι και μπει η κακομαθημενη θα δουμε κλαμα :S :S :Sρε τυπε ελλεηνιδα και να μην κλαψωμουνιαζει αν ειναι δυνατον