Screamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 100
- Πόντοι
- 16
Αστο τυπε ηταν τρολια...
Αστο τυπε ηταν τρολια...
Θα γινοταν καλος πρωκτολογος τυπε.....Dr proctorΜεγαλη απωλεια τυπε για την Ιατρικη κοινοτητα να πουμε.... :S :S :S
θα γινει ψακτικη τυπε :S :S :SΡε τυπε που ειναι ο dengnorizodenapanto;
κυρ νάσο εσείς είστε ακόμα με αυτήν που είχατε γνωρίσει το καλοκαίρι και χάνατε τα επεισόδια με τις συγκοινωνίες, ή είστε μόνος και πάλι?
Για τον κλαδο της χειροπρακτικης σε κοβω τυπε..αν είχα όρεξη να ρίχνω τόσο διάβασμα θα έμπαινα στην ιατρική... :S
αν σου ελεγαν για καμια τσαπου εκει δεν θα βαριοσουν :S :S :Sαν είχα όρεξη να ρίχνω τόσο διάβασμα θα έμπαινα στην ιατρική... :S
Θα γινοταν καλος πρωκτολογος τυπε.....Dr proctor
ειχε σταση εργασιας το μετρο σημερα ρε τεντυ :S :S :Sκυρ νάσο εσείς είστε ακόμα με αυτήν που είχατε γνωρίσει το καλοκαίρι και χάνατε τα επεισόδια με τις συγκοινωνίες, ή είστε μόνος και πάλι?
Μην ασχολείσαι τύπε. Εγώ τους αγνοώντας. Ξέρω ότι τον παίζουν για πάρτη τηςρε νιαμου λιγα για την σπυροπουλου γιατι δεν θα τα παμε καλα
αν σου ελεγαν για καμια τσαπου εκει δεν θα βαριοσουν :S :S :S
Ρε Νασο...Τι Ειπες Τωρα ??? Εκει Εχει Κανει Διατριβη Ο Τεντυ !!!
Μονο για τον Προκτορ απο την Μεγαλη των Μπατσων Σχολη κανει...να μπαινει συνεχεια στο γκει μπαρ που του εχει πει ο Μαχονι. :S :S :S
και εγω αυτο πιστευω τυπεΜην ασχολείσαι τύπε. Εγώ τους αγνοώντας. Ξέρω ότι τον παίζουν για πάρτη της
Α μωρη Λιβερπουλαρα!!!!
ρε τυπε ελλεηνιδα και να μην κλαψωμουνιαζει αν ειναι δυνατον
Βρεθηκε η πρωτη κλαψομουνα....η κικ μποξερ του κωλου!
προσθετω και της Σελτικνα κι ο υμνος της Λιβερπουλ απο τον μουσικο επιμελητη
ετσι και μπει η κακομαθημενη θα δουμε κλαμα :S :S :Sρε τυπε ελλεηνιδα και να μην κλαψωμουνιαζει αν ειναι δυνατον